Libnet.ro
UNICEF

05:45

Victor Ponta: Scaderea 8234;TVA8236; la alimente, cea mai buna masura luata de un guvern in ultimii ani. Avem prima scadere a preturilor de consum din ultimii 25 de ani

B1 B1,
Victor Ponta: Scaderea 8234;TVA8236; la alimente, cea mai buna masura luata de un guvern in ultimii ani. Avem prima scadere a preturilor de consum din ultimii 25 de ani

Premierul Victor Ponta sustine, printr-un mesaj postat pe Facebook, ca scaderea TVA la alimente este cea mai buna masura adoptata de Guvern in ultimii ani, lucru confirmat si de datele publicate de Institutul. continuă pe B1

Victor Ponta, mesaj de ultima ora. Sute de mii de romani asteptau asta

O masura de dreptate sociala: romanii care au lucrat in conditii grele in grupa I si a II-a de munca vor primi 8234;pensii8236; mai mari! inca de anul trecut am discutat cu partenerii internationali si am.

Prima minciuna dupa revenirea in tara? Gabriel Oprea: Victor Ponta si Klaus Iohannis s-au pus de acord asupra majorarii indemnizatiilor demnitarilor / Ponta afirmase ca Oprea si Iohannis s-au inteles dar el nu a fost de acord

Viceprim-ministrul Gabriel Oprea il contrazice pe premierul Victor Ponta si sustine ca ideea ordonantei privind cresterea salariilor demnitarilor a apartinut Guvernului si lui Victor Ponta, care s-ar fi pus de acord cu presedintele Klaus Iohannis asupra majorarii indemnizatiilor demnitarilor. Victor Ponta a intervenit, joi seara, intr-o emisiune televizata si a declarat ca el stia ca presedintele Klaus Iohannis si Gabriel Oprea au discutat si astfel s-a ajuns la aprobarea ordonantei privind salariile demnitarilor.

DOCUMENT Liberalii ataca la Curtea Constitutionala votul din 9 iunie din Camera Deputatilor privind cererea de urmarire penala a lui Victor Ponta

Liderul deputatilor liberali, Ludovic Orban, a anuntat vineri ca PNL sesizeaza Curtea Constitutionala privind votul dat in 9 iunie in Camera Deputatilor, cand s-a respins cererea de incuviintare a urmaririi penale in cazul lui Victor Ponta. Liberalii ataca atat hotararea adoptata de plenul camerei cat si art. 157 din Regulamentul Camerei Deputatilor. Vezi in articol textul sesizarii sau atasatUPDATE Curtea Constitutionala va discuta cererea pe 15 iulie.

Klaus Iohannis, atac dur la Victor Ponta: Am dubii ca Romania mai are un guvern functional

Klaus Iohannis il ataca dur pe Victor Ponta, in scandalul ordonantei care prevedea marirea salariilor demnitarilor adoptate de premierul interimar Gabriel Oprea si cu care Ponta sustine ca nu este de acord si pe.

Victor Ponta, despre salariile demnitarilor: Oprea nu a vorbit cu cine trebuie, a vorbit cu presedintele Iohannis. Celalalt presedinte al Romaniei, Dan Mihalache, am auzit ca nu este de acord

Premierul Victor Ponta a declarat ca vicepremierul Gabriel Oprea a fost un om serios in chestiunea cresterii salariilor demnitarilor, dar ca nu a vorbit cu cine cand a vorbit cu presedintele Iohannis si l-a numit pe Dan Mihalache, seful cancelariei prezidentiale, celalalt presedinte al Romaniei. Ponta a declarat ca este de acord cu masura, dar doar daca este aplicata si celorlalti functionari. Purtatorul de cuvant PSD: In problema salariilor demnitarilor, s-a facut un joc incorect de catre cei din jurul presedintelui. S-a creat o problema de comunicare.

Victor Ponta, reactie in scandalul salariilor. Premierul: Gabriel Oprea nu a vorbit cu cine trebuie

Premierul Victor Ponta sustine ca Gabriel Oprea a fost de buna-credinta in scandalul majorarii salariilor demnitarilor, dar a facut o greseala cand a discutat subiectul cu Klaus Iohannis. Ponta l-a atacat pe.

Victor Ponta semneaza Programul Operational de Infrastructura Mare pentru perioada 2014-2020. Romania primeste 12 miliarde de euro din fonduri comunitare (VIDEO)

Premierul Victor Ponta semneaza vineri Programul Operational de Infrastructura Mare pentru perioada 2014-2020, care include componente de transport, mediu si energie. Ponta a precizat, astazi, in cadrul unei.

Gabriel Oprea: Ordonanta privind marirea salariilor demnitarilor a fost ideea lui Victor Ponta

Gabriel Oprea spune ca proiectul privind majorarea salariilor demnitarilor a fost facut de mai mult timp, iar ideea a apartinut Guvernului si lui Victor Ponta, el spunand ca Ponta si Iohannis s-au pus de.

Schimbare de look majora pentru premierul Victor Ponta dupa intoarcerea din Turcia

Premierul Victor Ponta s-a intors miercuri la Bucuresti si a venit cu un nou look. Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a publicat joi, pe contul lui de Facebook, o serie de fotografii in care premierul Victor.

Catalin Ivan demasca jocurile de culise din PSD: Liviu Dragnea sa renunte la atacurile jenante la Victor Ponta in deplasarile prin tara

Europarlamentarul Catalin Ivan sustine ca PSD are nevoie de un nou proiect, din care nu poate face parte Liviu Dragnea, pe care il acuza ca ii submineaza pozitia lui Victor Ponta. Reprezentati fix acel mod de a face politica, bazat pe baronate locale, pe tradari, intelegeri ascunse, in dauna partidului, ii transmite Ivan lui Dragnea.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,281 seconds )