Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIORICA DANCILA: Masurile sociale si economice luate de PSD sunt masuri europene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Masurile sociale si economice luate de PSD sunt masuri europene

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, a declarat duminica, la Constanta, ca Romania trebuie sa aiba si oportunitati egale cu statele membre ale Uniunii Europene, nu doar obligatii, ea subliniind ca masurile cu impact social-economic luate de PSD sunt masuri europene . continuă pe Ziarul Bursa

Viorica Dancila, apel catre femeile din PSD: Am nevoie de sprijinul vostru

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a cerut vineri sprijinul fiecarei femei social-democrate, precum si al tuturor femeilor din Romania in campania pentru alegerile prezidentiale, care urmeaza. Citeste.

Viorica Dancila, catre pensionari: E ziua demnitatii. Sunt bani de pensii. Unii au invatat sa conjuge doar verbul a taia

Premierul Viorica Dancila i-a asigurat duminica, pe pensionarii din PSD, ca guvernul pe care il conduce ii va sprijini intotdeauna, ca le va fi un partener, ca exista bani pentru pensii, si a adaugat ca nu.

VIORICA DANCILA: Noi suntem PSD, nu partidul razgandacilor

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a afirmat, vineri, ca PSD nu va pleca de la guvernare, pentru ca nu este partidul razgandacilor, ea precizand ca nu va raspunde niciodata la un santaj, informeaza Agerpres.

Viorica Dancila, ironii la adresa ALDE: Noi suntem PSD, nu partidul razgandacilor

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a afirmat vineri ca PSD nu va pleca de la guvernare, pentru ca nu este partidul razgandacilor, ea precizand ca nu va raspunde niciodata la un.

Viorica Dancila, la sedinta CEx a PSD: Nu vom iesi de la guvernare. Nu-mi voi da demisia. Avem 45 de zile pentru a merge in Parlament, nu ne grabim (VIDEO)

Liderul PSD Viorica Dancila a declarat, sambata, la inceputul sedintei Comitetului Executiv al social-democratilor, ca partidul sau nu va iesi de la guvernare, iar ea nu isi va da demisia din functia de pr.

EUGEN TEODOROVICI: As fi onorat sa fac tandem - Viorica Dancila presedinte, eu premier

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, la Pitesti, ca ar fi onorat sa faca parte dintr-un tandem Viorica Dancila - presedinte, iar el prim-ministru.

Viorica Dancila, sigura pe ea: Nu cred ca motiunea de cenzura va trece. Sunt in Parlament oameni de buna credinta

Premierul Viorica Dancila nu crede ca o motiune de cenzura va trece de votul Parlamentului, spunand ca in Legislativ sunt oameni de buna credinta care vad ca nu exista alta alternativa. Aceasta a spus ca in cazul in care Guvernul va cadea, PSD se va bate din opozitie, relateaza Mediafax.

Viorica Dancila, huiduita la Constanta. Reactia premierului: Cat de cinic sa fii sa spui: Nu mai sunt bani?

Premierul Viorica Dancila i-a asigurat duminica, pe pensionarii din PSD, ca guvernul pe care il conduce ii va sprijini intotdeauna, ca le va fi un partener, ca exista bani pentru pensii, si a adaugat c?.

Viorica Dancila, anunt despre noul presedinte al Senatului: Daca sunt colegi din ALDE care vor sa guverneze langa noi, bineinteles ca vom accepta

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a afirmat ca, dupa ce Calin Popescu- Tariceanu isi va da demisia din functia de presedinte al Senatului, unul dintre vicepresedintii social-democrati ai acestui.

Viorica Dancila: Aceia care au credinta sunt oameni mult mai buni! Eu cred in Dumnezeu

Premierul Viorica Dancila, presedintele PSD, a declarat, joi, dupa sfintirea Manastirii Taierea Capului Sf. Ioan Botezatoruldin satul Breaza, comuna Lisa, judetul Brasov, ca participa la astfel de.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )