Libnet.ro
UNICEF

17:00

VIDEO+FOTO. Inundatii la Constanta dupa ploile torentiale de duminica noaptea. Strazile orasului s-au umplut de apa

România Liberă România Liberă,
VIDEO+FOTO. Inundatii la Constanta dupa ploile torentiale de duminica noaptea. Strazile orasului s-au umplut de apa

Ploia abundenta de duminica noapte a facut probleme in Constanta. Apele au invadat mai multe bulevarde din oras, dupa cum relateaza jurnalistii de la cotidianul local Ziarul de Constanta. continuă pe România Liberă

Constanta, transformata intr-o mica Venetia dupa ploile torentiale: Imagini incredibile cu strazile inghitite de ape (VIDEO)

Strazi inghitite de ape, subsoluri si pasaje inundate, masini care aproape. pluteau pe sosele. Este tabloul dezastrului provocat de ploile torentiale in Constanta. Din cauza vantului puternic, zo.

Vremea rea in toata tara: Ploile torentiale si furtunile si-au facut aparitia, meteorologii au emis o informare de ploi, valabila pana marti seara (VIDEO)

Toamna si-a intrat in drepturi. Dupa zilele de canicula de la mijlocul lui septembrie, vremea s-a schimbat radical. A fost cod portocaliu de ploi si grindina in judetul Mures si Constanta si galben.

Ieri vara sufocanta, azi toamna apriga. Constanta, inundata de ploi torentiale

Ploile torentiale si vantul puternic au doborat copaci, au inundat zone din municipiul Constanta si au lasat fara energie electrica si apa localitati din Dobrogea.

Udrea a mers la Buzau in niste pantalonasi scurti... Ce natura frumoasa!. Radu Banciu: O fi recunoscut-o ciobanasul Cornel? (VIDEO, FOTO)

Radu Banciu a comentat in emisiunea de duminica seara fotografii postate pe Facebook de Elena Udrea. Fostul ministru a fost intr-o excursie in judetul Buzau, unde a luat parte si la activitati ag.

Un copil a fost grav ranit la Constanta dupa ce leaganul in care se dadea cu prietenii sai, a cazut peste ei

In curtea unei scoli din judetul Constanta, sase elevi au fost prinsi sub un leagan, instalat chiar inainte de alegerile locale. Un copil a fost grav ranit, iar parintii acuza administratia locului de joaca de faptul ca leaganul nu avea niciun element de siguranta, relateaza DIGI24.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )