Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila, cuprinsa de disperare. Risca sa dispara de pe scena politica!

Playtech Playtech,
Viorica Dancila, cuprinsa de disperare. Risca sa dispara de pe scena politica!

PSD trece prin momente grele dupa ce ALDE s-a retras de la guvernare. Viorica Dancila si-a dat seama ca formatiunea politica pe care o conduce ar putea disparea de pe scena politica in cazul in care va pierde guvernarea si va pierde si alegerile prezidentiale. premierul Romaniei le-a cerut deputatilor sa gaseasca parlamentari din alte . continuă pe Playtech

Mihai Fifor, despre Viorica Dancila: Ce micuta e, ce frumoasa e, ce puternica e!

Premierul Viorica Dancila primeste omagii din partea colegilor de partid. Prezenta la scoala de vara a tinerelor social-democrate, sefa PSD a fost complimentata la scena deschisa de vicepremierul Mihai.

Adrian Nastase, sfaturi pentru Viorica Dancila. Ce trebuie sa faca premierul pentru a obtine o noua majoritate in Parlament

Fostul premier Adrian Nastase vine cu cateva sfaturi pentru Viorica Dancila pentru a putea obtine o noua majoritate in Parlament. In ultima vreme, in perspectiva alegerilor prezidentiale, scena.

Victor Ponta: Viorica Dancila va avea maximum 1,2 milioane de voturi la prezidentiale(VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, estimeaza ca Viorica Dancila va obtine putin peste 1 milion de voturi la alegerile prezidentiale din luna noiembrie. Aflat, luni seara, in studioul emisiunii.

Viorica Dancila l-a sunat pe Klaus Iohannis pentru a discuta propunerile de ministri interimari! Ce i-a promis presedintele

UPDATE Premierul Viorica Dancila a oferit detalii despre discutia pe care a avut-o cu presedintele Klaus Iohannis. Am vorbit cu domnul presedinte si mi-a spus ca legat de cele trei propuneri pe.

Viorica Dancila, replica pentru Calin Popescu Tariceanu: Poate fiecare sa creada ce vrea. Vom vedea rezultatul

Premierul Viorica Dancila reactioneaza dupa ce fostul sau coleg de coalitie, Calin Popescu Tariceanu a acuzat-o, intr-o postare pe Facebook, ca a scos pe taraba tot felul de functii pentru.

Theodor Paleologu: Viorica Dancila trebuie sa isi delege atributiile, pentru ca este in campanie electorala. E o chestiune de minima decenta

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale, sustine ca Viorica Dancila ar trebui sa isi delege atributiile de premier pentru ca este in campanie electrorala.

Viorica Dancila readuce in discutie legea antidefaimare gandita de Liviu Dragnea: Ce prevedea initiativa fostului sef PSD si ce controverse a provocat in spatiul public

Viorica Dancila a fost asteptata cu huiduieli, duminica, de mai multi protestatari la o reuniune organizatade PSD, la Constanta. in momentul in care premierula ajuns la eveniment, contestatarii.

VIORICA DANCILA: Sa cream conditiile ca romanii sa se intoarca in tara

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, duminica, la intalnirea cu PSD Diaspora, ca Guvernul incearca sa faca tot posibilul ca romanii sa se intoarca in tara si a subliniat ca multi dintre acestia au plecat din Romania din perioada 2005-2007 si atunci cand se inchideau scoli, spitale, se taiau salarii si pensii.

VIORICA DANCILA: Masurile sociale si economice luate de PSD sunt masuri europene

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, a declarat duminica, la Constanta, ca Romania trebuie sa aiba si oportunitati egale cu statele membre ale Uniunii Europene, nu doar obligatii, ea subliniind ca masurile cu impact social-economic luate de PSD sunt masuri europene .

Viorica Dancila, HUIDUITA din nou la Constanta: Parlamentul trebuie sa adopte un act normativ pentru oprirea calomniei si defaimarii (VIDEO)

UPDATE: Viorica Dancila a avut parte de huiduieli si la plecarea de la intalnirea cu Organizatia de pensionari a PSD. La iesirea de laCentrul Expozitional Constanta, cateva zeci de persoane au inceput.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )