Libnet.ro
UNICEF

10:01

Victor Ponta trebuie sa ii plateasca lui Lucian Isar daune morale de 10.000 de lei. Decizia instantei este definitiva

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta trebuie sa ii plateasca lui Lucian Isar daune morale de 10.000 de lei. Decizia instantei este definitiva

Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis, joi, ca Victor Ponta trebuie sa ii plateasca daune morale de 10. 000 de lei lui Lucian Isar, sotul Alinei Gorghiu, dupa ce fostul premier a spus ca in perioada in care era ministru pentru mediul de afaceri si IMM-uri Lucian Isar ar fi cerut mita de la o companie americana pentru realizarea unei investitii in Romania. continuă pe Adevărul

Ponta trebuie sa plateasca lui Lucian Isar daune morale de 10.000 de lei

Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis, astazi, ca Victor Ponta trebuie sa ii plateasca daune morale de 10. 000 de lei lui Lucian Isar, dupa ce fostul premier a spus ca in perioada in care era ministru pentru mediul de afaceri si IMM-uri Lucian Isar ar fi cerut mita de la o companie americana pentru realizarea unei investitii in Romania.

Tribunalul Bucuresti: Victor Ponta trebuie sa-i plateasca lui Isar daune morale de 10.000 lei

Tribunalul Bucuresti a decis definitiv, joi, ca Victor Ponta sa-i plateasca fostului ministru Lucian Isar daune morale in cuantum de 10. 000 de lei, potrivit Agerpres.

Victor Ponta pierde procesul cu sotul Alinei Gorghiu

Tribunalul Bucuresti a decis definitiv, joi, ca Victor Ponta sa-i plateasca fostului ministru Lucian Isar daune morale in cuantum de 10. 000 de lei. Initial, in aprilie 2017, Judecatoria Sectorului 2.

Victor Ponta a fost condamnat de catre Tribunalul Bucuresti

Victor Ponta a fost condamnat de catre Tribunalul Bucuresti la plata de daune morale catre fostul ministru Lucian Isar. Fostul premier trebuie sa plateasca o suma de 10. 000 de lei, desi, mai intai.

Victor Ponta: Tudose a castigat repriza intai si a capitulat in a doua

Deputatul Victor Ponta a afirma, referindu-se la ultimele evolutii din PSD, ca premierul Mihai Tudose a castigat repriza intai si a capitulat neconditionat in repriza a doua,.

Victor Ponta a rabufnit: Tudose a capitulat! Dupa tinerii lui Basescu, a venit si randul tinerilor lui Dragnea - Stanescu si Stroe!

Victor Ponta a postat, pe Facebook, o reactie dura la adresa premierului Mihai Tudose, despre care scrie ca a castigat repriza intai, insa a capitulat neconditionat.

Victor Ponta: Mihai Tudose a reusit sa scape de cei mai importanti soldati ai Cartelului de la Teldrum

Victor Ponta sustine ca, dupa ce ministrii Sevil Shhaideh, Rovana Plumb si Razvan Cuc si-au depus demisiile, premierul Mihai Tudose a reusit sa scape din Guvern de cei mai importanti soldati ai Cartelului de la Tel Drum.

Victor Ponta: Tudose a scapat de cei mai importanti soldati ai Cartelului de la Teldrum

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, a reactionat pe Facebook, dupa ce, in cadrul CExN au fost acceptate demisiile ministrilor Razvan Cuc, Sevil Shhaideh si Rovana Plumb.

Victor Ponta: Tudose a reusit sa scape din Guvern de cei mai importanti soldati ai Cartelului de la Teldrum

Victor Ponta nu rateaza niciun scandal din PSD ca sa nu il atace in liderul partidului, Liviu Dragnea. Fostul premier spune ca Mihai Tudose a reusit sa scape din Guvern de cei mai importanti.

Dacian Ciolos: Vad ca Victor Ponta a scris ca as fi negociat cu Liviu Dragnea sa raman premier in guvernul PSD. O asemenea bazaconie n-am mai auzit demult!

Fostul premier Dacian Ciolos a scris joi, pe pagina sa de Facebook, ca Vad ca Victor Ponta a scris ca as fi negociat cu Liviu Dragnea sa raman premier in guvernul PSD. O asemenea bazaconie n-am mai auzit demult! Ciolos afirma ca Nu numai ca nu am negociat nimic cu Liviu Dragnea, dar am spus public, raspicat, de mai multe ori, ca nu as accepta sa fiu Premier sau altceva intr-un guvern impreuna cu PSD, dupa alegerile din decembrie 2016.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )