Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Crocodilii umbla pe strazile unui oras din Australia devastat de inundatii

Adevărul Adevărul,
VIDEO Crocodilii umbla pe strazile unui oras din Australia devastat de inundatii

Armata australiana a fost desfasurata in unele zone din nord-estul tarii, din cauza unor inundatii care au loc doar la o suta de ani, in contextul in care pe strazi inundate au fost vazuti crocodili, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Bebelus mort gasit langa tomberoanele unui bloc din Petrosani. Politistii incearca sa o gaseasca pe mama acestuia

Trupul neinsufletit al unui bebelus a fost gasit de reprezentantii IPJ Hunedoara. Acesta era invelit in carpe, pe un morman de zapada langa tomberoanele unui bloc din Petrosani. Politistii au.

VIDEO Inundatiile din Australia au adus crocodili pe strazile unui mic orasel

Peste 1. 100 de oameni au fost evacuati din Townsville, Australia, dupa ce strazile au fost inundate, iar mai multi crocodili si serpi au fost identificati pe strazile inundate, relateaza BBC.

Un oras din Germania a respins propunerea autoritatilor locale de a denumi strazile

Locuitorii orasului Hilgermissen din nordul Germaniei au respins propunerea de denumire a strazilor orasului. in ciuda confuziei create de sistemul de numerotare a strazilor folosit in prezent, multi rezidenti considera ca sistemul actual functioneaza mai bine, relateaza DW.

Panica pe un aeroport din Australia. Un barbat inarmat a amenintat calatorii cu un cutit. Zicea ca are si o bomba. A vrut sa ne omoare pe toti! - VIDEO

Politia australiana a impuscat sambata un barbat in terminalul pentru plecari al aeroportului din Brisbane, dupa ce acesta a amenintat cu un cutit si parea ca se afla in posesia unei bombe,.

Tragedie intr-un oras din Marea Britanie. Patru copii au murit si mai multi au fost raniti in urma unui incendiu

Patru copii au murit si alti trei au fost raniti in urma unui incendiu care a izbucnit la o casa din Stafford, Marea Britanie. Doi adulti si un alt copil au ajuns la spital si primesc ingrijiri.

Locuitorii unui sat din judetul Cluj ameninta ca dau n judecata primaria ca nu le-a deszapezit drumul

Locuitorii satului Casele Micesti, din judetul Cluj, reclama ca au ramas izolati, iar ambulantele sau pompierii nu pot ajunge la ei, din cauza ca Primaria Feleacu nu a deszapezit drumul, acestia amenintand ca vor da in judecata institutia.

Ct de greu se construiesc drumurile n tara: dupa zece ani de ncercari, reabilitarea unui tronson din DN6 ntre Alexandria si Craiova e din nou blocata / Aceeasi soarta risca si un tronson etern tergiversat din centura Capitalei

De aproape un deceniu autoritatile de la Drumuri se chinuie fara succes sa reabiliteze un sector din DN6 Alexandria - Craiova. Initial a fost un contract reziliat cu Romstrade a lui Nelu Iordache, iar de patru ani e in curs o alta licitatie. Dupa un constructor scos din joc in urma contestatiilor, Compania de Drumuri descalifica pe ultima suta de metri si ultimul ofertant si anuleaza cu totul licitatia, punand cruce proiectului. Constructorul, o firma italiana, contesta acum decizia. Pe de alta parte, acelasi constructor ar putea avea oferta castigatoare pentru un alt proiect tergiversat: largirea Centurii Capitalei intre DN2 si A2 - astfel incat si aici s-ar putea complica situatia. Cu toate acestea, Compania de Drumuri tocmai ce a semnat recent cu acelasi constructor italian un contract de 58 de milioane de euro pentru Centura Timisoara Sud.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )