Libnet.ro
UNICEF

10:30

Unul dintre cei mai de succes piloti de Formula 1 din istorie a murit

Antena3 Antena3,
Unul dintre cei mai de succes piloti de Formula 1 din istorie a murit

Dan Gurney, unul dintre cei mai buni piloti de Formula 1, a murit la varsta de 86 de ani. Gurney este al doilea cel mai de succes pilot american de formula 1 din istorie, dupa Mario Andretti. De-a. continuă pe Antena3

A fost prins! Unul dintre cei mai cautati interlopi din Romania, extradat din Germania. Ce infractiuni l-au adus pe aceste pe locul 4 in lista Europol (FOTO, VIDEO)

Unul din cei mai cautati infractori romani a fost adus in tara. Mihai Misirelicu a fost prins in Germania si a fost extradat. Acum are de executat 11 ani de inchisoare, fiind condamnat.

Cei mai frumosi barbati celebri din toate timpurile

A fost realizat topul celor mai frumosi barbati celebri din toate timpurile. Iata cine face parte din clasament, actori si cantareti cunoscuti din ultimele 7 decenii.

Dezvaluiri uimitoare facute de iubita unuia dintre cei mai ravniti celibatari din lume: E nebun de-a dreptul! Dupa ce bea, incepe sa

Inca un mit a fost demontat. Barbatul perfect nu exista. Una dintre fostele iubite ale lui Lewis Hamilton, Veronica Valle, a facut dezaluiri incredibile cu privire la campionul de Formula 1. Desi.

India: Un nou-nascut prematur, cu o greutate de doar 400g, printre cei mai mici din istorie sa supravietuiasca

Unul dintre cei mai mici nou-nascuti din istorie ce a reusit sa supravietuiasca, va ajunge in sfarsit acasa alaturi de parintii sai, dupa ce si-a petrecut primele sase luni din viata in spital.

India: Un nou-nascut prematur, cu o greutate de doar 400 de grame, printre cei mai mici din istorie care au supravietuit

Unul dintre cei mai mici nou-nascuti din istorie ce a reusit sa supravietuiasca va ajunge in sfarsit acasa alaturi de parintii sai, dupa ce si-a petrecut primele sase luni din viata in spital.

Badalau: Ce s-a intamplat intre Tudose si Carmen Dan este foarte grav. E clar ca unul dintre ei trebuie sa plece / Pledez pentru functionarea mai departe cu un guvern Tudose, care a functionat bine

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a declarat duminica seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca scandalul public generat de conflictul dintre premierul Mihai Tudose si ministrul de Interne, Carmen Dan, este un lucru foarte grav si a afirmat ca e clar ca unul dintre ei trebuie sa plece. Intrebat pentru ce solutie va pleda in sedinta Comitetului Executiv de luni pentru detensionarea situatiei din partid, Badalau a spus ca vrea cere o solutie de intelepciune si maturitate, pentru a putea functiona mai departe cu un guvern Tudose care a functionat bine. Emisiunea este in desfasurare.

Halep va purta la Australian Open rochia rosie de la Shenzhen: Am comandat-o. Era un site din China, unul dintre managerii mei m-a ajutat, in 24 de ore aveam tinuta

Simona Halep 1 WTA) va debuta la Australian Open in noaptea de luni spre marti, insa nu si-a gasit inca un sponsor tehnic si a anuntat ca va purta aceeasi rochie rosie pe care a avut-o si la turneul de la Shenzhen. Liderul mondial a povestit cum si-a ales tinuta dupa ce a incetat colaborarea cu Adidas: Am comandat-o. Era un site din China, unul dintre managerii mei m-a ajutat, in 24 de ore aveam tinuta.

Fabrica de zahar din Oradea, una dintre cele mai mari din tara, se inchide

Una dintre cele mai cunoscute fabrici de zahar din tara, de la Oradea, se inchide din cauza ca firma germana care o detine nu a reusit sa o faca profitabila. Investitorii pleaca insa si cu numele, vor produce zahar Diamant in Polonia si Ucraina, potrivit Digi 24.

Record de vizitatori in cel mai frumos loc subteran din lume, aflat in Romania

Salina Turda, din judetul Cluj, a inregistrat, in 2017, un record de vizitatori, de peste 600. 000 de persoane, din care 35% au fost din strainatate, cei mai multi din tari precum Ungaria, Polonia,.

Bloomberg: Averea romanilor a ramas la fel in ultimii cinci ani, in ciuda celei mai mari cresteri economice din UE

Romanii nu sunt mai bogati in prezent decat in urma cu cinci ani, desi Romania inregistreaza cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana UE), potrivit Bloomberg, citat de News. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )