Libnet.ro
UNICEF

13:30

VIDEO Cele mai caraghioase ratari din fotbal. Cum au ajuns Messi, Ronaldo sau Neymar sa iroseasca ocazii imense

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cele mai caraghioase ratari din fotbal. Cum au ajuns Messi, Ronaldo sau Neymar sa iroseasca ocazii imense

Fotbalul face deliciul unei planete intregi si e mai mult decat un simplu sport. Cu cote de audiente uriase, cu mize pe masura si cu milioane de suporteri fanatici, regele sporturilor este o adevarata religie pentru unii. continuă pe Adevărul

Gault Millau 2019: cele mai bune restaurante din Romania au ajuns online

Aseara, a avut loc in Bucuresti lansarea celui de-al doilea ghid Gault Millau in Romania. Primul a fost publicat in 2018 si include cele mai bune restaurante de pe meleaguri mioritice. Ghidul.

ADMITERE LICEU 2019. Acestea sunt cele mai bune licee din Bucuresti

Au fost inregistrate 48 de medii de 10 la evaluarea nationala in Capitala, potrivit site-uluievaluare. edu. ro. Marti au fost afisate.

Cele mai mari nume din domeniul securitatii cibernetice se reunesc la Tel Aviv, in cadrul Cyber Week 2019

Ajuns la a noua editie, evenimentul dedicat securitatii cibernetice se desfasoara la Universitatea din Tel Aviv, si reuneste peste 8000 de participanti din 80 de tari.

VIDEO Sute de mii de cehi cer demisia premierului Andrej Babis in cele mai mari demonstratii antiguvernamentale de la caderea comunismului

Sute de mii de oameni au iesit duminica in strada in Praga pentru a cere demisia premierului Andrej Babis, in cele mai mari demonstratii de strada de la Revolutia de catifea, prin care partidul comunist din Cehoslovacia a pierdut monopulul puterii, relateaza Reuters.

Enigmele unuia dintre cele mai importante tezaure antice ale lumii. Ar fi apartinut unei printese daco-romane de pe teritoriul Romaniei

Tezaurul de la Pietroasele este unul dintre cele mai importante tezaure antice ale lumii. A fost descoperit in Romania si batjocorit aproape un secol, fiind spart, furat si traficat. Tezaurul de la Pietroasele,.

Rezultate Evaluare Nationala 2019 Bucuresti. Care sunt sectoarele cu cele mai mari procente de promovare

Rezultate Evaluare Nationala 2019 Bucuresti. Capitala are unul dintre cele mai mari procente de promovare din tara la Evaluarea Nationala 2019. Din cei 13. 757 de candidati prezenti la examen, 84,94%11. 684 de absolventi) au luat medii egale sau mai mari de 5, procent comparabil cu anul trecut cand a fost de 85,30%. Vezi situatia pe sectoare.

Cum repari singur masina: cele mai frecvente probleme si solutiile

Cum repari singur masina: exista unele defectiuni care nu necesita neaparat mersul la service. Din fericire, cele mai frecvente probleme pot fi rezolvate chiar de tine. Din pacate, astfel de.

Rezultate Evaluare Nationala 2019. Topul judetelor unde s-au obtinut cele mai multe medii de 10: Bucuresti pe primul loc, Covasna pe ultimul

Rezultate Evaluare Nationala 2019. Bucurestiul si judetul Iasi sunt judetele unde s-au obtinut cele mai multe medii de 10. in Bucuresti 48 de candidati au obtinut media 10, iar in Iasi numarul acestora a fost de 35, potrivit rezultatelor la Evaluare Nationala 2019, publicate pe evaluare. edu. ro. La polul opus se afla judetul Covasna, unde niciun elev nu a obtinut media 10, in vreme ce in Gorj, Giurgiu, Harghita, Tulcea si Teleorman a fost cate un elev care a luat nota 10 la ambele probe de la Evaluare Nationala.

Ce angajatori ofera cele mai mari salarii in Romania

Companiile din sectorul IT le ofera angajatilor din tara noastra cele mai mari salarii si cele mai m.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai nebune zodii. Nu te pune cu ele!

Fiecare zodie are o doza de nebunie, dar unele exceleaza la acest capitol! Iata care sunt zodiile cele mai nebune din tot zodiacul si de ce: Scorpion Nativul Scorpion are mereu la indemana un ac plin de veni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )