Libnet.ro
UNICEF

11:45

VIDEO Cele mai puternice uragane din istorie

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cele mai puternice uragane din istorie

Cele mai importante pierderi de vieti omenesti au fost cauzate, de cele mai multe ori, de inundatii provocate de uragane si nu neaparat de vantul extrem de puternic. continuă pe Adevărul

Cele mai sigure masini din 2017 la testele Euro Ncap

Euro Ncap a realizat un clasament al celor mai sigure modele de masini din fiecare clasa, testate anul trecut. Iata cum rezista la accidente cele mai bune autoturisme.

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Cele mai frecvente greseli din limba romana

Ana Iorga a facut luni, la rubrica Pe cuvant, un clasament al celor mai frecvente si iritante greseli de exprimare din limba romana. Decat in loc de.

VIDEO Cea mai riscanta sosea din munti: drumul care taie versantii din Tinutul Padurenilor, afectat de alunecari

Soseaua construita in Tinutul Padurenilor pana la limita judetului Hunedoara cu Caras- Severin se numara printre cele mai riscante drumuri judetene modernizate in ultimii ani, din cauza alunecarilor de teren.

Magda Catone, despre cel mai greu moment din viata ei: A fost ca o penitentapentru mine! Timp de 13 ani! Am facut si tratamente

Magda Catone a povestit care a fost unul dintre cele mai grele momente din viata ei. Marea actrita s-a chinuit foarte mult sa ramana insarcinata. Cred ca este menirea femeii sa aduca un.

Unul dintre cei mai de succes piloti de Formula 1 din istorie a murit

Dan Gurney, unul dintre cei mai buni piloti de Formula 1, a murit la varsta de 86 de ani. Gurney este al doilea cel mai de succes pilot american de formula 1 din istorie, dupa Mario Andretti. De-a.

Zece cele mai vandute modele de masini la nivel global in 2017. Majoritatea sunt japoneze si germane

Cele mai vandute zece modele de masini din lume in 2017 au fost autoturisme germane, japoneze si americane, in total fiind livrate peste 7,5 milioane de masini, potrivit unui raport al Forbes Africa .

Cele mai norocoase 4 zodii pe plan profesional in 2018

4 zodii norocose se vor bucura de succes profesional in acest an. Au viziune si sunt intr-o continua cautare de idei si solutii, avand abilitatea de a rezolva cele mai dificile probleme.

Portrele teatrelor. Zece dintre cele mai frumoase teatre de opera din lume FOTO

Fotograful newyorkez David Leventi incepea, in urma cu aproximativ zece ani, un proiect caruia i-a dedicat cinci ani: a fotografiat salile teatrelor de opera faimoase in intreaga lume. De la Ateneul Roman, la Opera Garnier, la Opera Regala Suedeza si pana la Teatrul Bolsoi din Moscova, Leventi a realizat portretele teatrelor. Adevarul prezinta zece dintre cele mai frumoase teatre de opera din lume, fotografiate de acesta.

Portretele teatrelor. Zece dintre cele mai frumoase teatre de opera din lume FOTO

Fotograful newyorkez David Leventi incepea, in urma cu aproximativ zece ani, un proiect caruia i-a dedicat cinci ani: a fotografiat salile teatrelor de opera faimoase in intreaga lume. De la Ateneul Roman la Opera Garnier, la Opera Regala Suedeza si pana la Teatrul Bolsoi din Moscova, Leventi a realizat portretele teatrelor. Adevarul prezinta zece dintre cele mai frumoase teatre de opera din lume, fotografiate de acesta.

Una dintre cele mai mari fabrici de zahar din Romania se inchide. 215 angajati vor fi concediati

Fabrica de zahar Diamant din Oradea, una dintre cele mai mari din tara, se va inchide din aceasta primavara. Compania germana PfeiferLangen a decis sa renunte la productie din cauza pretului mare al sfeclei de zahar. Negocierile pentru vanzarea fabricii au esuat, iar cei 215 angajati au fost informati ca vor fi disponibilizati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )