Libnet.ro
UNICEF

13:00

VIDEO Cel mai frumos yacht din lume a apartinut candva Romaniei. Designerul sau a decorat hotelul Waldorf Astoria

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cel mai frumos yacht din lume a apartinut candva Romaniei. Designerul sau a decorat hotelul Waldorf Astoria

Romania a avut candva cel mai frumos yacht din lume, care a navigat pe apele Mediteranei si apoi a poposit ani la rand in Marea Neagra. continuă pe Adevărul

Cum arata cel mai mic copil din lume. Cand s-a nascut, avea greutatea unui mar

O familie din Statele Unite se poate mandri cu cel mai mic copil din lume. Copilul s-a nascut prematur la doar 23 de saptamani, dar a supravietuit si tocmai a iesit din spital. Avea greutatea unui mar. Asta isi aduc aminte doctorii despre primele ore de viata ale fetitei. La doar 245 de grame, bebelusul [] .

SUA: Cel mai mic bebelus din lume a fost externat dintr-un spital din San Diego, California

Cel mai mic bebelus din lume a iesit din spital, la 5 luni dupa ce a venit pe lume in San Diego, California, relateaza CNN.

E oficial. Acesta este cel mai bun motor din lume

V8 biturbo de 3,9 litri a castigat pentru al patrulea an consecutiv titlul de Motorul Anului, acordat de Revista Engine Technology International. Dezvolta 670 de cai-putere si este prezent pe 488 GTB, 488 .

Cea mai mare pestera din lume e chiar mai mare decat iti imaginezi

Son Doong este cea mai mare pestera din lume, dar dimensiunile sale sunt chiar mai mari decat au aratat descoperirile de pana acum. O echipa britanica de scafandri a facut noi descoperiri.

TARICEANU, MESAJ DE 1 IUNIE: Copilaria, cel mai frumos timp al vietii noastre

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, le reaminteste copiilor, intr-un mesaj transmis cu ocazia zilei de 1 Iunie, ca traiesc cea mai frumoasa perioada a vietii.

Dinamovistul Dan Nistor, cel mai bun pasator din Liga 1

Liga Profesionista de Fotbal a anuntat statisticile pentru sezonul 2018/2019 in Liga 1 Betano, iar mijlocasul dinamovist Dan Nistor este jucatorul cu cele mai multe pase decisive.

VIDEO Ismaila Sarr (Rennes), cel mai frumos gol al sezonului in Europa League

Un gol marcat de Ismaila Sarr de la Rennes a fost desemnat golul sezonului in Europa League, competitie care s-a incheiat cu finala castigata, miercuri, la Baku, de Chelsea in fata formatiei Arsenal, scor 4-1, informeaza lequipe. fr.

Bose a reinventat cele mai bune casti din lume: de ce sunt speciale

Bose face o treaba foarte buna in domeniul solutiilor audio de cateva deceni, iar in ultima perioada, a dominat piata castilor cu anulare a zgomotului de fond prin intermediul seriei Quiet.

Subiectele zilei: Ascensiunea lui Dragnea de la bisnitar de Teleorman la cel mai puternic om politic din Romania; Viata de dupa gratii a lui Liviu Dragnea; Spitalul Colentina repara instalatiile electrice cu o firma neautorizata, care comercializeaza lem

Profilul alegatorilor care au produs noua paradigma politica a Romaniei: trei partide umar la umar. Spre deosebire de. Un medic si-a donat salariul, dupa mesajul deputatului Radulescu. Nu plec din tara. Un medic dermatolog din Targu-Mures si-a donat salariul, dupa ce.

Fosta sotie a lui Jeff Bezos isi va dona jumatate din avere: cum a reactionat cel mai bogat om din lume

Romanciera MacKenzie Bezos 49 de ani), a patra cea mai bogata femeie din lume, a declarat ca isi va dona jumatate din averea obtinuta dupa divortul de miliardarul Jeff Bezos 55 de ani).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )