Libnet.ro
UNICEF

12:00

Victorie majora pentru Apple: A doua cea mai inalta instanta europeana a anulat ordinul prin care UE ii cerea plata unor taxe retroactive de 13 miliarde de euro

Adevărul Adevărul,
Victorie majora pentru Apple: A doua cea mai inalta instanta europeana a anulat ordinul prin care UE ii cerea plata unor taxe retroactive de 13 miliarde de euro

Apple a obtinut miercuri o victorie majora, a doua cea mai inalta instanta europeana respingand ordinul Uniunii Europene ca producatorul iPhone sa plateasca Irlandei taxe retroactive in valoare de 13 miliarde de euro, decizie care da o lovitura incercarii blocului comunitar de a desfiinta acordurile convenite de unele guverne cu companii multinationale pentru facilitati fiscale, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS. America Latina depaseste SUA si Canada ca numar de decese si devine a doua cea mai afectata regiune din lume de pandemia Covid-19, dupa Europa

America Latina a depasit luni, oficial, SUA si Canada ca numar de decese provocate de noul coronavirus. Astfel, regiunea Americii Latine si Caraibilor a devenit a doua cea mai indoliata regiune din lume de pandem.

Cea mai delicioasa prajitura cu ciocolata si nuca. Reteta este foarte simpla

Pentru ca mai sunt doar cateva zile pana vine weekendul va propunem o prajitura apetisanta. Este o prajitura cu ciocolata, blat ca de bezea si multa nuca. Multi dintre cei care au incercat aceasta reteta simpla spun ca este cea mai buna prajitura pe care au mancat-o vreodata. Ingredinte prajitura cu ciocolata si nuca Pentru .

ANM |Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Intervalul in care va ploua in cea mai mare parte a tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a publicat luni prognoza meteo pentru perioada 13 - 26 iulie. Vor fi variatii mari de temperatura de la o zi la alta, iar in intervalul 16 - 20 iulie va ploua in cea mai.

Fabrica Etex a inregistrat o cifra de afaceri de aproape doua ori mai mare, in 2019 fata de 2015

Etex Building Performance Siniat Romania), parte a Grupului Etex, care opereaza la Turceni cea mai mare fabrica de placi de gips-carton din Romania, a inregistrat o cifra de afaceri de aproape doua ori mai mare, in 2019 fata de 2015, in timp ce ponderea exporturilor din cifra de afaceri s-a dublat.

Cea mai frumoasa sportiva din Romania. Imagini superbe din vacanta

Romania este recunoscuta pentru femeile deosebit de frumoase, acestea fiind apreciate peste tot in lume, daca mai pui la socoteala ca sunt si imaginea noastra in anumite competitii, atunci succesul este garantat. Cea mai frumoasa sportiva din Romania Printre frumusetile Romaniei se afla si o tanara componeta a lotului national de tenis de masa. Este .

Cea mai mare achizitie in IT-ul american pe 2020: 21 miliarde dolari pentru un producator de chip-uri

Un mare producator american de chip-uri pentru industrie va cumpara o companie rivala, valoarea tranzactiei ridicandu-se la aproape 21 de miliarde de dolari, cea mai mare din business-ul american de IT pe anul 2020, conform Reuters.

Cea mai buna reteta de cartofi pane. Trucul care te ajuta sa faci cei mai gustosi cartofi pane

Cartofi pane. Reteta este incredibil de simpla si rapida, iar gustul este minunat. Aceasta este de post si trebuie neaparat incercata. Cea mai buna reteta de cartofi pane. Trucul care te ajuta sa faci cei mai gustosi cartofi pane Cartofii rosii sau cartofii albi sunt cei mai des folositi in bucataria romaneasca. E bine sa .

Reteta de negresa. Cea mai delicioasa negresa, cu doar 7 ingrediente

Brownie, reteta autentica americana, sau negresa, dupa unii, este desertul perfect pentru orice eveniment. Cu cacao, poate gem sau chiar si nuca, prajitura poate fi preparata in diferite feluri. Reteta de negresa, cu doar 7 ingrediente Ingrediente 3 ora un pachet de unt o cana de faina o cana si jumatate de zahar un plic .

Cea mai delicioasa prajitura cu caise. Reteta este simpla

Ca tot este sezonul lor, o prajitura cu caise este numi buna de incercat in aceasta perioada. Reteta este una dintre cele mai simple si mai gustoase. Asadar, delectacti-va cu o portie de prajitura cu caise. Ingrediente prajitura cu caise 500 g caise 200 g zahar 2 pliculete zahar vanilinat 200 g unt 5 oua .

Targul de Fete de pe Muntele Gaina, cea mai mare sarbatoare in aer liber din Transilvania, anulat din cauza pandemiei

Targul de Fete de pe Muntele Gaina, cea mai cunoscuta sarbatoare populara din Transilvania, nu va fi organizat in acest an.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2831 seconds )