Libnet.ro
UNICEF

19:00

VIDEO Cele mai bune colaborari muzicale din toate timpurile

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cele mai bune colaborari muzicale din toate timpurile

Cele mai bune nume din istoria muzicii internationale au conlucrat, la un moment dat, pentru a realiza cele mai bune piese care au ramas in istorie. Printre acesti artisi se numara Bob Dylan, Johnny Cash, The Beatles, Aerosmith, David Bowie, Eminem, sir Elton John sau Lady Gaga, scrie learni. st. continuă pe Adevărul

Cele mai bune scrieri ale anului se anunta astazi, la Gala Premiilor Superscrieri, editia a III-a

Bucuresti, 12. Fundatia Friends For Friends va premia in aceasta seara cele mai bune lucrari de jurnalism narativ si scriere creativa, in cadrul Galei de Premiere Superscrieri 2013. Evenimentul va avea loc la Centrul de Arta Tinerimea Romana, de la ora 19:30. Printre participanti se numara nominalizatii, membrii juriului, oameni de presa, bloggeri, sponsori, parteneri si prieteni ai Fundatiei. Vezi aici nominalizatii Superscrieri 2013.

Cele mai bune sfaturi de la manageri pentru vacanta: Italia sau Spania?

Daca te gandesti la concediu, Wall-Street. ro iti prezinta cele mai bune sfaturi de vacanta oferite de manageri de-a lungul timpului. Afla aici ce nu trebuie sa ratezi in Italia, Spania, Franta, Grecia si Turcia, destinatii preferate de romani.

Black Friday: Cele mai bune telefoane cu Android de urmarit in Vinerea Neagra

Black Friday vine anul acesta din nou cu reduceri in magazinele online si offline. Ce telefoane sa cumparati? Vor fi multe in oferta. Noi anticipam si facem cateva recomandari. Nu sunt absolute, dar sunt cele care ne-au atras atentia. Black Friday 2013 se anunta a fi o zi interesanta si plina de evenimente.

A plecat din inima Deltei sa duca drapelul pe cele mai inalte culmi. Campania Romani Buni Europeni va invita sa-l cunoasteti pe Ivan Patzaichin

A plecat din inima Deltei sa duca drapelul pe cele mai inalte culmi. A luat aurul la patru olimpiade si a dominat toate campionatele mondiale si europene la care a participat. I se spune amiralul flotilei sportive.

Cele mai utile aplicatii prin care sa-ti faci fotografiile sa arate mult mai bine

Ca lumea prefera sa faca poze cu telefonul mobil in locul camerei foto nu mai e o surpriza, dar ce faci cand poza n-a iesit cum voiai? O poti retusa putin direct pe smartphone. Iata cele mai utile aplicatii pe care le poti folosi pentru a-ti imbunatati fotografiile.

Ca vrei sex sau dragoste, cand vine vorba de cuplat exista aplicatii. Iata-le pe cele mai eficiente sau mai usor de folosit

E sambata, n-ai cu cine sa bei ceva, n-ai cu cine sa faci sex? Nu-i problema, poti intalni persoane dispuse la asemenea activitati cu ajutorul unor aplicatii pentru smartphone. Noi am ales cateva dintre cele mai usor de folosit sau mai eficiente si una bonus dedicata strict sexului.

Afaceristi in inchisoare: cele mai rasunatoare arestari ale anului

Timp de multi ani au tinut prima pagina a publicatiilor, acumuland averi de zeci sau chiar sute de milioane de euro. Din centrul atentiei in presa de business se afla acum dupa gratii. Aflati care au fost cele mai rasunatoare arestari in mediul de.

Cati bani baga Immochan in cel mai mare centru comercial din Transilvania

Immochan, divizia imobiliara a grupului Auchan, a inceput luni, la Brasov, constructia centrului comercial Coresi, care va cuprinde 130 de magazine, 6. 000 de metri patrati pentru spatii de agrement si cel mai mare hypermarket Auchan din Transilvania.

Cele mai rele cazuri de otravire cu radiatii: de la Marie Curie la Yasser Arafat si dezastrul de la Cernobil

Oamenii de stiinta elvetieni au anuntat saptamana trecuta ca au descoperit poloniu, de 18 ori peste limita normala, in ramasitele lui Yasser Arafat, decedat in 2004. Concluzia? Fostul lider palestinian a fost otravit. De la descoperirea radiatiilor, la sfarsitul secolului XIX, au existat multe cazuri de otraviri. spectaculoase, mai ales ca pericolele iradierii nu au fost cunoscute de la inceput.

CS Farul, in fata celei mai mari performante internationale din istorie.

Clubul constantean a obtinut zece medalii la Campionatul European de gimnastica aerobica, din Franta. Un weekend grozav si o duminica de aur pentru clubul CS Farul. La zestrea de 46 de medalii internationale obtinute in acest an, sportivii de la gimnastica aerobica au adaugat alte zece, toate europene, o zestre care a depasit orice asteptari initiale. Azi-noapte, sportivii au sosit in Romania si au fost asteptati la Bucuresti de presedintele clubului, Ilie Floroiu, cel care radia ieri de .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )