Libnet.ro
UNICEF

15:46

Victor Ponta: Va fi schimbata grila de salarizare la bugetari

B1 B1,
Victor Ponta: Va fi schimbata grila de salarizare la bugetari

Premierul Victor Ponta a anuntat ca va fi schimbata grila de salarizare a bugetarilor, ca vor fi introduse plafoane minime si maxime. Nu putem plati un medic rezident cu o mie de lei si un chestor sau un. continuă pe B1

Victor Ponta: Grila de salarizare a bugetarilor va fi schimbata.

Victor Ponta a anuntat ca se va schimba grila de salarizare la bugetari. Astfel se vor introduce plafoane pentru minim si maxim, anunta Realitatea TV. Nu putem plati un medic rezident cu o mie de lei si un chestor sau un director care nu face nimic cu 150 de milioane - spune premierul Ponta, intr-o declaratie facuta pentru un post central de televiziune. Din punctul meu de vedere trebuie sa facem o lege a salarizarii mult mai flexibila. Trebuie sa fie un salariu minim sub care nu se poate .

Victor Ponta: Desfiintam 60.000 de posturi vacante din administratie. Astfel, vom reveni la angajari dupa regula 1 la 1

Guvernul va aproba in sedinta de miercuri un proiect de Ordonanta de Urgenta prin care vor fi desfiintate aproape 60. 000 de posturi vacante, pastrate in urma aplicarii principiului angajarii unui singur functionar la sapte posturi vacantate, a anuntat premierul Victor Ponta. In acest fel, putem reveni la acea regula de 1 la 1, a precizat Ponta. Acesta da asigurari ca nu vor fi desfiintate posturile vacante din sanatate si educatie. Stire in curs de actualizare.

Victor Ponta: Desfiintam 60.000 de posturi vacante din administratie. Astfel, vom reveni la angajari dupa regula unu la unu

Guvernul va aproba in sedinta de miercuri un proiect de Ordonanta de Urgenta prin care vor fi desfiintate aproape 60. 000 de posturi vacante, pastrate in urma aplicarii principiului angajarii unui singur functionar la sapte posturi vacantate, a anuntat premierul Victor Ponta. In acest fel, putem reveni la acea regula de 1 la 1, a precizat Ponta. Acesta da asigurari ca nu vor fi desfiintate posturile vacante din sanatate si educatie.

Premierul Victor Ponta face lobby pentru trupa Mandinga: A devenit foarte populara si sunt mandru de asta

Victor Ponta face lobby pentru Mandinga. Aflat in vizita in Azerbaidjan, premierul i-a spus presedintelui azer ca stie faptul ca formatia romaneasca are mare succes in tara sa si ca se mandreste cu.

Victor Ponta: Putem sa aducem in tara atat persoanele decedate, cat mai ales bolnavii pentru a-i ingriji

Premierul Victor Ponta a afirmat in cadrul sedintei de guvern pe tema accidentului din Muntenegru, ca tot pe parcursul zilei de marti, urmeaza sa fie aduse in tara si trupurile persoanelor decedate. Premierul.

Victor Ponta agreeaza ideea coabitarii cu Traian Basescu si Crin Antonescu: Acest gen de normalitate prinde bine Romaniei

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, la Romania TV, ca spera la o coabitare mereu intre el, presedintele Traian Basescu si presedintele Senatului, Crin Antonescu.

Victor Ponta vrea schimbarea legii salarizarii bugetarilor: Trebuie sa fie un salariu minim pe economie si unul maxim

Premierul Victor Ponta a declarat vineri seara, intr-o interventie la Antena 3, ca Guvernul va realiza, din toamna, o reforma a adiministratiei publice, cum n-a mai facut-o nimeni in 23 de ani, mentionand totodata ca este nevoie de o noua lege a salarizarii functionarilor publici, care sa stabileasca un salariu minim pe economie si un salariu maxim.

Victor Ponta: Declaratia lui Basescu privind proiectul TAP, extrem de nediplomatica la adresa lui Barroso

Premierul Victor Ponta spune ca nu doreste sa comenteze declaratiile presedintelui Traian Basescu, care afirma ca nu este la varsta pubertatii pentru a crede ca ambele parti au castigat din TAP, considerand ca declaratia presedintelui este extrem de nediplomatica la adresa sefului Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, transmite Mediafax.

Victor Ponta: Judecatorii CC doar ne-au amanat cu un an cu modificarea Constitutiei si regionalizarea

Premierul Victor Ponta a spus, vineri, ca judecatorii de la Curtea Constitutionala doar au amanat cu un an modificarea Constitutiei si procesul de regionalizare, dupa decizia luata joi, potrivit Mediafax. Am.

Victor Ponta, despre decizia Curtii Constitutionale la legea referendumului: Un an trece repede in politica

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca prefera sa priveasca partea buna a deciziei Curtii Constitutionale, potrivit careia legea prin care a fost scazut pragul de prezenta la referendum se aplica la un an de la data intrarii in vigoare, adaugand ca un an trece repede in politica, transmite Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )