Libnet.ro
UNICEF

22:45

VIDEO Cele mai fierbinti scene nud ale fimelor anului 2014

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cele mai fierbinti scene nud ale fimelor anului 2014

Actorii din filmele anului 2014 s-au dezbracat de inhibitii si de haine si au reusit sa dea nastere unora dintre cele mai fierbinti scene, fie ele cu tenta sexuala sau nu. MTV a adunat o serie dintre cele mai memorabile momente nud ale vedelor din peliculele anului acesta. continuă pe Adevărul

VIDEO Cele mai frumoase lovituri din 2014 - Federer, Nadal, Djokovic, Dimitrov si Monfils, printre remarcati (Partea I)

Anul 2014 a oferit multe dueluri interesante in circuitul masculin de tenis de camp ATP), schimburile de mingi si loviturile perfecte facand deliciul publicului. Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic, Andy Murray, Grigor Dimitrov si Gael Monfils au facut, rand pe rand, spectacol. Intra in material pentru a vedea o selectie a celor mai frumoase lovituri din 2014.

VIDEO Cele mai populare zece discursuri de la TED

TED este locul perfect pentru a te simti inspirata), a te afla in preajma unor personalitati proeminente si, nu in ultimul rand, a impartasi idei exceptionale cu oameni pe masura.

VIDEO Cele mai tari meciuri de pe Ion Oblemenco. Partida cu Steaua e ultima pe legendara arena, care va fi demolata

Intalnirea dintre CSU Craiova si Steaua azi, 20. 30, PROTV), din sferturile competitiei, este ultimul meci care se va juca pe Ion Oblemenco. Dupa 47 de ani in care a gazduit partide celebre, stadionul va fi demolat si inlocuit cu unul modern.

Cele mai populare zece discursuri de la TED [VIDEO]

TED este locul perfect pentru a te simti inspirata), a te afla in preajma unor personalitati proeminente si, nu in ultimul rand, a impartasi idei exceptionale cu oameni pe masura. Iata zece dintre cele mai percutante scurte speech-uri din cadrul TED,.

Raport UE: o cincime din sanatatea Romaniei este finantata prin plati direct din buzunar. Cele mai mari dezavantaje daca esti pacient in Romania

Autoritatile romane inregistreaza cea mai slaba performanta din Uniunea Europeana in monitorizarea starii de sanatate a populatiei in trei din cele mai importante patologii, constata un raport al Comisiei Europene. Romania ramane si tara europeana cu cele mai putine investigatii si proceduri medicale avansate oferite pacientilor, dar cu cea mai consistenta crestere a cheltuielilor pentru medicamente in ultimii 15 ani. In graficul de mai sus speranta de viata in UE, Romania fiind evidentiata cu portocaliu sursa: Health at a Glance 2014).

Cele mai corupte tari din lume. Pe ce loc e Romania

Cele mai corupte state din lume sunt in acest an, potrivit unui raport publicat de organizatia Transparency International, Coreea de Nord, Somalia, Sudanul si Afganistanul. La polul opus, cele mai putin corupte state sunt Finlanda, Noua Zeelanda si Danemarca.

TOP 5 ATP: Cele mai tari meciuri de tenis din 2014

Asociatia Profesionista de Tenis ATP) a desemnat cele mai bune 5 meciuri din sezonul 2014. Partide cu rasturnari de situatie, cu multe faze in care jucatorii si-au aratat clasa, spre deliciul publicului, acestea sunt cele mai captivante si ma .

Cele mai profitabile investitii in imobiliare

Cumpararea de garsoniere in Iasi, pentru a le da apoi in chirie, asigura cele mai bune randamente din Romania, potrivit unui studiu al imobiliare. ro. in Bucuresti, cele mai profitabile sunt apartamentele cu trei camere din centru-nord.

Cele mai bune randamente din chirii: care sunt cele mai profitabile apartamente

Investitiile in garsonierele din Iasi, in scopul inchirierii ulterioare, asigura cele mai bune randamente din Romania, in timp ce in Bucuresti apartamentele cu trei camere din centru-nord sunt cele mai profitabile, potrivit unui studiu al imobiliare. ro.

ANOFM: Aproape 12.500 de posturi vacante, cele mai multe fiind in Bucuresti

Aproape 12. 500 de locuri de munca sunt vacante, in prezent, la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Prahova, Cluj si Ilfov, iar cele mai putine in Bacau, Mehedinti, Caras-Severin si Suceava, informeaza Agentia Nationala.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )