Libnet.ro
UNICEF

23:15

VIDEO Doi cersetori romani au ajuns exponate intr-o galerie de arta din Suedia

Adevărul Adevărul,
VIDEO Doi cersetori romani au ajuns exponate intr-o galerie de arta din Suedia

Doi cersetori romani din orasul suedez Malmo au fost convinsi de un artist sa devina exponate intr-o galerie de arta. in timp ce criticii expozitiei considera ca este o forma de exploatare, organizatorii sustin ca vor sa traga un semnal de alarma cu privire la inegalitatile sociale. continuă pe Adevărul

Doi cersetori din Romania, folositi ca exponate la o galerie de arta din Suedia

Doi cersetori din Romania sunt folositi ca exponate, la o galerie de arta din orasul suedez Malmo. Cei doi, un barbat si o femeie, au fost gasiti de organizatorii controversatei expozitii pe strazile.

Bogdan Aurescu: Doi cetateni romani, rapiti in Nigeria, au fost eliberati fara a se plati nicio recompensa

Ministrul de Externe Bogdan Aurescu a anuntat, vineri, ca doi cetateni romani, rapiti in Nigeria pe 20 ianuarie, au fost eliberati pe 28 ianuarie, fara a se plati nicio recompensa, informeaza Mediafax. Cei.

Ministrul M.A.E.: Doi cetateni romani rapiti in Nigeria au fost eliberati

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a anuntat, vineri, ca doi cetateni romani rapiti in Nigeria de catre o grupare infractionala, alta decat organizatia Boko Haram, au fost eliberati,.

Bogdan Aurescu: Doi cetateni romani rapiti in Nigeria au fost eliberati dupa opt zile; nu s-a platit nimic

Doi cetateni romani care au fost rapiti in Nigeria pe 20 ianuarie au fost eliberati pe 28 ianuarie, fara a se plati nicio recompensa, a declarat astazi Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu.

Cersetori romani umiliti in Suedia. Doi soti prezentati intr-o expozitie de arta, pentru a ilustra inegalitatile sociale

Un ciudat mod de a scoate in evidenta inegalitatile sociale s-a petrecut intr-o galerie de arta din Suedia, relateaza Ziarul de Iasi, preluand informatia de la svt. se, un portal local.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )