Libnet.ro
UNICEF

09:15

Victor Ponta: PRO Romania cere demisia de onoare a prefectului! Restrictiile sunt pentru ceilalti romani, nu pentru liderii PNL

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: PRO Romania cere demisia de onoare a prefectului! Restrictiile sunt pentru ceilalti romani, nu pentru liderii PNL

Victor Ponta il critica dur pe prefectul PNL de Satu Mare care a participat la Ziua Armatei in ciuda faptului ca fusese anuntat de DSP ca este contact al unei persoane confirmate pozitiv cu coronavirus si era obligat sa stea in izolare. Partidul Pro Romania cere demisia prefectului Radu Bud. continuă pe Antena3

SIBIU: Pro Romania cere demisia prefectului dupa ce judetul a ajuns la rata de infectare cea mai mare

Pro Romania cere demisia prefectului judetului Sibiu, Mircea Cretu, aflat in concediu medical fiind bolnav de COVID-19, pe care il acuza de o gestionare ineficienta a situatiei, dupa ce judetul a ajuns sa aiba cea mai mare rata de infectare din tara, de peste 7 la mia de locuitori, relateaza Agerpres.

Alianta USR PLUS cere demisia prefectului si a directorului DSP Sibiu

Alianta USR PLUS cere demisia prefectului Mircea Cretu si a directorului Directiei de Sanatate Publica DSP), Gabriel Budescu, pe care ii considera responsabili de criza de la Sibiu, judet cu cea mai mare rata de infectare din Romania, de peste 7 la mia de locuitori, scrie Agerpres.

Victor Ponta si Partidul PRO Romania sustin Pactul pentru Munca

Presedintele partidului PRO Romania Victor Ponta, impreuna cu o delegatie a partidului, s-a intalnit miercuri cu reprezentatii proiectului Pactul pentru munca - impreuna reconstruim Romania. Acesta a subliniat faptul ca pentru repornirea economiei este nevoie de lideri care sa-si asume reforme pe termen lung.

Victor Ponta, dupa fuziunea PRO Romania-ALDE: impreuna suntem mai puternici

RO Romania siALDEau decis, intr-un congres comun, organizat duminica, 8 noiembrie 2020,fuziunea celor doua partide. A fost lansat si programul electoral al PRO Romania pentru alegerile parlamentare, dupa ce Victor Ponta a fost desemnat pentru functia de prim-ministru.

VICTOR PONTA, CATRE LUDOVIC ORBAN: Lasati copiii la scoala, lasati pietele deschise

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a sustinut astazi, in plenul Camerei Deputatilor, ca in 2021 va fi o criza economica mai dura decat cea din 2010, iar Guvernul Orban accentueaza aceasta criza si i-a transmis premierului sa lase copiii la scoala si pietele deschise.

Fuziune intre ALDE si PRO Romania. Ce se intampla dupa 6 decembrie

PRO Romania si ALDE au decis, intr-un congres comun, fuziunea celor doua partide. Victor Ponta a fost desemnat drept candidat pentru functia de prim-ministru si a explicat ce se va intampla dupa data de 6 decembrie 2020, respectiv dupa alegerile parlamentare.

Victor Ponta: Dupa 6 decembrie, trebuie sa scoatem tara din criza, iar presedintele Iohannis trebuie sa ne puna pe toti la masa Eu le zic URSS celor de la USR (VIDEO)

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, sustine ca, desi aceasta pandemie a aparut in urma cu noua luni si nu se poate spune ca ne-a luat pe nepregatite, discutam in continuare tot de alegeri si de.

Victor Ponta, mesaj dur pentru Orban: Nu-i ingropa ca nu ai cum sa-i scoti din groapa la anul. Leave the kids alone, Ludovic!

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a avut un atac foarte dur la adresa prim-ministrului Ludovic Orban, pe care l-a acuzat ca ci alaturi de Guvern au luat masuri prin care distrug economia si pe oamenii din mai multe sectoare economice.

Victor Ponta: in directia in care mergem acum, de la anul, firmele romanesti vor da faliment, se vor mari taxele si se vor taia pensiile si salariile

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a declarat duminica seara ca, dat fiind modul in care evolueaza situatia acum, dupa alegerile parlamentare vom ajunge la carantina totala, iar de la anul vor falimenta.

Ce a raspuns Victor Ponta cand a fost intrebat de un elev cum ar asigura vaccinarea anti-COVID a copiilor din Romania

In cadrul emisiunii Editie Speciala de la Antena 3, in care mai multi copii au putut adresa intrebari liderilor principalelor partide politice din Romania, Victor Ponta a fost intrebat de un elev de 17 ani cum ar asigura vaccinarea anti-Covid a copiilor din Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )