Libnet.ro
UNICEF

09:15

Simona Halep, primita cu flori si aplauze la revenirea in tara. Care au fost primele cuvinte ale sportivei

B1 B1,
Simona Halep, primita cu flori si aplauze la revenirea in tara. Care au fost primele cuvinte ale sportivei

Simona Halep s-a luni in tara dupa participarea la Australian Open unde a reusit sa ajunga pana in finala turneului. La sosirea pe aeroportul Otopeni dupa un zbor de 22 de ore, Simona Halep. continuă pe B1

SIMONA HALEP s-a intors in tara! Tenismena a facut ANUNTUL TRIST, pe aeroport, in vazul tuturor!

Simona Halep s-a luni in tara dupa participarea la Australian Open unde a reusit sa ajunga pana in finala turneului. La sosirea pe aeroportul Otopeni dupa un zbor de 22 de ore, Simona Halep.

Simona Halep, la revenirea in tara: Sunt epuizata, trebuie sa fac niste teste. Caroline a jucat foarte bine si a meritat sa castige

Simona Halep a revenit, luni, in tara, la doar cateva zile dupa ce a pierdut finala de la Australian Open. Sunt epuizata, trebuie sa fac niste teste. Caroline n. r. Wozniacki) a jucat foarte bine si a meritat sa castige, a precizat numarul doi mondial.

Simona Halep a revenit in tara in aplauzele fanilor. A fost zgarcita cu ziaristii: Va vaspund la trei intrebari!

Cativa zeci de fani si o armata de jurnalisti au asteptat-o pe Simona Halep pe aeroport, la revenirea de la Melbourne.

VIDEO Blestemul finalelor: Simona Halep, invinsa dramatic in ultimul act de la Australian Open de Caroline Wozniacki 6-7(2), 6-3, 4-6

La 4-3 pentru Simona in decisiv, Wozniacki a cerut un time-out medical. A fost, pana la urma, momentul de la care a plecat renasterea danezei. Caroline a fost mai proaspata din punct de vedere fizic, a dus defensiva la rang de arta, iar decisivul l-a castigat cu 6-4 dupa o finala cu o presiune greu de suportat in multe momente, care a durat doua ore si 49 de minute: 7-62), 3-6, 6-4). Nu am reusit nici a treia oara, dar poate a patra oara va fi cu noroc - Simona Halep, la capatul unei finale in care a luptat eroic. Caroline Wozniacki a castigat Australian Open si va fi, incepand de luni, noul lider al ierarhiei WTA. Stiu ca e un moment foarte greu pentru tine, Simona, imi pare rau - Caroline Wozniacki. Marturia inclestarii si a echilibrului: Simona a castigat 108 puncte, iar adversara 110.

Blestemul finalelor: Simona Halep, invinsa dramatic in ultimul act de la Australian Open de Caroline Wozniacki 6-7(2), 6-3, 4-6

La 4-3 pentru Simona in decisiv, Wozniacki a cerut un time-out medical. A fost, pana la urma, momentul de la care a plecat renasterea danezei. Caroline a fost mai proaspata din punct de vedere fizic, a dus defensiva la rang de arta, iar decisivul l-a castigat cu 6-4 dupa o finala cu o presiune greu de suportat in multe momente, care a durat doua ore si 49 de minute: 7-62), 2-6, 6-4). Nu am reusit nici a treia oara, dar poate a patra oara va fi cu noroc - Simona Halep, la capatul unei finale in care a luptat eroic. Caroline Wozniacki a castigat Australian Open si va fi, incepand de luni, noul lider al ierarhiei WTA. Stiu ca e un moment foarte greu pentru tine, Simona, imi pare rau - Caroline Wozniacki. Se actualizeaza.

Simona Halep la revenirea in tara: Urmeaza odihna pentru mine, pentru ca sunt epuizata

Simona Halep a declarat luni, pe Aeroportul Henri Coanda, la intoarcerea de la Melbourne, ca in urma.

VIDEO Simona Halep a revenit in tara in aplauzele fanilor. A fost zgarcita cu ziaristii: Va raspund la trei intrebari!

Zeci de fani si o armata de jurnalisti au asteptat-o pe Simona Halep pe aeroportul Otopeni, la revenirea de la Melbourne.

Simona Halep joaca acum finala de la Australian Open

ACTUALIZARE 11:25 Simona Halep pierde primul set, dupa tie-break; 7-6 pentru jucatoarea din Danemarca Simona Halep a pierdut, cu scorul de 6-7 2), primul set al finalei Australian Open, pe care o disputa cu daneza Caroline Wozniacki. Halep a revenit de la 2-5, dar nu a reusit sa castige setul. -------- Simona Halep, a declarat, ieri, ca este relaxata si va da totul in finala de sambata a turneului Australian Open, la Melbourne, contra danezei Caroline Wozniacki. Ma simt bine. Sunt un pic obosita din cauza numeroaselor ore petrecute pe teren. Dar ma simt bine, sunt relaxata, nu simt presiunea meciului. Am dormit mult. Acum astept sa ma antrenez un pic pentru a simti mingea. Astept cu nerabdare sa joc maine, sa ma bucur de finala si sa ma concentrez pe mine, pentru ca lucrul cel mai important este sa imi fac jocul meu '', a afirmat Halep, citata de site-ul WTA, potrivit Agerpres.

VIDEO Simona Halep are probleme fizice si a cerut ajutorul medicilor in finala cu Caroline Wozniacki

Simona Halep a acuzat probleme fizice la jumatate setului secund cu Caroline Wozniacki din finala Australian Open de sambata. Simona, care si-a masat repetat coapsa stanga in timpul setului, a cerut o paza in care fizioterapeutii turneului i-au masurat tensiunea si glicemia. In cele din urma, Simona a revenit si a cucerit setul doi, dupa ce il pierduse pe primul. Simona a dus finala in setul decisiv.

SIMONA HALEP-CAROLINE WOZNIACKI ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT. Meci infernal pentru Simona la Australian Open

SIMONA HALEP-CAROLINE WOZNIACKI ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT Liderul mondial al tenisului feminin, romanca Simona Halep, a declarat, vineri, ca este relaxata si va da totul in finala de.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )