Libnet.ro
UNICEF

10:15

VIDEO Epidemie ntr-un spital din SUA: 16 asistente medicale au ramas nsarcinate n aceeasi perioada

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Epidemie ntr-un spital din SUA: 16 asistente medicale au ramas nsarcinate n aceeasi perioada

Sarcina pare sa fi devenit contagioasa intr-un spital din Mesa, Arizona SUA), unde 16 asistente medicale au ramas gravide in aceeasi perioada, scrieBBC News. continuă pe Hotnews

VIDEO Virilitate fara precedent in Arizona: 16 asistente de la terapie intensiva vor naste in aceeasi perioada

Sarcina pare sa fi devenit contagioasa intr-un spital din Mesa, Arizona SUA), unde 16 asistente medicale au ramas gravide in aceeasi perioada, scrie BBC News.

16 asistente de la acelasi spital au ramas insarcinate in aceeasi perioada (VIDEO)

Nu mai putin de 16 asistente de la un spital din Arizona, Statele Unite, au descoperit ca sunt insarcinate, relateaza BBC. Asistentele si-au dat seama ca atat de multe dintre ele vor deveni mame dupa ce au.

Sute de publicatii din SUA au lansat o campanie pentru libertatea presei, dupa criticile lui Trump

Peste 300 de publicatii din Statele Unite au initiat o campanie coordonata de cotidianul The Boston Globe in sensul apararii libertatii presei, criticand atitudinea presedintelui Donald Trump, care a denuntat in mod repetat stirile false si i-a catalogat pe jurnalisti inamicul poporului, potrivit Mediafax. Donald Trump a denuntat frecvent stirile false, iar recent i-a numit pe ziaristi inamicul poporului, oameni foarte periculosi si bolnavi. Editorial NY Times: O presa libera are nevoie de voi .

Turcia creste taxele vamale pentru anumite produse din SUA

Turcia a majorat, in aceasta saptamana, tarifele vamale pentru anumite produse importate din SUA, variind de la automobile la tigarete, pe fondul unei crize financiare si al tensiunilor crescute dintre Washington si Ankara, informeaza Reuters. Potrivit unui decret semnat de presedintele Recep Tayyip Erdogan si publicat in Monitorul Oficial, au fost introduse tarife vamale suplimentare pentru 22 de produse. Au fost vizate in special autoturismele americane, pentru care vor fi percepute tarife vamale suplimentare de 120%, precum si bauturile alcoolice produse in SUA, carora li se vor aplica tarife vamale suplimentare de 140%. Alte cresteri sunt prevazute pentru produse precum cosmetice, orez si carbune, potrivit Agerpres.

VIDEO Cel putin 14 persoane au ajuns la spital din cauza unei furtuni la un concert Backstreet Boys

Cel putin 14 persoane au fost transportate la spital dupa ce o structura metalica a fost doborata de o furtuna la un concert in Oklahoma al formatiei Backstreet Boys, informeaza postul CNN, citat de Mediafax.

Barbat cazut pe strada, in fata unui spital din Targu Jiu. Salvatoarea lui acuza medicii ca nu au facut nimic. Cum sa nu misti un deget cand vezi asa ceva?

O tanara din Targu,studenta la Facultatea de Medicina Veterinara, mergea spre casa, iar in drumul ei a vazut un barbat cazut pe strada. Acesta se afla chiar in fataSpitalului Judetean de.

Un roman, fost angajat al Guvernului, a fost expulzat din SUA

Autoritatile americane au expulzat un cetatean roman condamnat pentru ca a acordat sprijin material Fortelor Armate Revolutionare din Columbia FARC), informeaza Agerpres. O instanta americana l-a.

Acuzatii grave pentru un roman din SUA. incerca sa vanda arme unor agenti sub acoperire

Autoritatile de imigrare din Statele Unite au expulzat marti un cetatean roman condamnat pentru a fi acordat sprijin material Fortelor Armate Revolutionare din Columbia FARC), a informat joi Agentia pentru.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )