Libnet.ro
UNICEF

19:00

VIDEO Cainii se intorc la Casa Alba: Ciobanescul german al lui Biden va fi primul caine salvat din adapost care va ajunge in resedinta presedintelui SUA

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cainii se intorc la Casa Alba: Ciobanescul german al lui Biden va fi primul caine salvat din adapost care va ajunge in resedinta presedintelui SUA

Pentru prima data in patru ani, cainii se intorc la Casa Alba datorita presedintelui ales Joe Biden, care l-a invins pe Donald Trump in scrutinul prezidential. Ciobanescul german al lui Biden va fi primul caine salvat din adapost care va locui pe 1600 Pennsylvania Avenue, scrie People. com. continuă pe Hotnews

Dupa plecarea lui Trump,Biden aduce cainii inapoi la Casa Alba. Unul dintre paznici a fost adoptat de la un adapost

Donald Trump a realizat o ruptura din acest punct de vedere, intrucat nu a avut niciodata un caine la Casa Alba pe durata mandatului sau, spre deosebire de toti predecesorii lui din ultimele decenii.

Joe Biden aduce cainii inapoi la Casa Alba. Major, unul dintre paznici, a fost salvat de la un adapost (VIDEO)

Cateii se intorc la Casa Alba, odata cu alegerea noului presedinte american. Dupa ce a castiga alegerile, democratul Joe Biden urmeaza sa se mute in resedinta prezidentiala impreuna cu familia si.

Donald Trump, expulzat de la Casa Alba? Anunt de ultima ora: ce se intampla in America

Vineri, un purtator de cuvant al candidatului la presedentia SUA, Joe Biden, a amenintat ca Donald Trump va fi expulzat de la Casa Alba daca va refuza sa-si recunoasca infrangerea in alegeri, care pare sa fie din ce in ce mai aproape, potrivit AFP. Ce se intampla in America. Donald Trump, expulzat de la Casa .

Alegeri SUA Echipa lui Biden discuta despre numirile la Casa Alba si viitorul guvern

Primii inalti demnitari care vor face parte din noua administratie ar urma sa fie anuntati saptamana viitoare, in conditiile in care New York Times relateaza ca democratii au inceput deja sa lucreze in perspectiva tranzitiei spre Casa Alba. Cifrele indica o victorie a lui Joe Biden, insa acesta va prelua mandatul abia in 20 ianuarie.

Joe Biden, candidatul democrat pentru Casa Alba: Cifrele ne spun clar, vom castiga aceste alegeri

Joe Biden, candidatul democrat la presedintia SUA, s-a aratat increzator in cursa electorala pentru Casa Alba, declarand ca va castiga aceste alegeri. Joe Biden: Vom castiga aceste.

Echipa lui Biden ameninta ca il va expulza pe Donald Trump daca refuza sa paraseasca Casa Alba

Un purtator de cuvant al lui Joe Biden a amenintat vineri ca Donald Trump va fi expulzat de la Casa Alba daca va refuza sa-si recunoasca infrangerea in alegeri, care pare din ce in ce mai probabila, potrivit AFP.

Trump, conferinta de la Casa Alba: Voturile legale arata ca am castigat, daca nu ne fraudeaza Nu a existat niciun mare val albastru

Presedintele Donald Trump a declarat o conferinta de joi seara, de la Casa Alba, ca numarul voturilor legale n. r. Trump considera voturile prin posta ilegale) i-ar arata ca a castigat alegerile prezidentiale, sustinand ca este privat de presedintie prin frauda. Minciuni: Mai multe televiziuni americane au intrerupt discursul lui Trump.

NANCY PELOSI: Joe Biden se indreapta spre Casa Alba

Presedinta democrata a Camerei Reprezentantilor din Congresul SUA, Nancy Pelosi, a declarat ca Joe Biden se indreapta spre Casa Alba, chiar daca nicio sursa media nu estimeaza deocamdata ca el va fi castigatorul alegerilor, relateaza dpa.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )