Libnet.ro
UNICEF

01:06

VIDEO 56 de secunde de cosmar. Imagini apocaliptice din Romania dupa cutremurul devastator din 4 martie 1977

Adevărul Adevărul,
VIDEO 56 de secunde de cosmar. Imagini apocaliptice din Romania dupa cutremurul devastator din 4 martie 1977

Petrecut intr-o seara de vineri, la ora 21. 22 , cu o durata 56 de secunde si cu o magnitudine de 7,2 grade pe scara Richter, cutremurul din 4 martie 1977 a avut un caracter multisoc, fiind generat de complexitatea procesului de rupere, cu o predominanta de propagare pe directia nord-est si sud-vest, atat pe orizontala cat si pe verticala. Mai multe replici, de mai mica intensitate, au urmat chiar in aceeasi noapte. continuă pe Adevărul

11 companii din Romania, in top 1000 al companiilor cu cea mai rapida crestere al Financial Times

11 companii din Romania, cu cresteri ale veniturilor cuprinse intre peste 1. 000% si 174%, se afla in Topul 1. 000 al companiilor europene cu cea mai rapida crestere intocmit de Financial Times.

Ce a reusit sa faca Vulpita pentru Antena 1. Le-a luat fata multor vedete din Romania

Vulpita, vedeta Antenei 1, a reusit sa aduca cifre record pentru acest post. Multi au ramas socati dupa ce a facut in editiile anterioare ale emisiuni Acces Direct. Ce suma a reusit sa incaseze Antena 1 dupa urma acesteia? Ce a reusit sa faca Vulpita pentru Antena 1. Le-a luat fata multor vedete din Romania .

Veste uriasa pentru pensionarii din Romania. Ministrul Muncii tocmai a facut anuntul despre pensii

Veste uriasa pentru pensionarii din Romania! Violeta Alexandru a facut un anunt extrem de important despre pensii. Ce se va schimba pentru cetateni? Veste uriasa pentru pensionari! Ministrul Muncii a facut anuntul Violeta Alexandru a postat un mesaj pe o retea de socializare in care anunta romanii ca a reusit sa faca un pas imens .

Un furnizor de telefonie si cablu dispare din Romania. Ce se intampla pe 31 martie. Anunt oficial

Anunt oficial! Un furnizor de telefonie si cablu din Romania dispare de pe data de 31 martie. Este vorba despre unul cei mai vechi din industrie. Ce arata reprezentatii intr-un comunicat? Un furnizor de telefonie si cablu din Romania dispare Unul dintre cei mai vechi furnizori de cablu si telefonie din Romania dispare definitiv de .

Ce partid o sustine pe vedeta PRO TV in alegeri, dupa demisie: Va fi cel mai tare oras din Romania

Vedeta Pro Tv are deja deciziile luate pentru functia de primar. Aceasta face parte dintr-un partid care, spera ea, o va ajuta sa se ridice. De asemenea, a dat si declaratii despre plecarea de marele post de televiziune, care a ajutat-o sa ajunga pana aici. Ce partid o sustine pe vedeta PRO TV in alegeri, .

BUSINESSMARK: Piata de Real Estate din Romania da semne de maturizare

BusinessMark a organizat la Bucuresti editia aniversara a evenimentului Real Estate and Construction Forum, in cadrul careia s-au abordat cele mai importante aspecte din domeniu. in cadrul a patru paneluri cu focus pe: retail, industrial and logistics, office, residential, au fost invitatI cei mai importanti jucatori din industrie, care si-au anuntat noile proiecte, au vorbit despre provocarile anului 2020 si au trecut in revista oportunitatile actuale de pe piata din Romania, arata un comunicat remis Redactiei noastre.

Policlinica Gastromond Constanta devine primul si singurul Centru de Excelenta in Endoscopie Digestiva Interventionala din Romania

Policlinica Gastromond din Constanta, parte a Retelei de sanatate Regina Maria, a devenit prima si singura clinica din Romania din domeniul endoscopiei digestive care a primit acreditarea Surgical Review Corporation. Astfel, Centrul de Gastroenterologie, Hepatologie si Endoscopie Digestiva a primit certificarea de Centru de Excelenta in Endoscopie Digestiva Interventionala din partea prestigioasei institutii din Statele Unite ale Americii, arata un comunicat remis Redactiei noastre.

Dezastru ecologic in Maramures. Ce suprafata a fost afectata de cea mai mare taiere ilegala de arbori din Romania. Reactia Garzii de Mediu

Datele alarmante ale poluarii in Bucuresti produce victime colaterale, asta daca e sa excludem locuitorii bucuresteni, afectati si ei de aerul greu din Capitala. Viorel Glaman, comisarul-sef al Garzii de Mediu, a fost destituit din functie, ieri. intr-o discutie telefonica la Digi 24, Glaman afirma senin ca observase si el poluarea. Glaman, poze dintre carnati, .

Vesti importante pentru TOTI PENSIONARII din Romania! Ministrul Muncii tocmai a facut anuntul despre pensii

Vesti importante pentru pensionarii din Romania! Iata ce anunt a facut Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, pe pagina ei de Facebook. Violeta Alexandru a postat un mesaj in care i-a anuntat pe romani ca a reu.

Putini romani stiu asta! Orasul din Romania care este infratit chiar cu Wuhan

Putini romani stiu acest detaliu cel putin interesant. Un oras din Romania este infratit de multi ani cu regiunea chineza Wuhan, locul considerat epicentrul epidemiei de coronavirus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )