Libnet.ro
UNICEF

18:15

VIDEO Adevarul Live: Subventia la hectar, statul, Europa si rolul bancilor in agricultura

Adevărul Adevărul,
VIDEO Adevarul Live: Subventia la hectar, statul, Europa si rolul bancilor in agricultura

In vreme ce subventia europeana pe hectar s-a triplat in ultimii sapte ani, subventia din fonduri de stat s-a injumatatit. Cum influenteaza aceasta tendinta afacerile fermierilor si activitatea bancilor de finantare a sectorului agricol?. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 13.00: Subventia la hectar, statul, Europa si rolul bancilor in agricultura

In vreme ce subventia europeana pe hectar s-a triplat in ultimii sapte ani, subventia din fonduri de stat s-a injumatatit. Cum influenteaza aceasta tendinta afacerile fermierilor si activitatea bancilor de finantare a sectorului agricol?.

VIDEO Adevarul Live: Estul Ucrainei, ultimul pas spre transnistrizare

De la ora 12. 00, specialistul in geopolitica Dan Nicu a venit in studioul Adevarul Live pentru a analiza implicatiile alegerilor din Republica Populara Donetk, dupa ce, duminica, ucrainenii si-au ales noi lideri separatisti, recunoscuti doar de Rusia.

Adevarul Live: Estul Ucrainei, ultimul pas spre transnistrizare

De la ora 12. 00, specialistul in geopolitica Dan Nicu vine in studioul Adevarul Live pentru a analiza implicatiile alegerilor din Republica Populara Donetk, dupa ce, duminica, ucrainenii si-au ales noi lideri separatisti, recunoscuti doar de Rusia.

VIDEO Ministrul Daniel Constantin da, la Adevarul Live, replica fata de criticile UE: Nu vom revizui Programul de Dezvoltare Rurala 2014-2020

Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, a explicat la Adevarul Live ca proiectul Programului National de Dezvoltare Rurala, criticat de Comisia Europeana, a fost elaborat potrivit cu specificul Romaniei, deci nu e cazul sa fie revizuit.

VIDEO Adevarul Live. De unde poate electorat Iohannis pentru castigarea turului II?

De unde va lua voturi candidatul ACL, Klaus Iohannis, in turul II al alegerilor prezidentiale? La aceasta intrebare raspund jurnalistii Grigore Cartianu si Sebastian Zachmann intr-o noua emisiune Adevarul Live, incepand cu ora 13.

VIDEO Adevarul Live. De unde poate lua electorat Iohannis pentru castigarea turului II?

De unde va lua voturi candidatul ACL, Klaus Iohannis, in turul II al alegerilor prezidentiale? La aceasta intrebare au raspunsjurnalistii Grigore Cartianu si Sebastian Zachmann intr-o noua emisiune Adevarul Live.

VIDEO Adevarul Live: Ponta castiga detasat alegerile. Poate recupera Iohannis 10 procente?

Rezultatele partiale ale alegerilor prezidentiale, prezentate luni de Biroul Electoral Centrul, sunt comentate de jurnalistii Adevarul. Acestia analizeaza diferenta de scor rezultata dupa primul tur al alegerilor prezidentiale, dar si degringolada administrativa a votului din diaspora, in cadrul emisiunii Adevarul Live de la ora 11.

Adevarul LIVE: Cine sunt Adam si Eva? UDDI ne canta povestea lor, de la ora 14.00

Astazi, de la ora 14. 00, la Adevarul LIVE, se va afla Dragos Udila, UDDI, pentru a ne povesti despre cea mai recenta piesa, Adam si Eva. Aflam povestea din spatele videoclipului, discutam despre colaborarile din viitor, iar la sfarsit se vor alatura Jo si Mihai pentru o sesiune LIVE de muzica raggae.

Adevarul Live, ora 15.00 - Despre alegeri si online cu Catalin Tenita, Zelist

Adevarul Live de la ora 15. 00 il aduce in studio pe Catalin Tenita de la ZeList, specialist online care va vorbi despre alegerile prezidentiale din prisma retelelor sociale si a blogurilor. Cum a influentat online-ul primul tur de scrutin? L-a influentat?.

Razvan Nicolescu, ministrul Energiei, vorbeste la Adevarul Live despre planul Romaniei de castigare a independentei energetice

Razvan Nicolescu, ministrul delegate pentru Energie, invitat la Adevarul Live incepand cu ora 12. 00, va vorbi despre situatia companiilor energetice din Romania, despre problema reducerii livrarilor de gaze naturale de catre Gazprom si despre cum vom trece peste aceasta iarna din punctul de vedere al resurselor energetice.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )