Libnet.ro
UNICEF

18:15

VIDEO Cum sunt selectati cei mai puri cai de rasa. Exemenul dur care le decide destinul

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cum sunt selectati cei mai puri cai de rasa. Exemenul dur care le decide destinul

Cei mai tineri cai din rasa Furioso North Star de la Ruetu sustin testele in urma carora unii sunt selectionati pentru herghelia nationala, iar altii vor intra in lotul destinat vanzarii. continuă pe Adevărul

Romania investeste cei mai putini bani in preventia bolilor dintre tarile UE - doar 18 europersoana pe an. Pozitia ministrului Sanatatii

Romania investeste cei mai putini bani in preventia bolilor dintre tarile Uniunii Europene. in tara noastra se aloca, pentru preventie, doar 1,7% din cheltuielile totale cu sanatatea, in timp ce media Uniunii Europene este de 3,1%, arata raportul Starea Sanatatii in Uniunea Europeana, publicat astazi de Comisia Europeana.

DOCUMENT Romania investeste cei mai putini bani in preventia bolilor dintre tarile UE - doar 18 europersoana pe an

Romania investeste cei mai putini bani in preventia bolilor dintre tarile Uniunii Europene. in tara noastra se aloca, pentru preventie, doar 1,7% din cheltuielile totale cu sanatatea, in timp ce media Uniunii Europene este de 3,1%, arata raportul Starea Sanatatii in Uniunea Europeana, publicat astazi de Comisia Europeana. Practic, Romania investeste pentru preventie, intr-un an, doar 18 europersoana.

Cei mai buni sportivi ai anului au fost premiati la Gala Canotajului Romanesc

Cei mai buni canotori ai anului, printre care si sportivii calificati la Jocurile Olimpice de la Tokyo de anul viitor, au fost premiati in cadrul Galei Canotajului Romanesc 2019. Decernarea premiilor a incununat rezultatele exceptionale ale tinerilor la competitiile internationale din acest an.

Cei mai simpatici Trei Purcelusi te invita la Teatrul Gulliver. Jocul marionetelor alterneaza cu cel al actorilor

Cei trei Purcelusi te asteapta in aceasta duminica, incepand cu ora 10,30, laTeatrul de Papusi Gulliver,cu o multime de peripetii si experiente captivante.

Cei mai multi pacienti ajung tarziu la medic. Un oras de marimea Bucurestiului dispare anual, in lume, din cauza cancerului pulmonar

La fiecare 18 secunde, undeva in lume, o persoana isi pierde viata din cauza cancerului pulmonar, afectiune care provoaca cele mai multe decese dintre toate cancerele. in luna de constientizare a luptei impotriva cancerului pulmonar, Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer in parteneriat cu Societatea Romana de Pneumologie lanseaza campania Inspira speranta.

Ce limbi straine vorbesc cei mai de succes oameni de afaceri din lume

Cunoasterea uneia sau a mai multor limbi te ajuta sa te conectezi cu un numar mai mare de oameni si sa ai o noua perspectiva asupra lumii. Asadar, a fi bilingv este un avantaj important in mediul de business.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )