Libnet.ro
UNICEF

23:00

Craciunul de anul acesta, unul dintre cele mai calduroase din istoria masuratorilor meteorologice. In New York se poarta doar tricouri, la Moscova rusii au renuntat la caciula

Hotnews Hotnews,
 Craciunul de anul acesta, unul dintre cele mai calduroase din istoria masuratorilor meteorologice. In New York se poarta doar tricouri, la Moscova rusii au renuntat la caciula

Acest Craciun va ramane in memorie ca unul dintre cele mai calduroase din istorie, termometrele indicand temperaturi-record in Europa, dar si in America, relateaza Le Figaro, preluat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Craciunul de anul acesta, unul dintre cele mai calduroase din istoria masuratorilor meteorologice. In New York se poarta doar tricouri, la Moscova rusii au renunta la caciula

Acest Craciun va ramane in memorie ca unul dintre cele mai calduroase din istorie, termometrele indicand temperaturi-record in Europa, dar si in America, relateaza Le Figaro, preluat de Mediafax.

HTC One X9 este unul dintre cele mai accesibile telefoane ale taiwanezilor

Taiwanezii au lansat noul HTC One X9, unul dintre cele mai accesibile telefoane din portofoliul lor. Din punct de vedere financiar, taiwanezii de la HTC nu se descurca excelent in prezent. Va spuneam in trecut ca2015a fost un andezastruos pentru companie, care a inregistrat unele pierderi considerabile. Raportat la situatia din 2014, incasarile totale ale [].

Craciunul din acest an, unul dintre cele mai calde din istorie

Acest Craciun va ramane in memorie ca unul dintre cele mai calduroase din istorie, termometrele indicand temperaturi-record in Europa, dar si in America, noteaza Le Figaro in editia electronica de vineri.

Achizitie de marca la Guvern: Mihai Ghyka, unul dintre cei mai respectati executivi romani, devine secretar de stat la Ministerul Culturii

Mihai Ghyka, unul dintre cei mai respectati executivi romani, a fost numit secretar de stat la Ministerul Culturii, potrivit unei decizii a premierului publicata in Monitorul Oficial. Mihai Ghyka a fost presedinte si manager general al Bergenbier Romania, apoi a fost directorul comercial pe segmentul rezidential al Vodafone Romania. Mihai Ghyka a fondat apoi o companie de consultanta in marketing, Dalprincipe Consulting.

Panica la Londra. Una dintre cele mai mari strazi din capitala Marii Britanii, evacuata

O strada din Londra a fost evacuata dupa ce oamenii care treceau prin zona au observat o masina suspecta, abandonata intr-un loc nepermis. Regent Street este una dintre cele mai aglomerate artere din capitala.

SARBATORI FERICITE! Google sarbatoreste Craciunul cu un nou DOODLE. Cele mai calde MESAJE DE CRACIUN

SARBATORI FERICITE de la Google. Google sarbatoreste Craciunul in aceste zile cu un nou Doodle special de Sarbatori. E timpul pentru cele mai nobile MESAJE DE CRACIUN. Trimite un gand bun.

SARBATORI FERICITE! Google sarbatoreste Craciunul cu un Doodle special. Cele mai calde MESAJE DE CRACIUN

SARBATORI FERICITE de la Google. Google sarbatoreste Craciunul cu un Doodle special de Sarbatori fericite. E vremea pentru cele mai calde MESAJE DE CRACIUN. Trimite un gand bun celor pe care.

Unul dintre cei mai tineri premieri din Europa a demisionat

Premierul georgian, Irakli Garibasvili, si-a anuntat miercuri demisia, spre surpriza generala, in timp ce coalitia aflata la putere incearca sa-si intareasca popularitatea in vederea alegerilor legislative din 2016, informeaza AFP, citata de Agerpres.

Cele mai cautate personalitati pe Google in 2015: Florin Salam, Messi si Kim Kardashian

Acum putin timp, scriam despre cele mai cautate lucruri pe Google anul acesta. Simona Halep, tragediile de la Colectiv si redactia Charlie Hebdo, Dacian Ciolos: acestea sunt doar cateva dintre cele mai populare cautari. Totusi, se pare ca lipseste cineva. Cei de la Time au publicat un top al celor mai cautate personalitati de pe [].

Filme de Craciun: cele mai frumoase productii pe care trebuie sa le vedeti de sarbatori VIDEO

Sarbatorile de iarna sunt un prilej bun pentru a petrece timp cu familia, iar, dupa ce ati despachetat cadourile si ati luat masa impreuna, una dintre cele mai la indemana variante este vizionarea unui film specific acestei perioade. in acest sens, va prezentam o lista a celor mai frumoase si apreciate filme de Craciun.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )