Libnet.ro
UNICEF

10:15

VIDEO Cea mai sexy campanie pentru promovarea centurii de siguranta

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cea mai sexy campanie pentru promovarea centurii de siguranta

O intitiativa menita sa promoveze centura de siguranta incurajeaza femeile sa posteze pe retelele de socializare fotografii din momentele in care poarta centura. Scopul? Haideti sa facem din purtatul centurii un trend si sa convingem barbatii si nu numai sa poarte centura de siguranta, se arata pe pagina de Facebook Seatbeltb00bing. In video apar si vedetele de televiziune Nicoleta Luciu si Jojo. continuă pe Hotnews

Video: Reclama sexy pentru purtarea centurii de siguranta

Romanii nu prea poarta centura de siguranta atunci cand se deplaseaza in localitate cu masina sau ziua pe distante lungi, reiese din studii efectuate pe participanti la trafic, insa poate dupa cea mai sexy reclama pentru purtarea ei lucrurile se vor.

VIDEO Alex Velea are hitul verii 2014.Din vina ta, cea mai difuzata piesa din Romania

Piesa Din vina ta, interpretata de cantaretul pop, este cea mai difuzata melodie la posturile radio si TV in perioada iunie august 2014.

Moldovenii vor prepara cea mai mare mamaliga din lume, de 600 de kilograme

Dupa ce au preparat o invartita cu mere de 50 de metri lungime ce va fi propusa pentru Guiness Book, demnitarii moldoveni si-au pus un alt tel: sa pregateasca cea mai mare mamaliga din lume.

Cea mai mare banca din Rusia imprumuta clientilor o pisica pentru fiecare credit ipotecar

Cea mai mare banca din Rusia, Sberbank, ofera clientilor care acceseaza un credit ipotecar mai mare de 100. 000 de dolari posibilitatea de a imprumuta si o pisica, animal despre care traditia rusa spune ca aduce noroc, daca se plimba intr-o casa noua,.

O pisica pentru noroc, la fiecare credit ipotecar luat de la cea mai mare banca din Rusia

Clientii care acceseaza un credit ipotecar mai mare de 100. 000 de dolari de la cea mai mare banca din rusia, Sberbank, au posibilitatea de a imprumuta si o pisica, animal despre care traditia rusa spune ca aduce noroc daca se plimba intr-o casa noua .

Prima expozitie selfie din lume, in Romania: cea mai buna fotografie primeste 1.000 de euro

Cum in ultimul an febra fotografiilor de tip selfie a cuprins intregul mapamond, in Romania se va organiza un concurs selfie, dar si prima expozitie selfie din lume, in care cea mai buna imagine va fi premiata cu 1. 000 de euro.

Paralela 45: Cea mai vanduta vacanta de Revelion anul acesta estimam ca va fi Maldive

Cea mai vanduta vacanta de Revelion anul acesta va fi Maldive, estimeaza Daniela Dumitrica, Marketing Manager Paralela 45, care explica faptul ca este o destinatie nou introdusa, premium, ocupata deja in proportie de 30%, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Cea mai veche meserie din lume

Vreau sa va intreb, daca v-a trecut vreodata prin cap sa practicati cea mai veche meserie din lume? Eu m-am gandit si chiar am meditat serios asupra problemei. M-am intrebat daca as prefera sa mor de foame, sau sa ma prostituez.

Cea mai batrana persoana din lume are 127 de ani. Care sunt secretele longevitatii ei

Leandra Begecerra Lumbrera, o femeie care traieste in Mexic, ar putea fi cea mai batrana persoana care a trait vreodata. Ea a implinit ieri 127 de ani, este perfect lucida si ii uimeste pe toti cu povestile sale.

Apostolii lui Stalin. Ana Pauker, cea mai puternica femeie. Legendele Cominternistei: fata care ura savarinele

MOSCOVITA N-a existat vreodata in tara aceasta femeie mai puternica decat Ana Pauker. Prima femeie din lume care a detinut o functie majora intr-un guvern. Ana Pauker a fost in secretariatul Partidului Comunist sau Muncitoresc), a condus Externele si a stat in spatele afacerilor interne din Romania. Totusi, cea mai temuta femeie, venita in Romania cu mandat de la Moscova, a avut un sfarsit derizoriu: a devenit victima propriilor politici.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )