Libnet.ro
UNICEF

11:31

VIDEO Coldplay, despre un cover realizat de o orchestra din Romania: Reinterpretarea este minunata

Adevărul Adevărul,
VIDEO Coldplay, despre un cover realizat de o orchestra din Romania: Reinterpretarea este minunata

Trupa britanica Coldplay a publicat, miercuri, pe pagina sa oficiala de Facebook, un cover al melodiei ei A sky full of stars realizat de orchestra Sound Works Transylvania din Romania, videoclipul fiind insotit de mesajul Aceasta reinterpretare este minunata. continuă pe Adevărul

Cursuri de baby-sitter si barmani, pentru somerii din Romania, cu bani din fonduri europene

Somerii din Romania se pot califica pentru meseriile de ingrijitori de bolnavi si batrani la domiciliu, baby-sitter si barmani in cadrul unui proiect realizat cu fonduri europene.

Clujul are cea mai moderna sala de sport din Romania

Marti a fost finalizata constructia Salii Polivalente din Cluj, o arena inchisa care devine cea mai moderna si incapatoare din Romania.

Toate spitalele din Romania primesc finantare pentru internari in cazuri critice

Toate spitalele din Romania, inclusiv ale Ministerului Apararii Nationale MApN) si Ministerului Afacerilor Interne MAI), vor primi finantare de la Ministerul Sanatatii pentru cazurile critice, potrivit unei.

AXA: Acordul de vanzare a operatiunilor de asigurari de viata din Romania catre Astra Asigurari a expirat

Acordul cu Astra Asigurari pentru vanzarea operatiunilor de asigurari de viata si pensii ale Axa Asigurari din Romania, acord anuntat in 29 noiembrie 2013, a expirat, si AXA isi reevalueaza optiunile strategice in interesul clientilor si angajatilor din Romania, a anuntat vineri grupul francez AXA. Scurtul anunt vine in contextul in care la cateva luni dupa anuntul tranzactiei, in februarie 2014, asupra Astra Asigurari a fost deschisa procedura de administrare speciala, iar Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) nu a avizat nici acum aceasta tranzactie. Citeste in articol istoricul esecului preluarii AXA Asigurari de catre Astra Asigurari.

AXA: Contractul privind vanzarea operatiunilor din Romania catre Astra a incetat

Contractul de vanzare a operatiunilor de asigurari AXA Life Insurance Romania catre Astra Asigurari a incetat, grupul francez urmand sa evalueze optiunile strategice privind operatiunile din Romania, a anutat subsidiara din Romania a AXA.

Ce ii ofera statul companiei ENEL ca sa nu plece din Romania?

Autoritatile de la Bucuresti se afla in negocieri cu reprezentantii ENEL pentru a-i convinge sa nu iasa din Romania sau pentru a vinde afacerea companiilor autohtone. Ce vrea, in schimb, ENEL? .

Enel cere miliarde euro pe cele trei distributii de energie din Romania pe care vrea sa le vanda

Enel cere miliarde de euro pe cele trei distributii de energie din Romania pe care vrea sa le vanda.

Mai multe carduri si ATM-uri la sate? Ce este de facut in mediul rural din Romania

Serviciile financiare sunt deficitare in zonele rurale din Romania, unde nu exista incluziune financiara, spune Cosmin Vladimirescu, care precizeaza ca MasterCard sprijina masurile pentru implementarea sistemelor de plati contactless.

Cooperare in domeniul combaterii migratiei ilegale intre autoritatile de frontiera din Romania, Ungaria si Republica Moldova

Autoritatile de aplicare a legii din Romania, Ungaria si Republica Moldova, precum si reprezentanti ai societatii civile, in lupta impotriva migratiei ilegale calificate si a crimei organizate vor sa elaboreze un Ghid de bune practici in domeniul combaterii migratiei ilegale si protectiei drepturilor omului.

Actiunile Electrica scad pe fondul zvonurilor ca Enel amana vanzarea activelor din Romania

Actiunile Electrica au scazut cu aproape 3% pe fondul zvonurilor ca grupul Enel amana vanzarea distributiilor de electricitate din Romania, pentru care investitorii se asteptau sa liciteze si Electrica.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )