Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cei mai populari artisti peYouTube Romania in 2013.

România Liberă România Liberă,
Cei mai populari artisti peYouTube Romania in 2013.

Andra, Florin Salam si Grasu XXL sunt artistii romani care au cele mai multe vizualizari pe YouTube Romania in 2013, arata o statistica publicata, miercuri, de Google. In topul Youtube, Andra detine suprematia cu cele mai multe vizualizari ale clipului Inevitabil va fi bine Official Video HD), urmata de Florin Salam, cu Saint Tropez, si Grasu XXL feat Ami Deja Vu Official Single). In acelasi top se mai mai regasesc Shift feat. Marius Moga Sus pe toc Official Video), . continuă pe România Liberă

Maria Iftene si Marcel Miron, cei mai buni sportivi vasluieni in 2013

Astazi, in prezenta fostei mare gimnaste Andreea Raducan, Directia Judeteana de Sport si Tineret DJST) Vaslui i-a premiat pe cei mai buni sportivi ai anului 2013. La disciplinele olimpice, premiul cel mare a fost adjudecat de atleta Maria Iftene, iar la disciplinele neolimpice, laurii i-a primit karatistul Marcel Miron.

FOTO VIDEO Cei mai frumosi romani. Doina Stratton-Andries a infiintat o biblioteca si un muzeu oferite gratis comunitatii

Adevarul continua campania Cei mai frumosi romani si va spune povestea Doinei si a sotul ei englez, Mike. Cei doi si-au castigat intregul respect al oamenilor din satul vrancean Serbesti, punand bazele unei biblioteci care are astazi peste 4. 000 de volume.

GECAD.NET va fi condusa de Cristian Herghelegiu, unul dintre cei mai experimentati directori din IT-ul romanesc

Cristian Herghelegiu, unul dintre cei mai experimentati manageri din industria IT locala, a preluat pozitia de CEO al companiei GECAD NET. El a mai lucrat in grup, iar in trecut a condus si Pay U, insa a activat si la Microsoft, iar anul acesta a condus magazinul online elefant. ro.

Astronomii au dat publicitatii cele mai frumoase fotografii ale anului 2013

Nu oricine are privilegiul de a vedea Pamantul de sus. Asa ca astronomii au dat publicitatii cele mai frumoase fotografii ale anului 2013 surprinse din satelit. Frumusetea acestor imagini ne-a facut sa.

Top clipuri YouTube Romania in 2013

YouTube Rewind 2013 este topul celor mai in voga clipuri vizualizate de romani pe YouTube, anuntat astazi de Google. Top clipuri YouTube Romania Cele mai populare clipuri YouTube vizualizate de romani in acest an sunt: 1. Harlem Shake original army edition) 2. Scoala pentru soferi jmecheri 3. RObotzi. Ep01. Sageata 4. RObotzi. Ep20. Meserie 5. PEOPLE ARE AWESOME 2013 Hadouken! Levitate) 6. RObotzi. Ep21. Atractie 7. RObotzi. Ep05. Pescuit 8. RObotzi. Ep22. Solutie 9. RObotzi. Ep23. Star 10. Harlem Shake RObotzi edition) in materie de muzica, top clipuri YouTube Romania 2013 este deschis de Andra, iar pe locul [].

Cei mai buni tineri oratori se lupta diseara pentru Trofeul Campionilor

In seara aceasta, incepand cu ora 19. 00, cei opt finalisti vor dezbate in fata unei audiente care il va include si pe ambasadorul Marii Britanii, Martin Harris. Un singur concurent va pleca acasa cu trofeul Campionatului National de Dezbateri, aflat la a doua editie in Romania.

520 de maidanezi din sectorul 2 au fost adoptati la distanta. Cei mai multi care au luat caini sunt din Anglia

Centrul Teritorial Veterinar al Sectorului 2 a dat spre adoptie la distanta, iubitorilor de animale, un numar de 520 de caini. Maidanezii au fost preluati din curtile spitalelor, gradinitelor, scolilor sau la solicitarea unor persoane care nu mai puteau sa-i ingrijeasca din diverse motive si urmau sa-i arunce in strada, anunta administratia locala.

Doi dintre cei mai mari tranportatori au decis sa nu participe la proteste: Suntem cu totii afectati, dar analizam situatia

Doua companii importante din domeniul transporturilor, Lazar International si edy International Spedition au decis sa nu participe la protestul camionagiilor, afirmand totusi ca sunt impotriva accizei de 7 eurocenti pe care Guvernul doreste sa o aplice, informeaza Ziarul Financiar.

Cei mai importanti sefi de stat si guverne vor participa la funeraliile lui Nelson Mandela

Cincizeci si trei de sefi de stat si de guvern au confirmat ca vor merge in Africa de Sud pentru a participa la funeraliile lui Nelson Mandela, a anuntat duminica ministrul sud-african de Externe, Maite.

FOTO Cei mai frumosi romani. Povestea lui Nicu Botas, tanarul care face mobila pentru Printesa Victoria

De la 1 Decembrie, ziarul Adevarul va propune sa descoperiti, pana pe 24 ianuarie, povestile a 55 de romani frumosi, care ne fac mandri prin ceea ce fac din tara sau de dincolo de granite.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )