Libnet.ro
UNICEF

12:30

Victoria Simonei Halep face parte din programul PSD de guvernare. Gluma nesarata a senatorului Serban Nicolae

B1 B1,
Victoria Simonei Halep face parte din programul PSD de guvernare. Gluma nesarata a senatorului Serban Nicolae

Abia adoptata, Legea salarizarii i-a infuriat pe bugetari, care se simt mintiti, iar anuntatele modificari la Codurile penale ii tin pe romani ca pe jar, dar asta nu-i opreste pe PSD-isti sa. continuă pe B1

Serban Nicolae se tine de glume: Victoria Simonei Halep face parte din programul PSD de guvernare

Abia adoptata, Legea salarizarii i-a infuriat pe bugetari, care se simt mintiti, iar anuntatele modificari la Codurile penale ii tin pe romani ca pe jar, dar asta nu-i opreste pe PSD-isti sa.

Face parte din programul de guvernare: Aroganta incredibila a lui Serban Nicolae dupa victoria lui Halep din sferturile Roland Garros

Simona Halep a realizat o victorie incredibila in sferturile de finala de la Roland Garros invingandu-o pe Elina Svitolina cu 3-6 7-6 6-0, dupa ce a fost condusa la un moment dat cu 3-6 1-5.

CTP, in al noualea cer dupa victoria Simonei Halep: A stat sub foc si a rezistat la obuze!

Cristian Tudor Popescu a urmarit entuziasmat victoria Simonei Halep din semifinalele turneului de la Roland Garros si a avut numai cuvinte de lauda la adresa ei.

Dragnea isi pregateste drumul spre Guvern. Liderul PSD a propus un nou Cod Administrativ care permite condamnatilor penal sa faca parte din Executiv

Proiectul noului Cod Administrativ prevede ca persoanele condamnate penal pot face parte din Guvern, cu o singura conditie: ca de la condamnare la ocuparea functiei sa intervina reabilitarea persoanei in.

A aruncat cu racheta spre copilul de mingi. Adversara Simonei Halep din finala Roland Garros, acuzata de violenta in 2016 (VIDEO)

Jelena Ostapenko, adversara Simonei Halep din finala Roland Garros, a primit acuzatii de violenta in 2016. Naomy Broady, adversara sa din turul secund de la Auckland, a acuzat-o ca in timpul meciului,.

Ilie Nastase, PRIMA REACTIE, dupa victoria superba a Simonei Halep la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Roland Garros, dupa un meci spectaculos cu Elina Svitolina, scor 3-6, 7-6, 6-0. Ilie Nastase este in culmea fericirii in urma victoriei superbe obtinut.

VIDEO Site-ul WTA: Revenire epica a Simonei Halep (Rezumatul unui meci nebun)

Simona Halep a avut parte de doua meciuri in confruntarea cu Elina Svitolina: unul pana la 3-6, 1-5 si un altul dupa. Site-ul oficial al WTA precizeaza ca Simona a avut o revenire epica. Intra in material pentru a vedea un rezumat la meciului incredibil din sferturile de la Roland Garros.

FINALA ROLAND GARROS. Cine este adversara Simonei Halep din finala Roland Garros

SIMONA HALEP-JELENA OSTAPENKO Tanara jucatoare letona de tenis Jelena Ostapenko 20 ani) s-a calificat joi in finala probei feminine de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului, in.

TIFF proiecteaza finala Simonei Halep de la Roland Garros pe un ecran de leduri in Piata Unirii

Veste buna pentru cinefilii care vor sa imbine filmul cu mult asteptata finala de la Roland Garros, acolo unde va evolua Simona Halep: TIFF va organiza o proiectie in aer liber a finalei de sambata!.

CTP, despre adversara Simonei Halep, din finala de la Paris: E o salbaticiune inconstienta. Ma inspaimanta!

Cristian Tudor Popescu trage un semnal de alarma in privinta jucatoarei pe care Simona Halep o va intalni in finala de la Roland Garros.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )