Libnet.ro
UNICEF

12:00

VIDEO |Cea mai mare surpriza muzicala a anului: R.A.C.L.A si Anda Adam lanseaza Nu te-am uitat Asculta cea mai asteptata colaborare a momentului AICI!

Devorator Monden Devorator Monden,
VIDEO |Cea mai mare surpriza muzicala a anului: R.A.C.L.A si Anda Adam lanseaza Nu te-am uitat Asculta cea mai asteptata colaborare a momentului AICI!

si Anda Adam ne surprind cu o noua colaborare si lanseaza azi Nu te-am uitat continuarea povestii piesei. continuă pe Devorator Monden

Cea mai mare imagine cu spatiul ocupa 200 de GB si e superba

Daca ati fost intotdeauna fascinati de spatiu, acum veti putea explora si voi stelele in detaliu folosind cea mai mare imagine spatiala. Dupa cativa ani in care au fost depasire recorduri dupa recoduri vizavi de cea mai mare imagine panoramica de pe pamant, cineva s-a gandit sa atinga aceeasi performanta cu o imagine spatiala. Ilustrata [] Cea mai mare imagine cu spatiul ocupa 200 de GB si e superba Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cea mai mare conferinta despre sexul cu roboti a fost anulata de frica

Ideea sexului cu robotii e destul de problematica, din mai multe considerente etice si practice. Oricum, daca sperai sa afli mai multe cu ocazia conferintei anuale Love and Sex with Robots, ar trebui sa renunti la idee, pentru ca nu va mai avea loc. in cazul in care nu stii despre ce e vorba, evenimentul [] Cea mai mare conferinta despre sexul cu roboti a fost anulata de frica Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cea mai mare biblioteca privata din Romania, in pericol de a fi inchisa. Singurii care mai dau o mana de ajutor: voluntarii si cititorii pasionati

Biblioteca Franceza Eugene Ionesco din Galati reuseste cu greu sa isi achite facturile dupa ce autoritatile locale au sistat orice ajutor financiar.

Cum sa prepari cea mai buna dulceata de pepene verde: reteta-minune a Sandei Marin

Sanda Marin, pe numele sau adevarat Cecilia Maria Siminionescu, autoarea celebrei carti de bucate romanesti, ne invata cum sa pregatim cea mai buna dulceata de pepene verde.

Dreamhack Cluj 2015: ce poti vedea si cum te poti distra la cel mai mare festival digital

Dreamhack Cluj-Napoca 2015 se desfasoara saptamana aceasta la Sala Polivalenta din Cluj. Alaturi de programul turneelor esports si de zonele pregatite de PGL pentru gameri, partenerii DreamHack Cluj-Napoca 2015 prezenti cu standuri au anuntat ca ii asteapta pe fani cu premii, lansari de produse, give awayssi intalniri cu vedete. Partenerul principal, Telekom, va avea competitii de [] Dreamhack Cluj 2015: ce poti vedea si cum te poti distra la cel mai mare festival digital Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Toyota a redobandit titlul de cel mai mare producator auto din lume

Constructorul auto japonez Toyota Motor Corp. a redobandit titlul de cel mai mare producator auto din lume in primele noua luni ale acestui an, transmite AFP.

Beach Energy si Drillsearch creeaza cel mai mare producator onshore de petrol din Australia

Producatorii de titei si gaze Beach Energy Ltd. si Drillsearch Energy Ltd. vor fuziona, dand nastere unei companii cu o valoare de circa 1,17 miliarde de dolari australieni 842,7 milioane dolari SUA), care va fi cel mai mare producator onshore de petrol din Australia.

Record national. Oradenii au format cel mai mare Smiley Uman

Oradenii au batut recordul national la zambet. Sute de tineri, si nu numai, s-au adunat in parcul 1 Decembrie din Oradea pentru a fi parte din realizarea celui mai mare smiley uman facut pana acum in Romania.

FOTO Record national. Oradenii au format cel mai mare Smiley Uman

Oradenii au batut recordul national la zambet. Sute de tineri, si nu numai, s-au adunat in parcul 1 Decembrie din Oradea pentru a fi parte din realizarea celui mai mare smiley uman facut pana acum in Romania.

Sondaj SOCIOPOL: Romanii au cea mai mare incredere in pompieri, militari, jandarmi si Biserica

Romanii au cea mai mare incredere in pompieri, armata, jandarmerie si biserica, arata un sondaj realizat de Sociopol, in luna octombrie. Potrivit studiului, 61% dintre cei chestionati considera ca.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )