Libnet.ro
UNICEF

17:16

VIDEO Cele mai vechi oase de Homo sapiens descoperite pun la indoiala istoria evolutiei umane asa cum era cunoscuta pana acum

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cele mai vechi oase de Homo sapiens descoperite pun la indoiala istoria evolutiei umane asa cum era cunoscuta pana acum

Originile Homo sapiens sunt cu peste 100. 000 de ani mai vechi decat se crede, arata cercetarile asupra unor oase descoperite intr-un sit arheologic din Maroc. Se credea ca leaganul umanitatii a fost in estul Africii, acum 200. 000 de ani, insa datele noastre arata ca Homo sapiens s-a raspandit pe intregul continent african acum 300. 000 de ani, spune Jean-Jacques Hublin, liderul proiectului arheologic. Cele mai vechi fosile descoperite si datate cu siguranta erau pana acum din situl etiopian Omo Kibish si apartin unor oameni care au trait acum 195. 000 de ani. continuă pe Hotnews

Cand au aparut primii Homo sapiens: Arheologii descopera ramasitele celui mai vechi exemplar

Arheologii descopera cele mai vechi ramasite ale primilor oameni- oasele fosilizate, cu o vechime de peste 300. 000 de ani ai speciei Homo sapiens. Oasele antice contin un amestec de caracteristici moderne si primitive care ne indica o faza de inceput si necunoscuta pana acum a evolutiei speciei. Daca ne raportam la arborele evolutiei speciei umane, [].

Una dintre cele mai luxoase destinatii turistice a devenit cel mai infricosator loc - VIDEO

Dezastrele naturale pot lasa in urma cele mai infricosatoare ruine. in Thailanda, exista o statiune turistica ce a fost complet abandonata in urma tsunamiului care a lovit in 2004.

Cele mai multe medicamente vandute online, destinate pacientilor cu cancer. 50% din medicamentele comercializate pe internet sunt falsificate

Cele mai multe medicamente comercializate in mediul online sunt destinate pacientilor care au cancer, care sunt cei mai expusi comertului ilegal cu medicamente, arata un raport privind comertul online cu medicamente din surse necontrolate din Romania.

De ce sunt interzise copiilor cele mai bogate fructe in vitamina C. Riscurile si beneficiile aromatelor capsuni

Capsunile sunt cele mai periculoase fructe din punct de vedere al alergiilor. Desi sunt bogate in antioxidanti, insa pe cat sunt de apetisante si gustoase, pe atat sunt de periculoase. Medicii nu recomanda capsuna in alimentatia copilului mai mic de un an, deoarece este un fruct cu un ridicat potential alergen.

Povestea Maria si Constance, cele mai cunoscute cofetarii din Bucuresti: Afacerea a inceput dintr-o necesitate

Gustul prajiturilor cofetariei Maria este cunoscut multor persoane, insa povestea din spatele unuia dintre cele mai populare branduri din acest domeniu nu a fost spusa prea des. Totul a inceput cand Maria Constantin, cofetar de meserie, a preluat, prin.

Cele mai puternice imagini suprinse la protestele din Romania ultimilor 10 ani au fost adunate intr-un singur album

O expozitie cu cele mai bune fotografii realizate la protestele care au avut loc in ultimii 10 ani in Romania poate fi vazuta la TIFF 2017. Imaginile sunt semnate de fotografi profesionisti si sunt incluse intr-un album intitulat Protest. Scurta istorie vizuala a miscarilor de strada din Romania ultimilor 10 ani.

Cele mai tari bancuri cu medici. De ce-i prescrie doctorul Viagra, cand Ion se plange de insomnie

Medicii sunt printre cele mai intalnite categorii de personaje in bancurile si glumele care circula pe internet. Va prezentam mai jos o selectie dintre acestea.

Cum arata zodia ta in zodiacul de la Dendera, cel mai vechi din lume

Zodiacul de la Dendera, descoperit in vremea lui Napoleon, este cea mai veche reprezentare a constelatiilor si a zodiilor mostenite de la babilonieni. Realizat de astrologii egipteni, el a ramas harta de.

Femeia Fantastica doboara recorduri: cele mai mari incasari ale unui film regizat de o femeie si debut peste Thor,Iron Man si Logan VIDEO

RECORD Filmul Wonder Woman, regizat de Patty Jenkins, care a avut premiera in weekend, a devenit cel mai bine vandut film regizat de o femeie, depasind chiar lansarile unor filme celebre cu supereroi.

Femeia Fantastica doboara recorduri: cele mai mari incasari ale unui film regizat de o femeie si debut peste Thor,Iron Man si Captain America VIDEO

RECORD Filmul Wonder Woman, regizat de Patty Jenkins, care a avut premiera in weekend, a devenit cel mai bine vandut film regizat de o femeie, depasind chiar lansarile unor filme celebre cu supereroi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )