Libnet.ro
UNICEF

22:00

Misiune complicata pentru Simona Halep in optimi. Tocmai si-a aflat adversara

Online Sport Online Sport,
Misiune complicata pentru Simona Halep in optimi. Tocmai si-a aflat adversara

Pe Simona Halep o asteapta un meci de foc in optimile de finala la Wimbledon contra unei adversare care nu are nimic de pierdut si care deja si-a depasit conditia. continuă pe Online Sport

Veste buna pentru Simona Halep, inainte de meciul cu Azarenka. Caroline Wozniacki, eliminata de la Wimbledon

Simona Halep a primit o veste buna inaintea duelului cu Viktoria Azarenka, in turul 3 la Wimbledon. Ultima favorita de pe sfertul de tablou pe care se afla, Karoline Wozniacki locul 19 WTA), a fost eliminata, vineri, de chinezoaica Shuai Zhang locul 50 WTA). Caroline Wozniacki, eliminata de la Wimbledon Caroline Wozniacki a pierdut cu .

Victorie pentru Simona Halep, in turul 3 la Wimbledon 2019

Romanca Simona Halep s-a calificat vineri in optimile de finala ale turneului de Mare Slem de la Wimbledon, dupa ce a invins-o cu 6-3, 6-1 pe belarusa Victoria Azarenka intr-un duel dintre doi fosti lideri.

WIMBLEDON 2019. Premiera pentru Simona Halep

Simona Halepva avea parte de o premiera, in turul 2 de laWimbledon. Pentru prima oara in cariera, fostul lider WTA va intalni, la un Grand Slam, o adversara din Romania, pe tabloul de.

inca un avertisment pentru Simona Halep. Un fost mare campion mizeaza azi pe Viktoria Azarenka

Simona Halep va juca azi, in turul al treilea al turneului de la Wimbledon, cu Viktoria Azarenka, fost numar 1 mondial si dublu castigatoare de Grand Slam.

CTP lanseaza un avertisment pentru Simona Halep, inaintea meciului cu Viktoria Azarenka

Simona Halep o va intalni pe Viktoria Azarenka, in turul al treilea de la Wimbledon, un meci care se anunta dificil pentru jucatoarea noastra.

Cu cine joaca Simona Halep in optimi la Wimbledon. Prima reactie dupa victoria cu Azarenka

Simona Halep a invins-o in turul 3 pe Viktoria Azarenka, scor 6-3, 6-1 si s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Wimbledon. Chiar daca a invins-o categoric pe sportiva din Belarus, numarul 7 mondial a ramas cu picioarele pe pamant si a declarat dupa meci ca nu a fost atat de usor .

Wimbledon: Simona Halep, in optimi dupa 6-3, 6-1 cu Victoria Azarenka Instructie

Nu a servit grozav procentaj slab pe primul), dar a fost incredibila la capitolele deplasare, adancime in executii si la retur. in plus, a comis putine erori nefortate, iar defensiva a fost punctul forte. Simona Halep a avut nevoie de doar 66 de minute pentru a o invinge pe Victoria Azarenka 6-3, 6-1) si pentru a obtine astfel calificarea in optimile de la Wimbledon.

Simona Halep s-a calificat in optimi de finala la Wimbledon

Romanca Simona Halep s-a calificat vineri in optimile de finala ale turneului de Mare Slem de la Wimbledon, dupa ce a invins-o cu 6-3, 6-1 pe belarusa Victoria Azarenka intr-un duel dintre doi fosti lideri.

Simona Halep, in turul trei la Wimbledon dupa un meci complicat cu Mihaela Buzarnescu (6-3, 4-6, 6-2) Victoria echilibrului

Mihaela Buzarnescu a venit cu elanul ofensiv 25 de lovituri castigatoare), a interpretat o partitura agresiva, a dus-o pe Simona Halep pana in setul decisiv, insa avantajul experientei la nivel inalt si-a spus pana la urma cuvantul 6-3, 4-6, 6-2 pentru Simona, dupa o ora si 51 de minute). Halep a avut parte de un test serios, intr-un meci care a avut un ritm ridicat si in care Miki a prezentat poate cel mai bun tenis al sau de dupa accidentarea suferita in vara anului trecut. Pentru un loc in optimi, Halep se va lupta cu Victoria Azarenka 2-2 in meciurile directe).

Simona Halep si-a aflat adversara din optimi de la Wimbledon: O asteapta un meci INFERNAL (FOTO, VIDEO)

Simona Halep si-a aflat adversara din optimile de finala ale turneului de la Wimbledon. ISPITA A RAMAS FARA SUTIEN! DEZMAT TOTAL LA INSULA IUBIRII! CE DECIZIE A LUAT ANTENA 1 FOTO) Este vorba despre.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )