Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Cotofana verde - una dintre cele mai rare specii de pasari - si-a gasit un nou adapost intr-o gradina zoologica din Marea Britanie

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cotofana verde - una dintre cele mai rare specii de pasari - si-a gasit un nou adapost intr-o gradina zoologica din Marea Britanie

Angajatii unei gradini zoologice din Marea Britanie, Chester Zoo, au inceput programul de conservare a unor specii de pasari aflate pe cale de disparitie. Este vorba despre cele mai rare exemplare ale pasarilor din familia Corvidae, cunoscute popular sub numele de cotofane. Cotofana verde a fost adusa din padurile insulei indoneze Java. continuă pe Hotnews

Craciunul de anul acesta, unul dintre cele mai calduroase din istoria masuratorilor meteorologice. In New York se poarta doar tricouri, la Moscova rusii au renunta la caciula

Acest Craciun va ramane in memorie ca unul dintre cele mai calduroase din istorie, termometrele indicand temperaturi-record in Europa, dar si in America, relateaza Le Figaro, preluat de Mediafax.

Craciunul de anul acesta, unul dintre cele mai calduroase din istoria masuratorilor meteorologice. In New York se poarta doar tricouri, la Moscova rusii au renuntat la caciula

Acest Craciun va ramane in memorie ca unul dintre cele mai calduroase din istorie, termometrele indicand temperaturi-record in Europa, dar si in America, relateaza Le Figaro, preluat de Mediafax.

HTC One X9 este unul dintre cele mai accesibile telefoane ale taiwanezilor

Taiwanezii au lansat noul HTC One X9, unul dintre cele mai accesibile telefoane din portofoliul lor. Din punct de vedere financiar, taiwanezii de la HTC nu se descurca excelent in prezent. Va spuneam in trecut ca2015a fost un andezastruos pentru companie, care a inregistrat unele pierderi considerabile. Raportat la situatia din 2014, incasarile totale ale [].

Specialul de Craciun Las Fierbinti, cu Florin Calinescu in travesti, a fost unul dintre cele mai urmarite episoade din istoria serialului: cati romani l-au vazut

Specialul de Craciun al serialului Las Fierbinti, in care au aparut Florin Calinescu si Razvan Vasilescu, a fost cel mai urmarit episod din acest an al productiei Pro TV si unul dintre cele mai vizionate din istoria seriei, atingand un varf de audienta de 3,3 milioane de romani, potrivit cifrelor publicate de site-ul Paginademedia. ro.

Craciunul din acest an, unul dintre cele mai calde din istorie

Acest Craciun va ramane in memorie ca unul dintre cele mai calduroase din istorie, termometrele indicand temperaturi-record in Europa, dar si in America, noteaza Le Figaro in editia electronica de vineri.

Filme de Craciun: cele mai frumoase productii pe care trebuie sa le vedeti de sarbatori VIDEO

Sarbatorile de iarna sunt un prilej bun pentru a petrece timp cu familia, iar, dupa ce ati despachetat cadourile si ati luat masa impreuna, una dintre cele mai la indemana variante este vizionarea unui film specific acestei perioade. in acest sens, va prezentam o lista a celor mai frumoase si apreciate filme de Craciun.

Studiu: Romania, ferita de amenintari teroriste. Care sunt cele mai periculoase tari

Un studiu realizat de Institutul pentru Economie si Pace precizeaza ca Romania este una dintre cele mai ferite tari din Europa, in fata pericolului terorist, in timp ce Bulgaria si Ucraina conduc topul tarilor cu grad ridicat de pericol .

WhatsApp va avea suport pentru apeluri video: ce noutati pregatesc dezvoltatorii aplicatiei pentru 2016

WhatsApp , una dintre cele mai populare aplicatii pentru smartphone din lume, va introduce de la inceputul anului viitor functia de apeluri video, asta dupa ce in 2015 Facebook, proprietarul WhatsApp, a introdus si suport pentru apelurile audio.

Cele mai amuzante mesaje de Sarbatori. Ne uitam pe geam afara, prin zapada Mosul zboara? Ni se trage de la vin

Sezonul mesajelor de sarbatori inca nu s-a incheiat. Cei mai multi dintre expeditori prefera sa transmita mesaje haioase. Cititi mai jos cateva dintre cele mai haioase texte de sarbatori primite de la prieteni, rude sau apropiati.

Cea mai simpla reteta de mici. Cum gatim acasa unul dintre cele mai populare preparate din bucataria romaneasca

Pentru a fi siguri ca mititeii pe care ii serviti sunt suta la suta naturali, cel mai simplu este sa-i preparati acasa. Reteta este una extrem de usoara.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )