Libnet.ro
UNICEF

23:30

VIDEO Cele mai vechi fecale umane descoperite vreodata vin cu surprize despre alimentatia de acum 50.000 de ani

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cele mai vechi fecale umane descoperite vreodata vin cu surprize despre alimentatia de acum 50.000 de ani

In Spania au fost descoperite cele mai vechi fecale umane, resturi vechi de 50. 000 de ani, din timpul omului de Neanderthal. Analiza chimica a acestor materii este inca o dovada ca oameni acelor vremuri aveau o dieta mult mai echilibrata decat se credea: mancau multa carne, insa plantele erau si ele foarte importante in dieta, dovezi recente aratand ca oamenii acelor vremuri gateau, chiar daca intr-un stadiu incipient. continuă pe Hotnews

Cele mai vechi fecale din lume releva un adevar stiintific: omul din Neanderthal nu manca doar carne

Cercetatorii au studiat cele mai vechi materii fecale umane si au descoperit ca oamenii din Neanderthal mancau si plante.

FOTO Cum se mai pastreaza printre vilele din comuna bistriteana Maieru unul dintre cele mai vechi obiceiuri de Sanziene

An de an, in comuna Maieru, in 23 si 24 iunie, se tine un obicei numit Sanzienele, imprumutat din Maramures. Acesta este unul dintre cele mai vechi obiceiuri care se mai pastreaza in Maieru, localitate care pare sa aduca mai degraba cu un oras decat cu o comuna.

TOP 10: companii cu cele mai vechi logouri din lume

Inainte de campaniile de maketing global, reclamele de televiziune si mediul social, logo-ul unei companii a fost important. De-a lungul timpului, la fel cum intreprinderile si consumatorii s-au schimbat, logourile celor mai mari companii au fost de.

Companii cu cele mai vechi logouri din lume

De-a lungul timpului, la fel cum intreprinderile si consumatorii s-au schimbat, logourile celor mai mari companii au fost de asemenea schimbate radical. Totusi, unele au avut o putere de rezistenta incredibila si au durat timp de decenii sau chiar sute de ani.

Cele mai mari greseli pe care le fac tinerii intr-o relatie. Detaliile nestiute care pot distruge tot

Un studiu realizat de Talk Talk Mobile a demonstrat care sunt cele mai frecvente greseli facute de tineri intr-o relatie. Multe din aceste gafe sunt neasteptate si par inofensive la prima vedere. in privinta relatiilor bazate mai mult pe comunicarea online sau prin telefonul mobil, cea mai mare gafa este trimiterea intr-un SMS a unui numar foarte mare de emoticoane cu sarut. Acest lucru este valabil atat pentru relatiile noi, cat si pentru cele mai vechi.

FOTO Ziua internationala a pescuitului. Care sunt cele mai cautate balti de la Dunare

Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii s-au ocupat de cresterea animalelor si de pescuit, pentru a-si asigura hrana necesara de pe o zi pe alta. Acum, pescuitul a devenit o pasiune, pe care barbatii o practica pentru a se relaxa.

Cele mai neobisnuite lucruri despre Angelina Jolie

Angelina Jolie este cu siguranta una dintre cele mai apreciate actrite din intreaga lume, facandu-se cunoscuta nu doar prin talentul ei, ba chiar mai mult prin calitatile pe care le prezinta din punct de vedere fizic.

FOTO Cele mai bizare festivaluri din lume

Festivaluri gastronomice, de muzica si dans exista in toate colturile lumii, dar cateva orase au gasit pretexte dintre cele mai bizare pentru distractie. Temele alese pentru ineditele evenimente atrag de multe ori turisti dornici de distractie.

Locuri de munca in Romania: peste 17.000 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti, Cluj si Prahova

Peste 17. 000 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj si Prahova, iar cele mai putine in Suceava, Bacau si Mehedinti, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Peste 17.000 de locuri de munca vacante, cele mai multe in Bucuresti, Cluj si Prahova

Peste 17. 000 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj si Prahova, iar cele mai putine in Suceava, Bacau si Mehedinti, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )