Libnet.ro
UNICEF

08:15

VIDEO Simona Halep a revenit in tara in aplauzele fanilor. A fost zgarcita cu ziaristii: Va raspund la trei intrebari!

Adevărul Adevărul,
VIDEO Simona Halep a revenit in tara in aplauzele fanilor. A fost zgarcita cu ziaristii: Va raspund la trei intrebari!

Zeci de fani si o armata de jurnalisti au asteptat-o pe Simona Halep pe aeroportul Otopeni, la revenirea de la Melbourne. continuă pe Adevărul

Simona Halep a revenit in tara in aplauzele fanilor. A fost zgarcita cu ziaristii: Va vaspund la trei intrebari!

Cativa zeci de fani si o armata de jurnalisti au asteptat-o pe Simona Halep pe aeroport, la revenirea de la Melbourne.

Simona Halep, la revenirea in tara: Sunt epuizata, trebuie sa fac niste teste. Caroline a jucat foarte bine si a meritat sa castige

Simona Halep a revenit, luni, in tara, la doar cateva zile dupa ce a pierdut finala de la Australian Open. Sunt epuizata, trebuie sa fac niste teste. Caroline n. r. Wozniacki) a jucat foarte bine si a meritat sa castige, a precizat numarul doi mondial.

VIDEO Simona Halep are probleme fizice si a cerut ajutorul medicilor in finala cu Caroline Wozniacki

Simona Halep a acuzat probleme fizice la jumatate setului secund cu Caroline Wozniacki din finala Australian Open de sambata. Simona, care si-a masat repetat coapsa stanga in timpul setului, a cerut o paza in care fizioterapeutii turneului i-au masurat tensiunea si glicemia. In cele din urma, Simona a revenit si a cucerit setul doi, dupa ce il pierduse pe primul. Simona a dus finala in setul decisiv.

VIDEO Simona Halep, la conferinta de presa: Azi, corpul meu a spus 'nu'. Nu am putut sa ma misc asa cum voiam, prea multe meciuri dure. Am plans, dar acum zambesc

Simona Halep a pierdut a treia finala de Grand Slam a carierei 7-62), 3-6, 6-4 cu Caroline Wozniacki), problemele fizice impiedicand-o pe jucatoarea noastra sa fie la capacitate maxima in timpul ultimului act de la Melbourne. Azi, corpul meu a spus nu. Nu am putut sa ma misc asa cum voiam, prea multe meciuri dure. Am plans, dar acum zambesc a declarat Halep, intr-o conferinta de presa.

VIDEO Simona Halep, primele declaratii dupa finala pierduta dramatic la Australian Open

Simona Halep a declarat dupa finala pierduta dramatic, sambata, la turneul Australian Open ca va lup.

Caroline Wozniacki a invins-o pe Simona Halep in finala Australian Open - VIDEO si FOTO

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a fost invinsa cu 7-6 2),3-6, 6-4, de daneza Caroline Wozniacki, numarul 2 WTA, sambata, la Melbourne, in finala turneului.

Simona Halep la revenirea in tara: Urmeaza odihna pentru mine, pentru ca sunt epuizata

Simona Halep a declarat luni, pe Aeroportul Henri Coanda, la intoarcerea de la Melbourne, ca in urma.

VIDEO Ceremonie sfasietoare! Simona Halep: Nu e usor sa vorbesc acum. Sunt trista, poate a patra oara va fi cu noroc

Simona Halep si Caroline Wozniacki au fost felicitate pentru una dintre cele mai frumoase finale de la Australian Open.

Simona Halep a pierdut finala Australian Open, scor 6-7 (2), 6-3, 4-6, cu Caroline Wozniacki

Simona Halep, locul I WTA, a fost invinsa, ieri, cu scorul de 7-6 2), 3-6, 6-4, de daneza Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, in finala Australian Open.

Reactii din lumea tenisului dupa finala epica de la Australian Open: Jos palaria, Simona Halep, ce turneu fantastic; Ambele jucatoare merita tot respectul din lume, insa e momentul Carolinei Wozniacki sa straluceasca

Finala dintre Simona Halep si Caroline Wozniacki a fost una memorabila, daneza triumfand pentru prima data intr-un turneu de Grand Slam, scor 7-62), 3-6, 6-4, dupa aproape trei ore de joc. Evolutia celor doua jucatoare in ultimul act de la Melbourne a starnit numeroase reactii din partea fostilor si actualilor jucatori de tenis: Martina Navratilova, Serena Williams, Johanna Konta, Andy Roddick sau Boris Becker au scris, printre altii, pe retelele de socializare.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )