Libnet.ro
UNICEF

16:31

Victor Ponta, plan pentru schimbarea Guvernului

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, plan pentru schimbarea Guvernului

Fostul premier Victor Ponta, liderul Pro Romania, sustine ca principalul obiectiv al partidului pe care il conduce este schimbarea guvernului Dancila pana la 1 ianuarie 2019. El a declarat, luni seara,. continuă pe Antena3

Surse: Nume mari din PSD se pregatesc sa treaca la PRO Romania. Victor Ponta ar putea avea rolul decisiv in debarcarea Guvernului Dancila

Ecaterina Andronescu si Mihai Tudose, doi politicieni cu greutate ai PSD, negociaza intens cu Victor Ponta trecerea la PRO Romania, informeaza Adevarul, care citeaza surse politice. Ponta a transferat deja.

Un alt fost ministru PSD alege partidul lui Victor Ponta

Un alt fost ministru din timpul guvernelor conduse de Victor Ponta se alatura noului sau partid, PRO Romania. Aurelia Cristea, fost ministru delegat pentru dialog social, a anuntat ca se alatura lui Victor Ponta.

Victor Ponta revine in forta in politica: Candidat la prezidentiale si grup parlamentar pentru noul sau partid

Victor Ponta si-a lansat luni programul politic al noului sau partid, PRO Romania. Cu aceasta ocazie, fostul premier a anuntat planuri mari pentru revenirea sa in politica si anume formarea unui grup parlamentar.

Victor Ponta, reactie dupa demisia lui Nicu Banicioiu din PSD: Daca ne fac tradatori cei din Corul Bocitoarelor de la Belina e foarte bine!

Fostul premier Victor Ponta reactioneaza dupa demisia lui Nicolae Banicioiu din PSD. Ponta consdiera ca Bancioiu este un mare castig pentru partidul sau, ProRomania. Din 2004 Nicu Banicioiu a fost.

Victor Ponta anunta congresul formatiunii Pro Romania

Fostul premier Victor Ponta, liderul Pro Romania, a anuntat, luni ca in octombrie-noiembrie formatiunea sa va organiza congres in cadrul caruia vor fi desemnati candidatii pentru Parlamentul European, dar si pe.

Victor Ponta, anunt de ultima ora. Mutarea pe care o face in Parlament

Fostul premier Victor Ponta, liderul Pro Romania, a anuntat, luni, ca saptamana aceasta va depune cerere pentru pentru infiintarea de grup parlamentar. Saptamana aceasta vom depune cerere pentru.

Victor Ponta a relansat Pro Romnia cu atacuri la PSD. Suntem un Start Up Party. O societate nu poate progresa scotnd n fata analfabeti politic, care se califica doar pentru ca sunt obedienti

Fostul premier Victor Ponta a relansat, luni, partidul Pro Romania cu atacuri la adresa PSD, fara a nominaliza insa. El a sustinut ca formatiunea sa este un Stat Up Party cu orientare pro-europeana si a facut apel la fostii sai colegi si colaboratori sa i se alature.

Felix Rache, consilierul fostului premier Mihai Tudose, i se alatura lui Victor Ponta. Ma ocup de lucruri serioase. Piata de umor e ocupata de doamna Dancila

Consilierul pe probleme de comunicare al fostului premier Mihai Tudose, Felix Rache, a confirmat pentru News. ro ca va face parte din echipa de comunicare a partidului Pro Romania - condus de Victor Ponta. El a afirmat ca se ocupa de lucruri serioase, deoarece piata de umor e ocupata de doamna Dancila.

PSD Iasi, val de acuzatii la adresa lui Banicioiu: A aparut pe listele organizatiei doar pentru ca a fost si este prietenul lui Mihai Chirica si al lui Victor Ponta

PSD Iasi, filiala pe listele careia Nicolae Banicioiu a ajuns deputat, reactioneaza extrem de dur dupa plecarea acestuia in partidul lui Victor Ponta, ProRomania. PSD Iasi sustine ca Nicu Banicioiu nu a.

Liviu Dragnea a vrut sa o demita pe Sorina Pintea: Dezvaluirile lui Victor Ponta

Victor Ponta a dezvaluit luni seara ca Liviu Dragnea a vrut sa o demita din Guvern pe Sorina Pintea promitandu-i aceasta functie lui Nicolae Banicioiu cand acesta a vrut sa devina presedinte executiv al.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )