Libnet.ro
UNICEF

06:00

Victor Ponta semneaza un editorial in Wall Street Journal in care greseste anul aderarii Romaniei la NATO

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta semneaza un editorial in Wall Street Journal in care greseste anul aderarii Romaniei la NATO

Premierul Victor Ponta semneaza un editorial in Wall Street Journal, intitulat Crearea unei superputeri transatlantice, in care noteaza ca Romania este membra in Alianta Nord-Atlantica din 2003. In articol, Victor Ponta sustine faptul ca, pentru a proteja Occidentul, este nevoie de formarea unei uniuni economice puternice intre UE si SUA. continuă pe Hotnews

Victor Ponta a semnat un editorial in Wall Street Journal, in care mentioneaza gresit anul aderarii Romaniei la NATO

Premierul Victor Ponta a semnat un editorial pentru cotidianul american The Wall Street Journal, in care mentioneaza gresit anul in care Romania a intrat in organizatia militara nord-atlantica: .

Doar impreuna, Europa si SUA au o sansa de a mentine democratia in lume. Victor Ponta a publicat un editorial in Wall Street Journal

Doar impreuna, Europa si SUA au o sansa de a mentine democratia in lume, spune premierul Victor Ponta. intr-un editorial pentru publicatia Wall Street Journal, seful Executivului scrie ca.

Victor Ponta, editorial pentru The Wall Street Journal: Doar impreuna, Europa si SUA, au o sansa de a mentine democratia in lume

Premierul Romaniei, Victor Ponta, a semnat recent un editorial in publicatia americana The Wall Street Journal dedicat conflictelor din Ucraina, in care argumenteaza nevoia realizarii unei uniunii cu drepturi depline SUA - Europa pentru a face fata provocarilor militare si economice.

Victor Ponta, editorial pentru The Wall Street Journal: Doar impreuna, Europa si SUA au o sansa de a mentine democratia in lume

Premierul Romaniei, Victor Ponta, a semnat recent un editorial in publicatia americana The Wall Street Journal dedicat conflictelor din Ucraina, in care argumenteaza nevoia realizarii unei uniunii cu drepturi depline SUA - Europa pentru a face fata provocarilor militare si economice.

[Galerie Foto] WALL-STREET.RO sprijina mediul de business prin intalniri informale de networking

RO a continuat seria de intalniri tematice din cadrul restaurantului Red Angus , incercand prin aceasta initiativa sa sprijine diferite industrii din Romania. In a doua editie s-au intalnit pentru o degustare de vin si carne precum si.

Marian Turbatu, despre legaturile cu Victor Ponta: Au fost niste cabinete asociate din care am facut parte (VIDEO)

Marian Turbatu, denuntatorul presedintelui CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, a declarat in exclusivitate pentru postul B1 TV ce legaturi are cu premierul Victor Ponta. intr-un fel sau altul, au fost niste.

Cinci despre ecomTEAM: ce sfaturi ofera expertii eCommerce cu care vei putea discuta la Brasov, pe 2-3 aprilie

Evenimentul de comert online ecomTEAM 2014 va avea si in acest an invitati de marca din lumea eCommerce-ului, atat din Romania cat si din afara tarii. Inainte de evenimentul din 2-3 aprilie, Wall-Street. ro a discutat cu cativa dintre ei, acestia.

Joburi platite cu 500-1.000 de euro pentru care nu ai nevoie de facultate

Daca vrei sa traiesti cat mai repede din banii tai, afla ca diploma de Bacalaureat sau doar anii de liceu iti pot aduce un loc de munca platit chiar si cu 1. 000 de euro. RO iti prezinta joburile bine platite pentru care nu ai nevoie de.

Premierul albanez i-a multumit lui Victor Ponta pentru pozitia fata de Kosovo. / Ponta: Nu sustin o paralela intre Crimeea si Kosovo, exista diferente fundamentale

Prim-ministrul albanez Edi Rama i-a transmis premierului Victor Ponta un mesaj de recunostinta din partea tuturor albanezilor pentru pozitia pe care acesta a avut-o fata de Kosovo si si-a exprimat speranta ca Romania se va alatura in scurt timp marii familii care a recunoscut independenta regiunii. La randul sau, Victor Ponta, aflat in vizita la Tirana, a declarat ca el nu sustine o parelela intre Crimeea si Kosovo, precum presedintele rus Vladimir Putin, deoarece exista diferente fundamentale intre aceste doua situatii, si a aratat din nou ca este important ca tarile UE sa aiba o pozitie clara.

Victor Ponta: Regret credinta lui Crin Antonescu ca adversarul politic al PNL este PSD

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca regreta credinta liderului PNL, Crin Antonescu, ca batalia nu se mai da cu Basescu, care iese din mandat, ci cu PSD-ul cu tentatie de partid-stat. Ponta sustine.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )