Libnet.ro
UNICEF

09:15

Victor Ponta: Romanii muncesc mai mult, isi platesc taxele si banii se duc in special catre 8234;Sanatate8236; si 8234;Educatie8236;

B1 B1,
Victor Ponta: Romanii muncesc mai mult, isi platesc taxele si banii se duc in special catre 8234;Sanatate8236; si 8234;Educatie8236;

Victor Ponta lauda romanii care isi platesc taxele, printr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook. Banii, spune premierul, se duc cu precadere in Sanatate si Educatie. Romanii muncesc mai mult, isi. continuă pe B1

Victor Ponta a anuntat incasari mai mari la buget

Victor Ponta a anuntat, marti, incasari mai mari la buget. Premierul a declarat ca sunt incasari mai mari in luna august fata de aceeasi luna a anului trecut in conditiile in care TVA la alimente a.

Victor Ponta: in luna august 2015 am incasat cu un miliard doua sute de milioane de lei mai mult ca in august (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a anuntat, marti, ca in luna august a anului 2015, Romania a avut incasari mai mari fata de august 2014, cu un miliard doua sute de milioane de lei. Noi continuam sa prezentam toate.

Victor Ponta: in luna august 2015 am incasat cu un miliard doua sute de milioane de lei mai mult ca in august 2014 (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a anuntat, marti, ca in luna august a anului 2015, Romania a avut incasari mai mari fata de august 2014, cu un miliard doua sute de milioane de lei. Noi continuam sa prezentam toate.

Victor Ponta: Cand romanii au mers in Europa ne-a placut! Romania, o tara model de convietuire pasnica intre confesiuni

Premierul Victor Ponta a afirmat, miercuri, ca Romania este o tara model de convietuire pasnica intre confesiuni, aratand ca daca avem cate un nebun care vrea sa ne arunce tara in aer, avem legi si.

Victor Ponta: Incasarile ANAF in august, mai mari cu 250 mil euro fata de august 2014 / Fiscul va fi reorganizat: Institutie de sine statatoare, condusa de un board numit de guvern, parlament si presedinte

ANAF a incasat in luna august 2015 cu 1,2 miliarde de lei mai mult fata de aceeasi luna a anului trecut, in ciuda reducerii TVA la alimente, a taxei pe constructii, cresterea contributiei la pilonul privat de pensii si a reducerii CAS, a declarat marti premierul Victor Ponta, care a anuntat, totodata, intentia de a reorganiza ANAF.

Victor Ponta si Klaus Iohannis, intalnire pe tema Republicii Moldova

Premierul Victor Ponta a anuntat marti, pe contul sau de Twitter, ca are o intalnire de lucru cu presedintele Klaus Iohannis pe tema Republicii Moldova. Mai mult de atat, seful executivului a mai precizat ca.

Victor Ponta: Sunt aberante declaratiile unor politicieni ca ar trebui sa ne inchidem granitele

Premierul Victor Ponta afirma ca unii politicieni, din populism, fac declaratii aberante potrivit carora tara noastra ar trebui sa-si inchida granitele, uitand momentul cand romanii au putut circula.

Victor Ponta indeamna ministrii din Romania sa-si ajute omologii din Republica Moldova

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, isi indeamna ministrii sa-si ajute in mod neconditionat colegii din Republica Moldova. Oficialul crede ca moldovenii au mare nevoie de ajutorul romanilor in aceasta perioada si ca acordarea acestui ajutor trebuie sa se transforme intr-un reflex.

Victor Ponta nu vrea sa mai fie premier

Premierul Victor Ponta a facut, joi, un anunt-surpriza: nu mai vrea un nou mandat de prim-ministru. Nu e cazul insa ca Opozitia sa se bucure, pentru ca Ponta nu are de gand nici sa plece de la.

Victor Ponta, despre colaborarea cu opozitia: Tot mai multa iubire cu doamna Gorghiu ne ajuta. De trei zile nu mi-a mai cerut demisia, cred ca a convins-o Liviu

Premierul Victor Ponta a declarat joi ca i se pare ca presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, procedeaza foarte bine incercand sa aiba o relatie buna cu opozitia. Ma bucur, e foarte bine ce face.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )