Libnet.ro
UNICEF

19:15

Topul celor mai sacre locuri din lume: povestile fascinante ale destinatiilor turistice incarcate de spiritualitate

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai sacre locuri din lume: povestile fascinante ale destinatiilor turistice incarcate de spiritualitate

De-a lungul mileniilor, oamenii au creat pe pamant lacasuri ale zeilor, ale credintei si meditatiei. incarcatura energetica sau macar zestrea culturala si spirituala a acestor locuri atrag sute de mii de turisti an de an, fie ei credinciosi pelerini sau doar curiosi exploratori. continuă pe Adevărul

Halep, la concurenta cu Laura Codruta Kovesi: Simona a fost inclusa in topul celor mai influente femei din Romania

Simona Halep nu e doar cea mai buna jucatoare de tenis din lume, ci si printre cele mai puternice femei din tara la ora actuala.

PwC: in topul celor mai valoroase zece companii ale lumii nu se afla niciuna din Europa

Topul celor mai valoroase companii pe bursele internationale este dominat de SUA si China, se arata intr-un studiu PwC, potrivit caruia nicio firma europeana nu intra in Top 10, nici macar din Germania, considerata tara cu cea mai puternica economie din Europa.

Socant! Miss Anglia cu HIJAB: Cine este sexy-musulmanca care a intrat in TOPUL celor mai frumoase englezoaice (FOTO)

Are 20 de ani, este musulmanca, isi poarta cu mandrie hijabul pe care nu l-a dat jos nici in semifinala Miss Anglia unde a ajuns dupa ce a cucerit titlul de Miss Birmingham. Maria Mahmood este dovada.

Cat castiga cei mai bogati oameni din lume intr-o zi

Business Insider a analizat cat castiga pe zi miliardarii lumii. Pentru a gasi aceste valori, publicatia a luat diferenta de avere intre 2017 si 2018, si a a impartit-o la 365 de zile. Asta nu inseamna.

FOTO Cum arata interiorul Vaticanului casa celui mai puternic lider religios din lume

In urma cu cinci ani in urma, Papa Francisc devenea cel de-al 266-lea papa al Bisericii Romano-Catolice si liderul celor 1. 29 miliarde de adepti. intr-o galerie foto impresionanta, Business Insider prezinta interiorul Vaticanului, locul in care se gasesc cele mai uimitoare opere de arta din lume.

Care sunt cele mai atractive locuri de munca pentru tinerii din Romania?

Cele mai atractive locuri de munca pentru tinerii romani cu varste cuprinse intre 18 si 24 de ani, sunt cele de programator, designer de jocuri, blogger si vlogger, potrivit unui studiu realizat de compania de cercetare de piata online YouGov, la.

VIDEO Kayserispor, invinsa fara drept de apel de Fenerbahce (scor 5-0)/ Marius Sumudica: E cea mai mare rusine din cariera mea de antrenor

Kayserispor, echipa antrenata de Marius Sumudica, a pierdut rusinos pe propriul teren in fata celor de la Fenerbahce, in etapa a XXVII-a a campionatului turc de fotbal. Tehnicianul roman s-a aratat extrem de dezamagit de infrangerea suferita de echipa sa: E cea mai mare rusine din cariera mea de antrenor. N-am pierdut niciodata un meci cu 5-0.

Mihaela Tatu, despre cea mai grea perioada din viata sa: M-am speriat!

Mihaela Tatu a facut marturisiri despre cea mai grea perioada din viata sa, atunci cand s-a ingrasat extrem de mult. Eu intotdeauna m-am ingrasat din cauza problemelor de sanatate. Am facut ordine, o.

Biatlon: Ole Einar Bjoerndalen, cel mai titrat sportiv din istoria JO de iarna, si-a anuntat retragerea din activitate

Biatlonistul norvegian Ole Einar Bjoerndalen 44 de ani), cel mai titrat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice de iarna, si-a anuntat retragerea din activitate, intr-o conferinta de presa sustinuta marti, la Simonstranda Norvegia).

Cel mai periculos hacker din Romania dezvaluie secrete din lumea intunecata a internetului. Faceam 50.000 de dolari pe zi

Cel mai periculos hacker din Romania dezvaluie secrete din lumea intunecata a internetului. Este prima lui marturie, in fata camerelor. Kobudera avut parte de adrenalina, putere, faima si bogatie si nu su.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2081 seconds )