Libnet.ro
UNICEF

23:30

Viralul zilei: Bianca Andreescu a izbucnit in plans, la conferinta de presa dupa finala US Open (VIDEO)

B1 B1,
Viralul zilei: Bianca Andreescu a izbucnit in plans, la conferinta de presa dupa finala US Open (VIDEO)

Bianca Andreescu a invins-o, sambata seara, pe Serena Williams, campioana de 6 ori la Flushing Meadows, cu scorul 6-3,7-5. Sportiva a izbucnit in plans, la conferinta de presa dupa finala US Open, in timp . continuă pe B1

Bianca Andreescu are Canada la picioare. Presa de peste Ocean exulta, dupa calificarea in semifinale: Seria excelenta continua

Bianca Andreescu, canadiana de origine romana proaspat calificata in semifinalele US Open, are presa din Canada la picioare, potrivit disport. ro. Bianca Andreescu a devenit prima canadianca ajunsa in.

DigiSport: intrebarea care a facut-o sa planga pe Bianca Andreescu, la conferinta de presa, dupa succesul urias de la US Open

Bianca Andreescu a inceput sa planga in timpul conferintei de presa sustinute dupa victoria uriasa cu Serena Williams. Jucatoarea de 19 ani din Canada a avut emotii mari inainte de finala de la US Open.

Bianca Andreescu, dupa triumful de la US Open: Am visat la acest moment

La doar 19 ani si la prima participare pe tabloul principal de la US Open, Bianca Andreescu a reusit performanta de a deveni prima jucatoare din Canada care se impune intr-un turneu de Grand Slam. Jucatoarea de origine romana a vorbit la conferinta de presa despre modul in care se pregateste pentru meciurile importante, stilul sau de joc, cat si despre modul in care a reusit sa o invinga pe Serena Williams in finala de la Flushing Meadows, in ciuda revenirii americancei din setul secund, indeplinindu-si astfel unul dintre cele mai mari visuri.

Bianca Andreescu, despre victoria cu Bencic si calificarea in finala US Open: Am castigat pentru ca am luptat pana la capat. Nu am renuntat deloc

La doar 19 ani si la prima participare pe tabloul principal de la US Open, Bianca Andreescu a reusit performanta de a ajunge pana in marea finala. Jucatoarea canadiana de origine romana a vorbit la conferinta de presa despre victoria din semifinale contra Belindei Bencic, precizand ca s-a impus in fata elvetiencei pentru ca nu a renuntat la lupta, mai ales ca in setul secund a fost condusa cu 5-2.

Cine transmite la TV meciul Bianca Andreescu Serena Williams, in finala de la US Open

Bianca Andreescu Serena Williams este finala de la US Open 2019. Meciul se joaca sambata, 7 septembrie 2019 si este transmis in direct de postul de televiziune Eurosport. Castigatoarea trofeului va primi un cec in valoare de 3. 000 de dolari. Eurosport transmite meciul Bianca Andreescu Serena Williams, finala de la US Open Bianca .

Bianca Andreescu e mai buna decat Simona Halep. Cum o lauda americanii

Jurnalistii americani de la publicatia Tennis Magazine scriu ca Bianca Andreescu a intrecut-o deja pe Simona Halep si prevad ca sportiva canadiana de origine romana va castiga trofeul US Open. Bianca s-a calificat in semifinale la New York si va juca impotriva sportivei Belinda Bencic pentru un loc in finala. Tennis Magazine: Bianca Andreescu a .

Ce se intampla cu Simona Halep, dupa ce Bianca Andreescu a castigat US Open 2019. Situatia se schimba radical

A fost o zi cu emotii pentru Bianca Andreescu si Serena Williams, o zi care s-a incheiat cu victoria de partea sportivei romance. Sambata 6 septembrie, final US Open 2019 a fost aprig disputata de cele doua jucatoare, dar in cele din urma Bianca Andreescu a plecat acasa cu marele trofeu. Situatia de la .

Bianca Andreescu, prima reactie dupa ce a castigat trofeul US Open: Sa o tinem tot asa!

Bianca Andreescu a castigat trofeul US Open, dupa 6-3,7-5 cu Serena Williams si a devenit prima jucatoare canadiana care se impune la turneul de la New York. Sportiva a urcat pana pe locul 5 in clasamentul WTA, devansand-o pe Simona Halep. Bianca Andreescu e campioana la US Open Este foarte greu sa explic ceea ce .

Bianca Andreescu s-a calificat in finala US Open. Joaca pentru trofeu cu Serena Williams

Bianca Andreescu s-a calificat in finala US Open dupa ce a invins-o in penultimul act al competitiei pe Belinda Bencic locul 12 WTA) cu 7-6, 7-5. Sportiva canadiana de origine romana va juca pentru trofeu cu Serena Williams locul 8 WTA) sambata, 7 septembrie 2019, de la ora 23:00. Bianca Andreescu s-a calificat in finala .

C.T Popescu, reactie dura la adresa Simonei Halep: E o intamplare pentru Romania. Ce spune el despre Bianca Andreescu

Cristian Tudor Popescu a facut primele declaratii, dupa finala US Open 2019 care s-a desfasurat sambata 7 septembrie, in urma careia Bianca Andreescu a castigat marele trofeu. in mesajul sau, cunoscutul jurnalist nu a scapat-o din vedere nici pe Simona Halep, la adresa careia a avut o reactie dura. Ce spune Cristian Tudor Popescu .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )