Libnet.ro
UNICEF

07:30

Victorie pentru Simona Halep, in turul 3 la Wimbledon 2019

Antena3 Antena3,
Victorie pentru Simona Halep, in turul 3 la Wimbledon 2019

Romanca Simona Halep s-a calificat vineri in optimile de finala ale turneului de Mare Slem de la Wimbledon, dupa ce a invins-o cu 6-3, 6-1 pe belarusa Victoria Azarenka intr-un duel dintre doi fosti lideri. continuă pe Antena3

Veste buna pentru Simona Halep, inainte de meciul cu Azarenka. Caroline Wozniacki, eliminata de la Wimbledon

Simona Halep a primit o veste buna inaintea duelului cu Viktoria Azarenka, in turul 3 la Wimbledon. Ultima favorita de pe sfertul de tablou pe care se afla, Karoline Wozniacki locul 19 WTA), a fost eliminata, vineri, de chinezoaica Shuai Zhang locul 50 WTA). Caroline Wozniacki, eliminata de la Wimbledon Caroline Wozniacki a pierdut cu .

Misiune complicata pentru Simona Halep in optimi. Tocmai si-a aflat adversara

Pe Simona Halep o asteapta un meci de foc in optimile de finala la Wimbledon contra unei adversare care nu are nimic de pierdut si care deja si-a depasit conditia.

Mats Wilander ii da sanse Mihaelei Buzarnescu sa o invinga pe Simona Halep, in special la Wimbledon - Barbara Schett merge pe mana Simonei

Turul doi de la Wimbledon va gazui un meci 100% romanesc, Simona Halep si Mihaela Buzarnescu urmand sa lupte pentru calificarea in turul trei pe iarba londoneza. Mats Wilander si Barbara Schett experti Europsport in materie de tenis) au prefatat duelul dintre primele doua rachete ale Romaniei. Daca vrei sa te gandesti ca Mihaela ar putea sa o invinga pe Simona Halep, atunci cu siguranta ar trebui sa fie aici, la Wimbledon, a fost de parere Wilander, in timp ce Schett merge pe mana Simonei.

Viktoria Azarenka spune ca stie cum o poate invinge pe Simona Halep, in turul III la Wimbledon

Viktoria Azarenka, fost lider mondial, este adversara pe care o va intalni Simona Halep in turul III la Wimbledon.

WIMBLEDON 2019. Premiera pentru Simona Halep

Simona Halepva avea parte de o premiera, in turul 2 de laWimbledon. Pentru prima oara in cariera, fostul lider WTA va intalni, la un Grand Slam, o adversara din Romania, pe tabloul de.

Simona Halep face o plecaciune in fata englezilor. Romanca a deschis un nou capitol in istoria Wimbledonului

Simona Halep a trecut in turul al doilea al turneului de la Wimbledon, dupa ce a invins-o pe Alexandra Sasnovici, scor 6-4, 7-5.

inca un avertisment pentru Simona Halep. Un fost mare campion mizeaza azi pe Viktoria Azarenka

Simona Halep va juca azi, in turul al treilea al turneului de la Wimbledon, cu Viktoria Azarenka, fost numar 1 mondial si dublu castigatoare de Grand Slam.

CTP lanseaza un avertisment pentru Simona Halep, inaintea meciului cu Viktoria Azarenka

Simona Halep o va intalni pe Viktoria Azarenka, in turul al treilea de la Wimbledon, un meci care se anunta dificil pentru jucatoarea noastra.

Simona Halep ia primul set cu Azarenka, 6-3, in meciul pentru un loc in saptamana a doua de la Wimbledon

Singura romanca ramasa in turneul de simplu de la Wimbledon, Simona Halep, joaca acum cu Victoria Azarenka pentru un loc in optimile de finala.

Cu cine joaca Simona Halep in optimi la Wimbledon. Prima reactie dupa victoria cu Azarenka

Simona Halep a invins-o in turul 3 pe Viktoria Azarenka, scor 6-3, 6-1 si s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Wimbledon. Chiar daca a invins-o categoric pe sportiva din Belarus, numarul 7 mondial a ramas cu picioarele pe pamant si a declarat dupa meci ca nu a fost atat de usor .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )