Libnet.ro
UNICEF

11:45

VIDEO Cel mai nou membru al familiei regale britanice, la prima aparitie in public. Printul William: Seamana cu Kate, din fericire

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cel mai nou membru al familiei regale britanice, la prima aparitie in public. Printul William: Seamana cu Kate, din fericire

Ducesa de Cambridge a fost externata marti seara. La plecare, Kate si printul William l-au prezentat pe cel mai nou membru al familiei regale britanice multimii adunate in fata Maternitatii Saint Mary din Londra, transmite BBC. continuă pe Hotnews

Investitiile in materii prime, la cel mai redus nivel din ultimele 32 de luni

Activele materii prime aflate in administrarea fondurilor in iunie au scazut pana la cel mai redus nivel din ultimele 32 de luni, in conditiile in care investitorii si-au vandut plasamentele in instrumente de tip ETP Exchange-Traded Products) garantate cu aur, conform unei analize a bancii britanice Barclays Plc.

Cel mai tanar primar din Statele Unite are doar patru ani. in august, candideaza din nou

Robert Bobby Tufts are patru ani, iubeste inghetata si de un an de zile conduce oraselul american Dorset din Minnesota. Micutul, cel mai tanar primar al Statelor Unite, isi va incheia mandatul in luna august, insa spera sa castige din nou.

VIDEO R. Moldova: Chirurgii de la cel mai mare spital de copii din tara opereaza cu instrumente folosite la constructia caselor

Situatie socanta la cel mai mare spital de copii din Republica Moldova: medicii sunt nevoiti sa foloseasca instrumente industriale in interventiile chirurgicale. Bormasinile si clestii folositi de muncitorii din constructii fac parte din instrumentarul de baza al chirurgilor, relateaza Publika. md. In timp ce medicii sunt revoltati de conditiile in care sunt obligati sa lucreze, directorul spitalului considera ca folosirea acestor instrumente intr-o operatie este normala, mai scrie sursa citata.

Cel mai MARE virus de pe Pamant, descoperit de cercetatori. Are origini EXTRATERESTRE

Oamenii de stiinta au descoperit un nou virus, despre care se crede ca este cel mai mare de pe Pamant. Virusul, denumit Pandoravirus, are o marime de un micrometru, ceea ce inseamna ca este de 10 ori mai mare.

Cel mai tanar primar din SUA are 4 ani si se ghideaza dupa sistemul Theodore Roosevelt

Robert Bobbie Tufts isi va incheia in cateva saptamani un nou ciclu din scurta sa viata, care l-a facut sa ajunga, la varsta de numai 4 ani, cel mai tanar primar din SUA, informeaza EFE, conform.

Piata serviciilor postale: Cel mai mare operator privat, PostMaster, profit net in crestere cu 91,8% pana la 1,94 milioane de euro in 2012/Posta Romana si-a redus pierderea neta cu 73% pana la 11,6 milioane de euro in 2012

PostMaster, cel mai mare operator privat de servicii postale din tara, a anuntat marti numirea lui Rezso Koszegi, incepand cu luna iulie 2013, in functia de director de operatiuni, acesta avand o experienta de peste 20 de ani in industria de profil, in companii precum TNT Express. PostMaster, preluata integral la sfarsitul anului trecut de Grupul Austrian Post, a inregistrat anul trecut un profit net de 1,94 milioane de euro, in crestere cu 91,8% fata de 2011, conform datelor de la Ministerul de Finante. Spre comparatie, cel mai mare operator local de servicii postale, compania de stat Posta Romana, a raportat anul trecut o pierdere neta de 11,6 milioane de euro, in scadere cu aproape 73% fata de 2011.

O suta de aeronave, piloti si parasutisti, la cel mai mare show aerian din Romania - Bucharest International Air Show General Aviation Exhibition

O suta de aeronave in evolutii aeriene si 100 de piloti si parasutisti de elita vor evolua in cel mai mare show aerian din Romania - Bucharest International Air Show General Aviation Exhibition, care va.

Cel mai bun tenisman moldovean este suspectat de blat de casele de pariuri

Cel mai bun jucator de tenis din Republica Moldova, Radu Albot locul 204 in lume) si patru croati, sunt suspectati ca au produs o paguba de peste 500. 000 de euro mai multor case de pariuri din Romania.

Cel mai mare oras american intrat in faliment loveste Europa: pierderi uriase pentru bancheri

Falimentul Detroit, cel mai mare oras american ajuns vreodata in insolventa, ar putea cauza pierderi de sute de milioane de dolari pentru bancile europene, aflate deja intr-o situatie dificila dupa cinci ani de criza.

Sambata, toti ochii vor fi atintiti spre cer. Va fi cel mai asteptat moment al anului

Cel mai asteptat show aviatic anual bate la usa. Spectacolul international va avea loc sambata pe aeroportul Baneasa. Editia este dedicata si celebrarii a 90 de ani de la infiintarea Aeroclubului Romaniei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )