Libnet.ro
UNICEF

19:30

Video Campania electorala, un pericol de infectare, mai mare decat HORECA

România Liberă România Liberă,
Video Campania electorala, un pericol de infectare, mai mare decat HORECA

Iancu Argintoianu, patronul celei mai mari terase din Centrul Istoric al Capitalei, cu o vechime de . continuă pe România Liberă

Comuna din Gorj cu rata de infectare mai mare de 3 la 1.000 de locuitori. Ce masuri au fost luate

In comuna Godinesti, din judetul Gorj, se inregistreaza o rata de infectare mai mare de 3 la 1. 000 de locuitori, astfel incat au fost luate o serie de masuri.

Numarul cadrelor medicale infectate cu coronavirus, de cinci ori mai mare decat cel oficial

Numarul angajatilor din sistemul sanitar infectati cu coronavirus ar putea fi de cinci ori mai mare decat cel anuntat oficial, arata rezultatele unui sondaj realizat de federatia Solidaritatea Sanitara.

Pericolul din Romania mult mai mare decat pandemia. Mor mai multi romani si se afla in spitale: e din ce in ce mai rezistent

Scandalul infectiilor nosocomiale este deja unul de notorietate in spitalele din Romania. Dupa ultimele analize de caz facute la nivelul INSP, sunt multi romani care mor din aceasta cauza, in spitale. Raportul este unul ingrijorator daca e sa luam in calcul numarul de persoane decedate din cauza acestora. Raportul vorbeste de Clostridium difficile, una din .

Cea mai mare amenda acordata unui sofer din Romania, confirmata de MAI: ce a facut de banii aia

Nimic nu este neplacut decat sa iei o amenda de circulatie, mai ales cand vine insotita de suspendarea permisului de conducere. Ce faci insa cand ai luat cea mai mare amenda din.

inca 19 cadre medicale, infectate cu COVID-19. Ce sectii s-au inchis la cel mai mare spital din Baragan

Inca 19 cadre medicale, infectate cu COVID-19. Ce sectii s-au inchis la cel mai mare spital din BaraganFocar de COVID-19 la Spitalul Judetean de Urgenta din Calarasi. 19 cadre medicale au fost depistate pozitiv la testul cu noul coronavirus. Este vorba despre 14 asistente medicale, 4 infirmiere si un medic.

Ispravile unui tanar din Suceava care a primit cea mai mare sanctiune data vreodata de politistii rutieri

Ministerul Afacerilor Interne a anuntat, intr-o postare pe Facebook, ca un tanar de 20 de ani, din orasul Siret,judetul Suceava, a incasat cea mai mare sanctiune aplicata vreodata de un echipaj al Politiei Romane. Soferul a ramas fara permis de conducere pana in 2024 si a fost amendat cu 20. 880 de lei.

Cel mai mare regret al cuplului Klaus si Carmen Iohannis. S-a aflat drama lor

A fost o dragoste nascuta dintr-o frumoasa prietenie. Carmen si Klaus Iohannis erau abia trecuti de adolescenta atunci cand s-au cunoscut. Dar dupa un timp, cei doi amici au realizat ca ii leaga sentimente mai profunde. Cel mai mare regret al cuplului Klaus si Carmen Iohannis Desi din exterior par cuplul perfect, relatia lor este .

Un sofer din Suceava a luat cea mai mare amenda data vreodata in Romania

Un sofer in varsta de 20 de ani, din Siret, judetul Suceava, a luat cea mai mare amenda data vreodata in Romania, dupa ce a comis nu mai putin de 16 contraventii la regimul rutier, in decurs de numai cateva zeci de minute.

Cel mai mare targ de cariera din Banat, Angajatori de TOP Timisoara, va avea loc exclusiv online

Cel mai mare targ de joburi din Banat-Angajatori de TOP Timisoara, revine in format exclusiv online .

Liliana Toderiuc, inspector scolar general adjunct al Capitalei: Inclusiv la gradinita va fi activitate online Suntem mai pregatiti decat in martie (VIDEO)

Liliana Toderiuc, inspector scolar general adjunct al Capitalei,a oferit mai multe detalii, luni dimineata, in contextul in carein sedinta de astazi a Comitetului Municipal pentru Situatii de.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )