Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Dacia Duster 1.0 TCe GPL Mai bun decat dieselul?

Adevărul Adevărul,
VIDEO Dacia Duster 1.0 TCe GPL Mai bun decat dieselul?

Faptul ca Dacia ofera din fabrica un sistem de propulsie ce poate fi alimentat cu GPL naste un concurent direct pentru versiunile diesel. Este oare motorul TCe de 100 CP suficient pentru Duster? L-am testat sa aflam. continuă pe Adevărul

Sfarsitul tragic al lui George Maris, cel mai bun concurentNinja Warriorde la PRO TV. S-a prabusit cu parapanta

Brasoveanul George Maris, cel mai bun competitor de la Ninja Warrior, difuzat de PRO TV, a murit la 32 de ani, incercand sa-si ia zborul cu o parapanta rapida de pe varful Caraiman.

A murit cel mai bun competitor de la Ninja Warrior. George Maris s-a prabusait cu parapanta de pe Vf. Caraiman

Cel mai bun competitor de la Ninja Warrior, George Maris, a murit miercuri dimineata, dupa ce s-a prabusit cu parapanta de pe Varful Caraiman, Muntii Bucegi, potrivit ProTv. George Maris, in varsta de 32.

VIDEO Dacia incredibil de rara pe care toti romanii ar vrea s-o conduca. Ar trebui sa intre imediat in productie

Pe langa masinile clasice, Dacia a produs si cateva modele de exceptie. Sunt cu atat mai spectaculoase in prezent, cand se gasesc in numar limitat. Dar cu siguranta ar avea succes daca.

Secretul celui mai bun sos libanez de usturoi. Contine un ingredient surprinzator

Bucataria libaneza cucereste pe oricine, poate de aceea este atat de populara si in Romania. Mancare proaspata, gatita pe loc, salate, frigarui, sosuri, legume, verdeturi, condimente, arome, prospetime toate acestea se regasesc in delicioasele preparate din gastronomia libaneza. Iar sosul de usturoi este un preparat celebru: cremos, fin, onctuos, pur si simplu de neuitat.

Nick Kyrgios stie cu exactitate cine este cel mai mare jucator din istorie - Marele campion pe care nu-l ia in considerare

Discutiile despre existenta unui cel mai bun jucator din istoria tenisului masculin au reaprins dupa ce Nadal a castigat Roland Garros-ul si l-a egalat pe Federer la totalul titlurilor de Grand Slam 20). Chestionat in privinta acestui subiect, Nick Kyrgios nu a avut nicio urma de indoiala, australianul vorbind deschis despre alegerea lui.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )