Libnet.ro
UNICEF

06:45

VIDEO Cum a invins-o Taylor Townsend pe Simona Halep: A sufocat-o cu cele 106 veniri la fileu

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cum a invins-o Taylor Townsend pe Simona Halep: A sufocat-o cu cele 106 veniri la fileu

Nu era un secret pentru nimeni ca Taylor Townsend vine des la fileu. Americanca si-a urmat cu minutiozitate planul tactic: a pus totul pe cartea atacului, a venit la plasa de 106 ori !) si a pus constant presiune pe defensiva Simonei Halep. A avut castig de cauza dupa ceea ce reprezinta cel mai probabil) victoria carierei 2-6, 6-3, 7-64)). continuă pe Hotnews

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Taylor Townsend, in turul 2 la US Open

Simona Halep a invins-o pe Nicole Gibbs cu scorul de 6-3, 3-6, 6-2 si s-a calificat in turul 2 la US Open. Numarul 4 mondial joaca joi, 29 august 2019, impotriva americancei Taylor Townsend locul 116 WTA). Partida este transmisa de postul de televiziune Eurosport si poate fi urmarita si online in format live video .

Simona Halep s-a facut de ras la US Open. Romanca a fost eliminata in turul 2 de o jucatoare aflata pe locul 116 WTA

Simona Halep Taylor Townsend se joaca joi, 29 august 2019, in turul 2 la US Open. Partida este programata la ora 18:00, dar poate fi amanata in functie de desfasurarea celorlalte partide. Meciul este transmis in direct de postul de televiziune Eurosport, dar poate fi urmarit si online in format live text si video.

Cand joaca Simona Halep cu Taylor Townsend in turul 2 la US Open

Simona Halep a invins-o pe Nicole Gibbs cu 6-3, 3-6, 6-2 si s-a calificat in turul 2 la US Open. Numarul 4 mondial va juca impotriva americancei Taylor Townsend locul 93 WTA), joi, 29 august 2019, de la ora 18:00. Ora de start a partidei poate fi modificata in functie de celelalte meciuri ale zilei.

LiveText Simona Halep vs Taylor Townsend 6-2, 2-4

Simona Halep isi continua aventura de la US Open. Romanca o intalneste pe americanca Taylor Townsend, locul 116 WTA, venita din calificari, in turul al doilea de la Flushing Meadows. Partida va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro de la ora 22:50).

LIVE Simona Halep cu Taylor Townsend in turul 2 la US Open

Simona Halep o intalneste pe Taylor Townsend din Statele Unite, joi dupa ora 22:00, intr-un meci din turul 2 la US Open.

US Open: Simona Halep vs Taylor Townsend (turul II) are loc joi, in jurul orei 21:30

Simona Halep, locul 4 WTA, va evolua, joi, dupa ora 21. 30, cu americanca Taylor Townsend, locul 116 WTA, venita din calificari, in turul al doilea al US Open.

Taylor Townsend, interviu printre lacrimi dupa victoria cu Simona Halep! Ce-a a reusit sa ingaime sportiva din SUA

Victoria incredibila a lui Taylor Townsend in fata Simonei Halep, din turul secund de la US Open, a fost udata cu lacrimi de jucatoarea din SUA.

Taylor Townsend: Am jucat ca si cum nu as avea nimic de pierdut. Simona mi-a dat sfaturi bune la Miami

Jucatoarea americana Taylor Townsend a declarat, dupa ce a eliminat-o pe Simona Halep in turul doi la US Open, ca a evoluat impotriva romancei ca si cum nu ar fi avut nimic de pierdut. Ea a mentionat ca Halep i-a dat cateva sfaturi bune dupa confruntarea loc precedenta, de la Miami.

Simona Halep: Nu am mai jucat niciodata cu cineva care sa vina atat de des la fileu. Taylor a fost mult mai inspirata decat mine la multe mingi

Simona Halep a declarat, dupa eliminarea in turul doi al US Open, ca Taylor Townsend a fost mult mai inspirata decat ea la multe mingi si a precizat ca nu a mai evoluat impotriva unei sportive care sa joace atat de aproape de fileu.

UPDATE Sorana Cirstea s-a calificat in turul al treilea al US Open si va juca cu Taylor Townsend

Sorana Cirstea, locul 106 WTA, a invins-o, joi, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-2, pe spaniola Aliona Bolsova, locul 100 WTA, calificandu-se in turul al treilea al US Open, potrivit News. ro. Cirstea va juca cu americanca Taylor Townsend care a eliminat-o pe Simona Halep.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )