Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Barbat tarat de paznici pe holurile unui mall din Suceava. L-au dus intr-un loc ferit si au asteptat ambulanta

Adevărul Adevărul,
VIDEO Barbat tarat de paznici pe holurile unui mall din Suceava. L-au dus intr-un loc ferit si au asteptat ambulanta

Un incident bizar s-a produs joi seara, 9 ianuarie, inainte de ora inchiderii, in cel mai mare mall din Suceava. Paznicii au fost filmati in timp ce-l tarau pe un barbat din zona restaurantelor spre lift. continuă pe Adevărul

Imagini revoltatoare filmate intr-un mall din Suceava. Barbat tarat pe jos de agentii de paza!

Un barbat a fost tarat pe jos de agentii de paza ai unui mall din Suceava, momentul revoltator fiind filmat de un martor cu telefonul mobil.

Scandal urias intr-un mall din Capitala. Soferii, nevoiti sa plateasca 100 de lei pentru a iesi din parcare

Scandal urias intr-un mall din Capitala, incheiat la Politie. Mai multi clienti sustin ca au fost pacaliti si au ajuns sa plateasca sute de lei din cauza unui aparat de taxare defect. Este vorba despre bonurile de acces in parcare, pe care aparatul ar fi imprimat gresit numerele de inmatriculare. Reprezentantii mall-ului se apara, dar nu exclud posibilitatea unei erori tehnice.

Cum a reusit sa fuga din tara fiul unui politist din Olt care are de ispasit 8 ani de inchisoare

Fiul unui politist din Olt, care a injunghiat doi oameni si a stat dupa gratii doar 2 luni pentru ca procurorii au uitat sa mai ceara prelungirea mandatului de arestare preventiva, a reusit sa fuga. Magistratii au stabilit ca individul este extrem de periculos si au dispus prelevarea de probe biologice pentru a fi introduse in Sistemul National de Date Genetice Judiciare.

Subiectele zilei: Guvernul a gasit inlocuitor pentru Arafat, dar inca n-are curaj sa-l schimbe; Boeing prabusit in Iran: Potrivit mai multor surse, avionul a fost doborat de o racheta iraniana; Descoperire uluitoare. O stea va purta numele unui oras din

Batrinetea cea de toate zilele. Cea mai teribila boala de care sufera batrinii este. SURSE Guvernul a gasit inlocuitor pentru Arafat, dar inca n-are curaj sa-l schimbe. Radu Zamfir, medicul care a supravietuit accidentului aviatic din Apuseni. Masini la pret de chilipir vandute de ANAF Iasi: Toyota Avensis, cu 8. 990 lei. ANAF organizeaza licitatii in ianuarie pentru automobilele confiscate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )