Libnet.ro
UNICEF

08:30

Victor Ponta: Romania va respecta tinta de deficit bugetar

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Victor Ponta: Romania va respecta tinta de deficit bugetar

Romania va respecta tinta de deficit bugetar pentru 2016, a declarat joi premierul Victor Ponta, respingand avertismentul Comisiei Europene ca reducerile de taxe planificate vor duce la un deficit de 3,5% din PIB, relateaza Reuters. continuă pe Wall-Street Ro

Ponta: Romania va respecta tinta de deficit bugetar. Estimarea Comisiei Europene este gresita intrucat...s-a bazat pe calcule neeconomice

Romania va respecta tinta de deficit bugetar pentru 2016, a declarat joi premierul Victor Ponta, respingand avertismentul Comisiei Europene ca reducerile de taxe incluse in proiectul noului Cod Fiscal vor duce la un deficit de 3,5% din PIB.

Ponta respinge avertismentul CE: Romania va respecta tinta de deficit bugetar

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca Romania va respecta tinta de deficit bugetar pentru 2016 si a respins avertismentul Comisiei Europene cum ca reducerile de taxe planificate vor duce la un deficit de 3,5% din PIB, relateaza Reuters, conform Mediafax.

Victor Ponta, la conferinta dedicata turismului: Interesul strainilor pentru Romania este urias (VIDEO)

Premierul Victor Ponta, prezent la cea de-a VIII-a editie a celui mai important eveniment dedicat turismului din Romania, TopHotel Tourism Leisure Investment Conference, a declarat ca interesul strainilor.

Victor Ponta: Dupa instalarea la Cotroceni a presedintelui Iohannis am intrat in normalitate. Relatia cu presedintele e categoric foarte buna

Premierul Victor Ponta a spus intr-un interviu pentru Agerpres ca relatia sa cu presedintele Klaus Iohannis este categoric foarte buna, iar dupa instalarea la Cotroceni a presedintelui Iohannis, din punctul meu de vedere am intrat intr-o normalitate, in sensul in care nu suntem intotdeauna de acord cu tot, dar putem sa discutam, sa gasim lucruri comune. El a dat ca exemplu discutiile cu presedintele pentru numirea noilor ambasadori.

Comisia Europeana anticipeaza un deficit bugetar de 3,5% pe 2016

Comisia Europeana anticipeaza un deficit bugetar de 3,5% pentru 2016, ca rezultat al reducerilor de taxe operate de catre guvern, anunta Stiri pe surse. Deficitul bugetar va creste doar cu 0,1% in acest an,.

Victor Ponta: Interesul strainilor pentru Romania este urias

Premierul Victor Ponta, a declarat ca, din ceea ce a observat in deplasarile lui, interesul pentru Romania este urias.

Victor Ponta, despre MCV: Cred ca Romania trebuie sa fie tratata la fel ca toate celelalte state membre.

Victor Ponta a declarat pentru Agerpres, referitor la mecanismul de cooperare si verificare, ca Romania trebuie sa fie tratata ca toate celelalte state membre si ca raportul MCV a fost benefic pentru Romania, dar acum avem o Justitie independenta.

Victor Ponta, despre MCV: Cred ca Romania trebuie sa fie tratata la fel ca toate celelalte state membre

Victor Ponta a declarat pentru Agerpres, referitor la mecanismul de cooperare si verificare, ca Romania trebuie sa fie tratata ca toate celelalte state membre si ca raportul MCV a fost benefic pentru Romania, dar acum avem o Justitie independenta.

Victor Ponta: Piata UE se tot restrange. Trebuie sa redescoperim tarile cu un potential economic foarte mare si sa le atragem atentia asupra noastra (VIDEO)

Premierul Victor Ponta, care a efectuat o vizita oficiala in tarile arabe, a declarat ca piata Uniunii Europene se tot restrange si ca ar trebui ca Romania sa atraga atentia asupra sa in ceea ce priveste.

Victor Ponta: Suntem pe calea corecta din punct de vedere economic si social

Premierul Victor Ponta sustine, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca Romania este pe calea corecta din punct de vedere economic si social, recomandand si citirea analizei Comisiei Europene referitoare a.

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2481 seconds )