Libnet.ro
UNICEF

21:45

VIDEO |Un ARTIST visa de doi ani la EA inainte sa o cunoasca: A fost CHIMIE pe loc

Devorator Monden Devorator Monden,
VIDEO |Un ARTIST visa de doi ani la EA inainte sa o cunoasca: A fost CHIMIE pe loc

Aflat in plina ascensiune, Karym a lansat recent videoclipul piesei SuntAici, in care apar si Andreea Antonescu, Celia, Mellina si. continuă pe Devorator Monden

SUA: Doi adolescenti musulmani au fost batuti in apropiere de o moschee din New York (VIDEO)

Doi adolescenti musulmani au fost batuti in apropiere de o moschee din New York de un barbat care le-a adresat injurii, informeaza nypost. com. Atacul a avut loc duminica, fiind cel putin al treilea care.

Dosar redeschis dupa 11 ani! Dovezile care arata ca sinuciderea unei fete de 17 ani ar fi fost o crima

Un caz vechi de 11 ani va fi redeschis la Tribunal Iasi dupa ce judecatorii de la Curtea Europeana a Drepturilor Omului au decis ca anchetatorii au facut o treaba de mantuiala. Dupa doi ani de ancheta, i.

De doi ani, haul cascat la Mihaesti dupa o alunecare de teren e ignorant constant de autoritati. CJ Arges se gandeste, in sfarsit, sa efectueze o expertiza

O alunecare de teren a distrus, in 2014, o parte din drumul judetean care traverseaza comuna Mihaesti, in zona satului Draghici. Drumul a fost inchis pe unul din cele doua sensuri de circulatie iar de atunci, nimeni n-a intervenit pentru consoliderea carosabilului.

Fotbalistul Lionel Messi, condamnat la aproape doi ani de inchisoare, intr-un dosar de frauda fiscala

Fotbalistul Lionel Messi a fost condamnat, miercuri, la 21 de luni de inchisoare, pentru o frauda fiscala in valoare de 4,1 milioane euro, comisa intre anii 2007 si 2009. Totodata, si tatal sau, Jorge Messi, a fost condamnat.

Un roman a escrocat cetateni straini cu zeci de mii de dolari, dandu-se o bruneta focoasa. Doar una dintre victime i-a virat 27.000 de dolari in doi ani

Eduard Gabriel Capatana 32 de ani) s-a gandit ca poate face usor rost de bani profitand de naivitatea unor cetateni straini inscrisi pe site-uri matrimoniale cu intentia de a-si gasi jumatatea.

Un elicopter sirian cu doi piloti rusi la bord a fost doborat de Statul Islamic. Pilotii au murit

Doi piloti rusi au fost ucisi vineri, in apropiere de Palmira, in centrul Siriei, dupa doborarea elicopterului la bordul caruia se aflau, a anuntat sambata Ministerul rus al Apararii.

Un elicopter sirian cu doi piloti rusi la bord a fost doborat de Statul Islamic. Pilotii au murit. A cazut! Dumnezeu e mare!

Doi piloti rusi au fost ucisi vineri, in apropiere de Palmira, in centrul Siriei, dupa doborarea elicopterului la bordul caruia se aflau, a anuntat sambata Ministerul rus al Apararii.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )