Libnet.ro
UNICEF

15:15

VIDEO Cum vorbeste Simona Halep in limba aromana. Mesajul ei pentru comunitatea din care face parte

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cum vorbeste Simona Halep in limba aromana. Mesajul ei pentru comunitatea din care face parte

Simona Halep provine dintr-o familie de aromani si este mandra de apartenenta ei la aceasta comunitate din Romania. continuă pe Adevărul

VIDEO. Cum vorbeste Simona Halep in aromana

Simona Halep vorbeste impecabil in aromana. Chiar ea a marturisit ca a fost prima limba pe care a invatat-o in casa. Prima oara am vorbit armaneste. Prima oara am simtit armaneste. Cu timpul am.

Mesajul primit de Simona Halep, dupa infrangerea din finala Australian Open: Vor mai fi multe finale, fata! Ce a raspuns romanca

Simona Halep are suporteri in randul marilor jucatori de tenis. Dupa ce i-a adus numai cuvinte de lauda in timpul turneului de la Australian Open, Boris Becker a incurajat-o pe romanca si dupa infrangerea.

VIDEO Simona Halep a revenit in tara in aplauzele fanilor. A fost zgarcita cu ziaristii: Va raspund la trei intrebari!

Zeci de fani si o armata de jurnalisti au asteptat-o pe Simona Halep pe aeroportul Otopeni, la revenirea de la Melbourne.

SIMONA HALEP s-a intors in tara! Tenismena a facut ANUNTUL TRIST, pe aeroport, in vazul tuturor!

Simona Halep s-a luni in tara dupa participarea la Australian Open unde a reusit sa ajunga pana in finala turneului. La sosirea pe aeroportul Otopeni dupa un zbor de 22 de ore, Simona Halep.

SIMONA HALEP, imagini INCENDIARE: Ma refac alaturi de noul meu prieten! (FOTO)

Simona Halep se afla in Romania unde se reface dupa turneul de la Australian Open. Halep a postat pe contul de Facebook a fotografie cu trofeul oferit dupa finala de la Australian Open, pe care l-a numit.

Simona Halep, primita cu flori si aplauze la revenirea in tara. Care au fost primele cuvinte ale sportivei

Simona Halep s-a luni in tara dupa participarea la Australian Open unde a reusit sa ajunga pana in finala turneului. La sosirea pe aeroportul Otopeni dupa un zbor de 22 de ore, Simona Halep.

Roger Federer, MESAJ pentru SIMONA HALEP dupa FINALA PIERDUTA la Australian Open! Toti au ramas FARA CUVINTE dupa cele auzite!

Roger Federer a avut la finalul turneului de la Australian Open, care a insemnat un al 20-lea trofeu de Grand Slam pentru el, un mesaj si pentru Simona Halep, pierzatoare in finala feminina in fata.

Oferte fabuloase pentru Simona Halep. Doi giganti se lupta pentru semnatura romancei

Simona Halep va semna in curand cu noul sponsor tehnic. Romanca de 26 de ani are doua oferte foarte importante, ambele depasind doua milioane de euro pe an. Cele doua firme care lupta cot la cot pentru a.

Veste FABULOASA! Redevine Simona Halep numarul unu mondial? Caroline Wozniacki ar putea sa se RETRAGA din tenis

Simona Halep pare sa aiba sansa, in mod neasteptat, sa revina pe primul loc in competitia WTA. Presa din Danemarca a aruncat bomba si scrie ca actuala lidera a clasamentului mondial, Caroline Wozniacki,.

Simona Halep: Discriminata la Australian Open?

Simona Halep s-a simtit rau in timpul finalei pierdute sambata la Australian Open, iar dupa meci a f.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )