Libnet.ro
UNICEF

15:00

VIDEO Cei mai populari romani de pe YouTube sarbatoresc succesul din 2013 cu un videoclip special

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cei mai populari romani de pe YouTube sarbatoresc succesul din 2013 cu un videoclip special

Google a anuntat ieri cele mai urmarite videoclipuri de pe YouTube. Daca pe segmentul muzical Andra este pe primul loc cu Inevitabil va fi bine, la categoria non-muzical exista niste romani care au intrat in top 10 cu sapte videoclipuri. Acum, sarbatoresc tot pe YouTube. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Cei mai frumosi romani. Cristi Georgescu, jurnalistul cu un singur brat care face presa fara complexe

Cand viata iti da o singura mana, la propriu, dar si visul de a lucra in televiziune, nu-ti ramane decat sa devii deschizator de drumuri. intr-un domeniu in care un chip si un corp valoreaza uneori mai mult decat ceea ce ai de spus, Cristi Georgescu, reporter, realizator si prezentator TV cu un singur brat, face un jurnalism fara complexe.

FOTO VIDEO Cei mai frumosi romani. Doina Stratton-Andries a infiintat o biblioteca si un muzeu oferite gratis comunitatii

Adevarul continua campania Cei mai frumosi romani si va spune povestea Doinei si a sotul ei englez, Mike. Cei doi si-au castigat intregul respect al oamenilor din satul vrancean Serbesti, punand bazele unei biblioteci care are astazi peste 4. 000 de volume.

Cei mai populari artisti peYouTube Romania in 2013.

Andra, Florin Salam si Grasu XXL sunt artistii romani care au cele mai multe vizualizari pe YouTube Romania in 2013, arata o statistica publicata, miercuri, de Google. In topul Youtube, Andra detine suprematia cu cele mai multe vizualizari ale clipului Inevitabil va fi bine Official Video HD), urmata de Florin Salam, cu Saint Tropez, si Grasu XXL feat Ami Deja Vu Official Single). In acelasi top se mai mai regasesc Shift feat. Marius Moga Sus pe toc Official Video), .

VIDEO Cei mai frumosi romani. Daniel David, tatal robotilor terapeutici din Romania

Daniel David este un psiholog si un cercetator clujean care nu concepe munca fara pasiune si fara cuvintele excelenta si onoare. Apreciat si peste hotare, Daniel David 41 de ani) a pus, in urma cu 10 ani, bazele celei mai vizibile scoli de psihologie clinica si psihoterapie din tara. Tot el a adus in Romania, prin proiecte deja finalizate, conceptul de robot terapeutic.

Larisa Iordache, Marius Berbecar si Corina Constantin, desemnati cei mai bun gimnasti ai anului 2013

Larisa Iordache, Marius Berbecar si Corina Constantin au fost desemnati cei mai buni sportivi ai anului de catre Federatia Romana de Gimnastica. Larisa Iordache, medaliata cu bronz la sol la Mondiale,.

CEO in .ro: Sefii CEC Bank, Petrom si Raiffeisen, cei mai vizibili in online

Radu Gratian Ghetea, CEC Bank, Mariana Gheorghe, Petrom si Steven van Groningen de la Raiffeisen Bank sunt cei mai vizibili directori executivi in online-ul romanesc, conform unui top ZelistMonitor realizat in perioada 20 noiembrie 2012 20.

Maria Iftene si Marcel Miron, cei mai buni sportivi vasluieni in 2013

Astazi, in prezenta fostei mare gimnaste Andreea Raducan, Directia Judeteana de Sport si Tineret DJST) Vaslui i-a premiat pe cei mai buni sportivi ai anului 2013. La disciplinele olimpice, premiul cel mare a fost adjudecat de atleta Maria Iftene, iar la disciplinele neolimpice, laurii i-a primit karatistul Marcel Miron.

GECAD.NET va fi condusa de Cristian Herghelegiu, unul dintre cei mai experimentati directori din IT-ul romanesc

Cristian Herghelegiu, unul dintre cei mai experimentati manageri din industria IT locala, a preluat pozitia de CEO al companiei GECAD NET. El a mai lucrat in grup, iar in trecut a condus si Pay U, insa a activat si la Microsoft, iar anul acesta a condus magazinul online elefant. ro.

Cei mai buni tineri oratori se lupta diseara pentru Trofeul Campionilor

In seara aceasta, incepand cu ora 19. 00, cei opt finalisti vor dezbate in fata unei audiente care il va include si pe ambasadorul Marii Britanii, Martin Harris. Un singur concurent va pleca acasa cu trofeul Campionatului National de Dezbateri, aflat la a doua editie in Romania.

520 de maidanezi din sectorul 2 au fost adoptati la distanta. Cei mai multi care au luat caini sunt din Anglia

Centrul Teritorial Veterinar al Sectorului 2 a dat spre adoptie la distanta, iubitorilor de animale, un numar de 520 de caini. Maidanezii au fost preluati din curtile spitalelor, gradinitelor, scolilor sau la solicitarea unor persoane care nu mai puteau sa-i ingrijeasca din diverse motive si urmau sa-i arunce in strada, anunta administratia locala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )