Libnet.ro
UNICEF

14:00

VIDEO Cele mai rasiste blockbusterele ale tuturor timpurilor: de la Exodul si Avatar pana la Stapanul inelelor

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cele mai rasiste blockbusterele ale tuturor timpurilor: de la Exodul si Avatar pana la Stapanul inelelor

Fie ca nu au distribuit actori de culoare atunci cand se impunea, scenariul continea remarci jignitoare la adresa acestora sau pur si simplu le-au demonizat sau si-au batut joc de ele, cineastii de la Hollywood au fost criticati de-a lungul timpului pentru productiile cinematografice rasiste. De la distributia din Avatar pana la personajul negru devenit portocaliu in Razboiul stelelor, va prezentam o lista a celor mai rasiste filme. continuă pe Adevărul

Care au fost cele mai bune meciuri ale anului 2014 in tenis: Sharapova - Halep, pe primul loc

Al doilea an la rand cand un meci intre Stan si Nole intra in Top 5 de final de an, dupa ce clasicul din 2013 se instala confortabil in fruntea clasamentului. Rivalitatea celor doi e printre cele mai captivante la nivel de Slam, in ultimii ani: memorabilul maraton de la AO 2013 a fost urmat de un alt thriller de cinci seturi la US Open, de fiecare data Djokovic gasind cumva o metoda de a razbi. Nu si acum.

Care au fost cele mai bune meciuri ale anului 2014 in tenis: Sharapova - Halep, de la Roland Garros, pe primul loc

Finala pierduta de Simona la Paris Roland Garros, in fata Mariei Sharapova) e de o importanta imensa, pe care n-o va putea evalua la justa ei valoare decat istoria. In ciuda rezultatului, sau poate tocmai datorita rezultatului final, ea se va fi dovedit punctul de plecare al unui intreg val de consecinte.

Cum dezactivezi doua dintre cele mai enervante functionalitati ale Facebook

Aplicatiile de Facebook pentru Android si iOS sunt actualizate destul de des, dar nu toate noutatile sunt bune. Iata cum le poti opri pe cele mai enervante.

Cele mai importante evenimente internationale care au marcat lumea in 2014

2014 a fost plin de evenimente care au marcat lumea. Epidemia de Ebola care a izbucnit in primavara in Africa de vest a fost unul dintre cele mai importante evenimente ale anului. Peste 6000 de oameni au murit din.

Cele mai importante evenimente internationale care au marcat lumea in 2014

2014 a fost plin de evenimente care au marcat lumea. Epidemia de Ebola care a izbucnit in primavara in Africa de vest a fost unul dintre cele mai importante evenimente ale anului. Peste 6000 de oameni au murit din.

Cele mai populare mesaje pe Facebook ale Comisiei Europene, in 2014

Congratulations, Germany!, in urma finalei campionatului mondial de fotbal, a fost, pe departe, cel mai popular mesaj pe pagina de Facebook a Comisie Europene in acest an. Pe locul 2 - Goodbye, Roaming Charges! Vezi in articol topul celor mai populare postari ale anului, intr-o sinteza realizata de Comisia Europeana.

Top trei actori ale caror filme au generat cele mai mari incasari in 2014

Jennifer Lawrence ocupa primul loc in topul actorilor ale caror filme au generat cele mai mari incasari in2014, arata un clasament anual realizat de editorii revistei Forbes si preluat de Mediafax.

VIDEO Romanii care au cucerit lumea - cele mai de succes startup-uri romanesti in 2014

Romania doreste sa devina un adevarat centru al investitiilor antreprenoriale. Startup-urile locale au inceput sa fie influente si in afara tarii. Iata cele mai importante cinci momente de anul acesta.

Jennifer Lawrence, primul loc in topul actorilor ale caror filme au generat cele mai mari incasari in 2014

Jennifer Lawrence ocupa primul loc in topul actorilor ale caror filme au generat cele mai mari incasari in 2014, potrivit unui clasament anual realizat de editorii revistei Forbes.

FOTO Cele mai frumoase fotografii din spatiu ale anului

Anul 2014 a fost unul in care oamenii au trimis ocapsula spatiala pe o cometasi am studiat planeta Marte. De asemenea, in anul acesta au fost realizate imagini spectaculoase cu spatiul. Iata cele mai bune 10 imagini.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )