Libnet.ro
UNICEF

06:00

Victor Ponta: Vom sesiza DNA cu privire la afacerile celor PDL la Oltchim si alte societati

B1 B1,
Victor Ponta: Vom sesiza DNA cu privire la afacerile celor PDL la Oltchim si alte societati

Premierul Victor Ponta a anuntat, marti, ca Executivul va sesiza DNA in cazul unor reprezentanti ai PDL in ceea ce priveste afaceri derulate la Oltchim si alte societati de stat. Premierul a precizat ca. continuă pe B1

Ponta:Sesizam DNA cu privire la afacerile celor PDL la Oltchim si alte societati, de asta e ...

Premierul Victor Ponta a declarat, marti seara, ca Guvernul va sesiza Directia Nationala Anticoruptie in cazul unor reprezentanti ai PDL in ceea ce priveste afaceri derulate la Oltchim si alte societati de stat, precizand ca acesta ar fi motivul reactiei lui Adriean Videanu, potrivit Mediafax. Ceea ce s-a intamplat din 2009 incoace, miliarde de lei pierdute, multime de afaceri, toate lucrurile acestea incercam acum sa le prezentam catre DNA prin corpul de control al ministrului Economiei, .

Adriean Videanu il ameninta pe Victor Ponta cu justitia pentru tentativa de subminare a economiei in cazul Oltchim

Liderul PDL Adriean Videanu i-a cerut premierului Victor Ponta sa prezinte, in 48 de ore, explicatii in legatura cu modul in care a fost gestionat subiectul legat de privatizarea Oltchim, el spunand ca, in caz contrar, va sesiza Parchetul pentru tentativa de subminare a economiei nationale,transmite Mediafax.

Victor Ponta: Antonescu nu a vrut sa fie presedintele Senatului

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, ca liderul PNL Crin Antonescu nu a vrut sa fie presedinte al Senatului, decizia ca acesta sa ocupe functia fiind luata la nivelul USL, transmite Mediafax. Domnul Antonescu nu a vrut sa fie presedintele Senatului, a fost o decizie pe care noi am luat-o, la un moment dat, chiar l-am convins, a spus Ponta.

Cristian Preda: Problema actuala a Oltchim nu e Dan Diaconescu, ci Victor Ponta.

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda considera ca problema actuala a combinatului Oltchim nu este Dan Diaconescu, ci premierul Victor Ponta. Problema actuala a Oltchim nu e Dan Diaconescu, ci Victor Ponta. Intr-adevar, daca un saltimbanc e schilodit in arena fiindca nu are plasa de siguranta, de vina nu e el, ci proprietarul circului. Asa si premierul. A schimbat regulile licitatiei de la Oltchim, a patronat o organizare incompetenta, ca si transformarea unui proces serios intr-un show .

Itar-Tass: Victor Ponta invita investitori rusi la Oltchim

Premierul Victor Ponta a invitat investitorii rusi la privatizarea combinatului chimic Oltchim, comenteaza pagina online a agentiei de presa Itar-Tass preluata de Mediafax. Mi-as fi dorit ca si la Olchim sa fi avut un mare investitor din Rusia fiindca ma gandesc in primul rand, la siguranta locurilor de munca si mai putin la spectacole mediatice, scrie Itar-Tass, parafrazand declaratiile lui Victor Ponta de la Slatina.

Itar-Tass: Victor Ponta invita investitori rusi la Oltchim.

Premierul Victor Ponta a invitat investitorii rusi la privatizarea combinatului chimic Oltchim, comenteaza pagina online a agentiei de presa Itar-Tass, citata de Mediafax. Mi-as fi dorit ca si la Olchim sa fi avut un mare investitor din Rusia fiindca ma gandesc in primul rand, la siguranta locurilor de munca si mai putin la spectacole mediatice, scrie Itar-Tass, parafrazand declaratiile lui Victor Ponta de la Slatina. Aceste declaratii au fost facute ca urmare a scandalului izbucnit in .

Victor Ponta anunta vremuri bune pentru Sanatate.

Premierul Romaniei, Victor Ponta, a dat de inteles ca, cel tarziu anul urmator, fiecare centru de primiri urgente important din tara va avea cate un elicopter SMURD. Anuntul a fost facut la Targu-Mures, acolo unde a inaugurat, impreuna cu fondatorul acestui serviciu medical, Raed Arafat, noua Unitate de Primiri Urgente UPU) de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta, care a costat aproximativ trei milioane de euro. De altfel, pe langa elicopterele pe care Ponta le-a anuntat pentru fiecare UPU .

Daniel Funeriu catre Victor Ponta: Legea Educatiei blocheaza accesul plagiatorilor la posturi universitare

Consilierul prezidential pentru Educatie, Daniel Funeriu a declarat, sambata, referitor la anuntul premierului Victor Ponta privind modificarea Legii Educatiei pentru a putea promova cadre universitare noi, ca aceasta lege blocheaza in fapt accesul in posturi universitare pentru plagiatori, potrivit Mediafax. Funeriu a declarat si ca premierul ar trebui sa informeze publicul despre faptul ca sute de cercetatori romani de top au refuzat sa vina la Bucuresti la reuniunea bianuala a diasporei stiintifice, in semn de protest fata de plagiatul lui Ponta.

Adriean Videanu il ameninta pe Victor Ponta cu justitia pentru tentativa de subminare a economiei in cazul Oltchim

Presedintele interimat PDL Bucuresti Adriean Videanu i-a solicitat premierului Victor Ponta sa prezinte, in 48 de ore, explicatii in legatura cu modul in care a fost gestionata privatizarea Oltchim,.

Victor Ponta: Daca ministrul Cepoi a facut ceva penal, va raspunde pentru asta

Premierul Victor Ponta, copresedinte USL, a declarat marti ca va discuta Vasile Cepoi, ministrul Sanatatii, referitor la acuzatiilor aduse de ANI si a mentionat ca, daca acesta a facut ceva penal va.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )